HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Mayıs 2022 Pazartesi - 11:23

Veda buluşması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer önümüzdeki günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetici kadrosunda göreve başlayacak Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Soyer, makamında kabul ettiği Gökçe’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Veda buluşması!

2014 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayan, 2016 yılından itibaren de Genel Sekreterlik makamında bulunan Dr. Buğra Gökçe, önümüzdeki günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yönetici kadrosunda göreve başlayacak. Yeni görevi öncesinde kendisini makamında kabul eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkürlerini sunan Gökçe, birlikte görev yaptıkları süreçte kendisinin desteğini her zaman arkasında hissettiğini belirtti.

BİR YANIM İZMİR'DE
26 yıldır kamu görevinde bulunduğunu, Ankara ve İzmir gibi iki büyük şehirde çok önemli deneyimler kazandığını ifade eden Gökçe, “Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz. Ankara ve İzmir’den sonra İstanbul’la birlikte Türkiye’nin üç büyük kentinde de hizmet etme imkanı bulmuş olacağım. Bizler kamu yöneticisi olarak bilgi ve tecrübemize nerede ihtiyaç varsa orada olmak durumundayız. İzmir’den geriye güzel hatıralar ve sağlam dostluklar bırakarak ayrılacağım. Ailem, dolayısıyla bir yanım İzmir’de. İstanbul’da çalışacak, İzmir ile olan gönül bağımı hiçbir zaman koparmayacağım” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise “Buğra Bey’le 3 yılı aşkın süredir birlikte çalışarak başarılı hizmetlere imza attık. İnanıyorum ki yeni görevinde de başarılı olacak. Kendisine hizmetleri için teşekkür ediyor, yolunun açık olmasını diliyorum” diye konuştu. Buğra Gökçe yıllık iznini kullanıp, bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’daki görevine başlayacak.

İZTO, EBSO VE İTB’DEN GÖKÇE’YE TEŞEKKÜR
Gökçe’nin İstanbul’a geçişinin netlik kazanması üzerine ortak veda mesajı yayımlayan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “2014 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başlayan ve 2017 yılından bu yana da Genel Sekreterlik görevini büyük başarıyla sürdüren Dr. Buğra Gökçe 'ye; İzmir'de görev yaptığı süre içerisinde kent projelerine olan önemli katkısı, özellikle kentin zor günlerinde depremde ve selde gösterdiği özverili çalışmaları, kurumlarımızla olan ilişkilerinde her zaman nazik ilgisi, çözümcül yaklaşımı, bilgi ve çok kıymetli teknokrat deneyimi ile üye sorunlarımıza olan ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde çok daha başarılı çalışmalar yapacağına olan inancımızla, kendisini İzmir'den sevgiyle ve takdirle uğurluyoruz” ifadelerini kullandı.

SAĞLAM DOSTLUKLAR BIRAKARAK AYRILIYORUM
Görüşmenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayımlayan Gökçe, İzmir ile olan gönül bağının hiçbir zaman kopmayacağının altını çizerek, şu ifadeleri kullandı:

"26 yıldır kamuda önce Ankara'da sonra 8 yıl 2 ay İzmir'de görev yapmış bir arkadaşınız olarak artik İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul'da görev alacak olmanın verdiği haklı gururu yaşıyorum...

Ülkemin üç güzel kentinde izlerimiz kalacak ve halk için hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler kamu yöneticisi olarak bilgi ve tecrübemize nerede ihtiyaç varsa orada olmak durumundayız. İzmir'den geriye güzel hatıralar ve sağlam dostluklar bırakarak ayrılacağım.

Ailem, dolayısıyla bir yanım İzmir'de. İstanbul'da çalışacak, İzmir ile olan gönül bağımı hiçbir zaman koparmayacağım.

İzmir'de görev aldığım süre boyunca kıymetli başkanlarımız Aziz Kocaoğlu ve Tunç Soyer başta olmak üzere; sahadaki çalışma arkadaşlarımdan, yönetici arkadaşlarıma ve elinden bir bardak su içtiğim yakin çalışma arkadaşlarıma kadar üzerimde emeği olan, üzerinde emeğim olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Daha gidecek çok yolumuz var... Sevgilerle"

 
3600 ek göstergede sona doğru!
 
Araç sahipleri dikkat! 1 Haziran'da başlıyor
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir'li 31 Mayıs 2022 Salı 08:43

belki bundan sonra belediye bir çok taşeron işini onlarca atölyeleriyle onlarca makine ve teçhizatlarıyla ve binlerce personeliyle kendi yapar ihaleler azalır belki para kasada kalır artık

Yorumu oyla      3      3  
Partili 31 Mayıs 2022 Salı 08:27

Yerel yönetimlerde yöneticilik için genel merkezin torpilli adamları gelir,başarılı olmuş olmamış önemli değil önemli olan genel merkezi temsil etmedir yoksa Izmirin yapısını dokusunu bilen yöneticiler yok mudur? Bu gün bütün ilçe belediyelerinde genel merkez yöneticilerinin akrabaları yüksek maaş ile işe yerleştirme yapılmıştır, halk baharın gelmesini beklemeye devam ediyor...

Yorumu oyla      3      3  
brate 30 Mayıs 2022 Pazartesi 13:32

artık iyice suyu çıkar İbb'nin

Yorumu oyla      16      9  
30 Mayıs 2022 Pazartesi 12:22

Yeni genel sekreter kim olacak?

Yorumu oyla      6      5  
KARŞIYAKALI 30 Mayıs 2022 Pazartesi 12:03

Sayın GÖKÇE'nin gülüşüne bakacak olursak, gidişenden dolayı bir memnuniyet- mutluluk var gibi...

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yarımada'da coşkulu final!
16 yıl aradan sonra yeniden başlayan Yarımada Spor Oyunları Çeşme ev sahipliğinde ...
SMA'lı Kaan Efe'ye nefes oldular!
Çeşme Alaçatı İsmail Güral Ortaokulu öğrencileri 26-27 Mayıs tarihinde ...
Depremzedelere büyük şok! Büyükşehir, Uzundere'yi boşaltıyor mu?
İzmir'de 30 Ekim 2020'de yaşanan deprem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, ...
 
Büyükşehir'den 'sıfır atık' hamlesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin atık pilleri doğayı kirletmeden geri dönüşüm ...
Narlıdere'ye kentsel dönüşüm gururu!
Narlıdere Belediyesi, ödüle doymuyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in ...
Bornova Şehir Tiyatrosu'nun 30. yaşı karnaval gibi kutlandı!
Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu(BBŞT) 30. sanat yılını karnavalları ...
 
AK Partili Sürekli Kınık'ı ziyaret etti... Müjdeyi Başkan Doğruer verdi!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Kınık’ı ziyaret etti. Kınık ...
Konak Tramvayı'na maç ayarı
Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak maçtan kaynaklı Konak ...
Genç satranççılar Aydın'da yetişiyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri, uzman kadrosu ve yaratıcı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva