HABERLER>POLİTİKA
27 Mart 2024 Çarşamba - 10:15

CHP adayı Mutlu 'algı operasyonu var' dedi ve ekledi: Konak'ta açık ara öndeyiz!

Saha temaslarına tüm hızıyla devam eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Bu çabalarımızın karşılığını pazar günü alacağız. Algı operasyonlarına kimse kulak vermesin, Konak'ta açık ara öndeyiz. Ne yaparlarsa yapsınlar bu seçimi alamayacaklar” dedi.

CHP adayı Mutlu  algı operasyonu var  dedi ve ekledi: Konak ta açık ara öndeyiz!

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Saha temasları kapsamında ilk olarak İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası yönetimiyle bir araya gelen Mutlu, daha sonra Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Önceki Dönem Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman'la birlikte Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi ile İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Kentin en işlek ticaret merkezlerinden Elektronikçiler Çarşısı'nda esnaf turu da yapan Mutlu, ardından yerel seçimlerde sandıkta görev alacak partililerle buluştu. Bir sonraki durağı Ege Mahallesi olan Mutlu, Roman vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

KAMYONCU ESNAFIYLA BULUŞTU
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, gün içerisinde ilk olarak İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Yıldırım Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle ağırlanan Mutlu, "Seçildikten sonra da sık sık bir araya geleceğiz ve sizlerin taleplerini yerine getirmek için çalışacağız. Belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna inanıyorum. Vatandaş sokağa adımını attığında eksikleri olmayan bir Konak hedefliyoruz" dedi. Esnafa dokunan değerli projeler ve çalışmalardan bahseden dernek yöneticileri ise Mutlu'ya seçim süreci başarı dileklerinde bulundu.

BALKAN MASASI'NDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Başkan Adayı Mutlu, daha sonra Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Önceki Dönem Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman ile birlikte Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi'ni ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Adayı Mutlu, "Benim ailem Yunanistan Serez'den mübadele ile önce Çeşme'ye sonra Tire'ye gelmişler. Suyun öte yakasından gelerek hepimiz İzmir’de buluştuk. Balkan Masası'nda yer alarak çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

ADAYLARA DESTEK İSTEDİ
Ziyareti organize eden CHP'li Murat Bakan da, "Bu bir sivil toplum ziyareti değil, partimizin kıdemli büyükleriyle bugün buraya geldik. Onları sadece Türkiye değil Balkan dünyası tanıyor. İki belediye başkan adayımız da burada. İkisi de Balkan kökenli arkadaşlarımız. Genç ve kadın belediye başkan adaylarımızın bu dönem sayısı çok arttı. İzmir'de Cumhuriyet tarihinde sadece 6 kadın aday vardı ama bu dönem 9 adayımız var. Bunların 3'ü metropol ve seçilebilecek ilçelerde" sözleriyle seçimlerde CHP'li adaylara destek istedi.

İZMİR BÜYÜK ATAK YAPTI
Geçmiş dönemde yapılan kardeş belediyecilik çalışmaları hakkında bilgi veren Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, "Geçmiş dönemde bir Balkan Masası kurmuştuk. Birçok belediyemiz ile Balkanlarda kardeş belediyecilik ilişkileri kurmuştuk. Yeni gelen başkanlarımız bu ilişkileri daha da güçlendirecek. İzmir bu dönemde büyük bir atak yaptı. Tüm soydaşlarımıza sahip çıktı. Bu faaliyetlerin yeni belediye başkanlarımızla daha da hızlanacağını düşünüyorum ve ikisini de size emanet ediyorum" diye konuştu.

İTTİFAKI SEÇMEN KURACAK
Konuşmasında seçim gündemine değinen Önceki Dönem Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, "Önemli bir seçime gidiyoruz Türkiye'nin geleceğiyle ilgili. İttifakı kendi içinde seçmenin kuracağı bir seçim olacağını umuyorum" dedi.

LAİK HAYATIN ÖNEMLİ BİLEŞENLERİYİZ
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ardından aynı isimlerle birlikte İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne geçti. Misafirperverlikleri için dernek üyelerine teşekkür eden Mutlu, "Biz yüzü batıya dönük olanlar, bir anlamda Mustafa Kemal Atatürk'ün memleketlileri, bu ülkenin çimentosuyuz. Laik ve seküler hayatın önemli bileşenlerinden biriyiz. Bu sadece bir yerel seçim değil. Sadece çöpü kim toplayacak seçimi değil. Yurt dışında böyle olabilir ama bizim ülkemizde değil maalesef. Laik, demokratik Cumhuriyet'in geleceğine dönük bir seçim. Bize kucak açan Anadolu'ya bir kez daha sahip çıkmak ve seçimlerde Cumhuriyet değerlerimizi korumak görevimiz" ifadelerini kullandı.

SANDIKLARI PATLATMAMIZ LAZIM
Seçim gündemine dair kısa bir konuşma yapan CHP'li Faik Öztrak ise şunları söyledi: "Türkiye çok ilginç bir yere doğru gidiyor. Giderek otoriterleşen bir yönetici var başımızda. Her şeyi ben biliyorum diyor ama her gün biraz daha hiçbir şey bilmediği ortaya çıkıyor. Bu seçimde biraz yüz bulursa, bu sefer fatura çalışanlara, çiftçilere, bütün millete çıkar. Bu seçim sadece belediye seçimi değil. Buradan çok güçlü bir hayırı Saray'a duyurmamız lazım. Sandıkları patlatmamız lazım ki Ankara kendine gelsin."

BELEDİYENİN PARASI BELEDİYEDE KALACAK
Başkan Adayı Nilüfer Mutlu, daha sonra kentin en işlek ticaret merkezlerinden Elektronikçiler Çarşısı'nı ziyaret etti. Dükkanlara tek tek girerek esnafa hayırlı işler dileyen Mutlu, taleplere kulak vererek, "Farklı bir dönem olacak, size çok çalışma sözü vererek geliyorum. Belediyenin parası belediyede kalacak. TÜRGEV'e, Ensar'a gitmeyecek" dedi.

SANDIK GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Esnaf ziyaretinin ardından Mutlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde görev alacak partililerle bir araya geldi. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmaya, Mutlu'nun yanı sıra İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Melda Erbaykent, ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları, sandık görevlileri ve partililer katıldı. Süreç boyunca emek veren herkese teşekkür eden Mutlu, yerel seçimlerde hem İzmir’de hem Konak'ta zafer kazanacaklarını ve bu zaferin kazanılmasında sandık güvenliğinin önemine dikkat çekerek, "Bu çabalarımızın karşılığını pazar günü alacağız. Algı operasyonlarına kimse kulak vermesin, Konak'ta açık ara öndeyiz. Ne yaparlarsa yapsınlar bu seçimi alamayacaklar. CHP, belediyenin bütçesini yandaşa ya da tarikata değil vatandaşa harcayan bir belediyecilik yapar" ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ise, "Kendi logolarını kullanmaktan imtina edenlere, bıyıklarını inceltenlere, ÇEDES'i savunanlara, İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçenlere karşı gerekli cevabı sandıkta verecek miyiz? İnanıyorum ki başkanımla ve sizlerle her şey çok güzel olacak" dedi.

EGE MAHALLESİ İLE İFTARDA BULUŞTU
CHP Konak Adayı Mutlu, akşam saatlerinde ise Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Ege Mahallesi'nde iftar yaptı. Bölge sakinleri tarafından sevgiyle karşılanan Mutlu, mahalleyi gezerek temaslarda bulundu. İftar programında konuşan Mutlu, "Seçildikten sonra mahallenin kentsel dönüşümü ile birlikte çocuklar için spor alanları, kreşler, kütüphaneler ve kadınlar için sosyal merkezlerin olduğu bir Ege Mahallesi'ne kavuşacağız. Kimseyi yerinden etmeyeceğiz, dönüşümle birlikte daha iyi konutlarda yaşayacaksınız" açıklamasını yaptı.

 
Ve sivil toplumla ilk zirvede Soyer'den mesaj: Başka bir siyaset mümkün!
 
CHP adayı Önal'dan emeklilere destek sözü!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
okur 27 Mart 2024 Çarşamba 12:02

izmiri özellikle konağı koca bir köye döndürdünüz hatta köyden de beter ne köyler var inanın konaktan gelişmiş, kalkmış bir de oy istiyorsunuz size oy yok oylar ceyda hanıma

Yorumu oyla      1      0  
27 Mart 2024 Çarşamba 12:00

her seçim aynı terane yine değişen bir şey yok artık uyandı halk size oy moy yok

Yorumu oyla      1      0  
konaklı 27 Mart 2024 Çarşamba 12:00

konakta agora büyüdüm eskiden nezih semtlerdi agora,namazgah,basmane,mumcu,topaltı,yapıcıoğlu. şimdi kenar mahalleye döndürdünüz bu mu sizin hizmet anlayışınız konağın izmirin merkezi buralar

Yorumu oyla      1      0  
özgür 27 Mart 2024 Çarşamba 11:29

Her dönem chp nin konak belediye başkan adayı dolayısıyla seçilen başkanı değişir. Ama sorunlar nedense hiç değişmez. Muhtemelen sizin döneminizde de sorunlara çözüm üretilemeyecektir. Ama her seçim öncesi olduğu gibi chp sinin bir sonraki yerel seçiminde de konak adayı değişecektir.

Yorumu oyla      4      0  
özgür 27 Mart 2024 Çarşamba 11:26

Akp'nin diline iyice alıştınız. Algı operasyonuymuş! Hepiniz aynısınız. Vatandaş üzerinde her türlü oyunları çevirip algı yapan da operasyon yapan da sizsiniz. Komplo teorilerini bırakıp işinize bakın bir zahmet.

Yorumu oyla      5      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gören şaşırdı… İzmir’de Kocaeli pankartı!
31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ...
CHP Bornova adayı Eşki: Tarımsal üretime sahip çıkacağız!
CHP’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçim çalışmalarına ara ...
Bakan Yerlikaya: Roman kardeşlerimizle beraberiz
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Biz her durumda her şartta Roman kardeşlerimizle ...
 
Cumhur İttifakı adayı Kaykaç belge ile açıkladı... Karaburun'da 'satış' tartışması!
Karaburun eski Kaymakamı ve Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan ...
Dikili Adayı Kırgöz'den 'baba ocağı' çağrısı: CHP çatısı altında buluşalım!
Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Dikili Belediye Başkanı ve yeni ...
Araştırmacı Yaldız yorumladı: CHP’yi İzmir’de ayakta tutan kadınlardır!
İntegral Araştırma Şirketi Genel Koordinatörü Ümit Yaldız, “İzmir’in CHP ...
 
AK Parti'den Belçika'daki saldırıya kınama
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Belçika'da ...
Cumhur İttifakı adayı Dağ'dan rakiplerine mesaj: Projeleri konuşalım!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Bırakın ...
Fidan: İsrail, zalimliğiyle bir başına kaldı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva