HABERLER>POLİTİKA
26 Mart 2016 Cumartesi - 14:17

Yüksel’den gençlere ziyaret: Turnuvaya katıldı!

CHP İl Başkanı, Bornova Belediyesi’nin ülkeye örnek projesi +1 Down Kafe’yi ziyaret etti, gençlerle sohbet etti ve masa tenisi turnuvasına katıldı.

Yüksel’den gençlere ziyaret: Turnuvaya katıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel Bornova Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerden Gençlik Merkezi ve +1 Down  Kafeyi ziyaret etti. Yüksel Gençlerle sohbet ederken, masa tenisi turnuvasına da katıldı.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ile birlikte Bornova'da üniversite gençlerine ücretsiz hizmetler sunan Gençlik Merkezi ve down sendromlu gençlerin iş sahibi olması ve sosyal hayata kazandırılması için açılan +1 Down Kafe'yi ziyaret etti.

Gençlik Merkezi’nde öğrencilerle sohbet eden Yüksel, gençlerle masa tenisi de oynadı.

SOSYAL BELEDİYECİLİK BÖYLE YAPILIR
Burada bir konuşan yapan, Yüksel, “İnsana dokunan, hayatı kolaylaştıran, sosyal belediyecilik hizmetlerinin  en güzel örneklerini CHP'li belediyelere bakarsanız görürsünüz" derken, şunları ifade etti:  Gençlik bizim en büyük güvencemiz. Çağdaş, modern ve kaliteli bir eğitim alan yeni nesillerimiz, Cumhuriyet Türkiye'sinin devamı, Atatürk ilkelerinin yaşatılması ve uygulanması için olmazsa olmazımızdır. Bugün Türkiye'yi yönetenlerin ülkemizi düşürdüğü bu içler acısı durumdan kurtulmamız ve yeniden huzur, barış içinde yaşayan bir ülke konumuna gelmemiz gençlerimiz sayesinde olacaktır. Onlardan böylesine büyük beklentilerimiz varken, onlarında bizden beklentileri olduğunu asla unutmamalıyız.  Bunun için yerel yönetimlerimize büyük görevler düşüyor. Bugün gençlerimizin yanındayız ve görüyoruz ki, Bornova Belediyemiz onlara çok iyi imkanlar sunmakta. Üstelik Gençlik merkezinde sunulan tüm hizmetlerden de ücretsiz faydalanabiliyorlar, bu çok önemli.  Hepimiz görüyoruz, burada sıcak bir ortamda, ders çalışıp, yemeklerini yiyebiliyor, arkadaşlarıyla güzel bir ortamda çay-kahve sohbetlerini gerçekleştirebiliyor veya masa tenisi oynayarak stres atabiliyorlar. Üniversite kenti olan Bornova'da yaşayan gençlerimiz bu anlamda oldukça şanslı. İşte sosyal belediyecilik böyle yapılır.

+1 ZİYARET
Gençlik Merkezinin ardından, Down Sendromlu gençlerin çalıştığı  +1 Down Kafenin çalışanlarıyla bir araya geldi.

Burada da, gençlerle uzun süre sohbet eden Yüksel, “Türkiye'de ender örneklerini gördüğümüz projelerden biri, Bornova belediyemizin öncülüğünde hayata geçirilmiş. Bu kafenin çalışanlarının güler yüzünü ve sıcak sohbetini başka hiç bir yerde görmedim. Down Sendromlu gençlerimizin bizlerden eksiği değil,  fazlası olduğunu artık herkes biliyor ama, bunu iş hayatında görmek ayrı bir mutluluk oldu.  Fırsat ve imkan verildiğinde, bu gençlerimizin iş hayatında da nasıl başarılı olacaklarını burada görüyoruz. Dilerim ki bu tür mekanlar daha da çoğalır" diye konuştu.

Yüksel,  gençlere yönelik projeleri hayata geçiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı hizmetlerinden dolayı tebrik ederken, Atila da, toplumun her kesimi için çok önemli sosyal hizmetleri hayata geçirdiklerini, ama kendileri için öğrencilerin ve gençlerin ayrı bir önemi olduğu belirterek, desteği ve ziyaretleri için Alaattin Yüksel'e teşekkür etti.

 
Altınordu’nun milli gururu Cengiz!
 
Şok: Maç anlatırken kalp krizinden öldü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ATATÜRK'ÇÜ 26 Mart 2016 Cumartesi 22:30

sn.il başkanım dün akşam barolar birliği başkanı metin feyzioğlu'nu hayretler içinde dinledim;gn.başkan IMC tv de akıllara zarar bir konuşma yapıyor,sezgin tanrıkulu PYD terör örgütü değildir diyebilme cesaretini buluyor,hamze çebi apo'nun 2013 teki nevruz konuşmasını beğeniyor!.allah bunlara akıl fikir versin.yok ama yok ben partimi bırakmam,fakat bunları bu partiden gitmeleri için karınca kadarınca mücadele etmeye yemin ettim.bunların hepsine yazıklar olsun.bir genel başkan düşününki anayasanın ilk üç maddesini imc tv de görüşebiliriz diyebilecek kadar,akıl tutulmasına uğramıştır.yazıklar olsun.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan’dan o konsoloslara: Siz kimsiniz!
Erdoğan, MİT TIR'ları davasında yargılanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın ...
CHP'li Bakan'la AK Partili Kaya'dan 'terör' kapışması!
CHP İzmir Milletvekili Bakan, AK Partili mevkidaşı Kaya'nın üslubunun ...
Kritik ziyaret: Angela Merkel Kilis'e geliyor
Avrupa Birliği ile varılan sığınmacı anlaşmasının ardından Türkiye Almanya ...
 
‘Danışma Kurulu gizlendi’ iddiasına yanıt
CHP Karabağlar’da dün yapılan ilçe danışma kurulu toplantısının tarih ...
Kılıçdaroğlu: Yüreklilik gösterdi, kutluyorum…
Kılıçdaroğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu'nun açıklamalarına ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya uyarı!
Erdoğan, “Şimdi buradan Rusya'yı uyarıyorum. Sanıyorlar ki PYD'ye biz ...
 
AK Partili vekil danışmanında Kabe'de CHP'ye dua!
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin danışmanı Cihan Yiğit ...
Davutoğlu’ndan Manisa’da 105 milyonluk açılış
Davutoğlu, Manisa'da 105 milyon lira harcanan toplam 26 yatırımı hizmete ...
Davutoğlu’nun ziyaretinde ‘satranç kutusu’ gerginliği!
Manisa’da Başbakan'ın korumaları tarafından bu sırada çocuklara çeşitli ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva