HABERLER>SPOR
13 Haziran 2015 Cumartesi - 11:17

Ve Piriştina topa girdi: Camiaya kongre çağrısı

Bucaspor’da Başkan Çetin Kayışlı’nın transfer yasağını kaldırmayıp kongre kararı almayacaklarını açıklamasının ardından Belediye Başkanı Piriştina’dan açıklama geldi.

Ve Piriştina topa girdi: Camiaya kongre çağrısı

PTT 1'inci Ligi'nde küme Bucaspor’da Başkan Çetin Kayışlı, kongre kararı almayacaklarını, göreve devam edeceklerini FIFA kanalıyla gelen transfer yasağını kaldırmayacaklarını açıklamıştı.
 
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina yaptığı yazılı açıklamayla camiaya kongre çağrısı yaptı. Piriştina bazı futbolcuların satılacağı yönünde haberler aldıklarını bunun kulübe ihanet olacağını ifade etti.
 
Piriştina'nın açıklaması şu şekilde: "Kentimizin en önemli değerlerinden biri olan Bucaspor Kulübü, tüm Bucalılar için çok özel anlam ifade etmektedir. Bu kente aidiyet duygusunun en önemli unsurudur. Buca’yı genç, dinamik bir vizyonla geleceğe taşıma misyonunu üstlenmiş olan bu kentin yerel yöneticileri olarak, bizler de takımımızın geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’e veda etmesinden büyük üzüntü duyduk. Ancak, gelecek dönemlerde Bucasporumuzla nice başarılara imza atacağımız güzel günlere olan inancımız ve umudumuzu hiç kaybetmedik.
Sonuç her ne olursa olsun; Bucaspor Kulübü’ne emeği geçen herkese saygımız sonsuzdur.
Buca Belediyesi olarak; Bucasporumuza, dün olduğu gibi, yarın da maddi ve manevi desteğimiz devam edecektir. Bunun aksi düşünülemez bile…
Ancak, ticarette ve siyasette olduğu gibi, sporda da, bir başarısızlık söz konusu olduğunda, yönetim mekanizmalarının, üyeler nezdinde “güven tazeleme” gerekliliği doğmaktadır. Bunun yolu da kongreden geçmektedir.
Bucaspor Kulübümüz’de böylesi bir süreçten geçmektedir. Mevcut yönetim, bu kulübe gönül vermiş üyelerinin “güvenoyu”na başvurmak üzere acil olarak kongreyi toplamak zorundadır.
Kongreler, her şekilde, yenilenme, tazelenmedir. Bu süreçte, heyecanla, aşkla, inançla ve bütçeyle yönetime talip olanlar da olacaktır. Bunlar doğaldır. “Fırtınalar”a gönül vermiş bazı arkadaşlarımızın elini taşın altına koymaya, güzide kulübümüzü başarılara taşımaya olan arzularını da görüyor ve mutlu oluyoruz.
Bucasporumuzu 1. Lig’e, oradan da Süper Lig’e taşıma azmindeki herkese destek vermek, bizim için taşımaktan gurur duyacağımız bir sorumluluktur.
Her başarının arkasında olacağımız gibi; Kulübümüze zarar verecek her türlü kararın karşısında olacağımızın da özellikle altını çizmek isterim. 
Son günlerde, transfer yasağı bulunan Bucaspor’da bazı futbolcularımızın satılacağı yönünde duyumlar alıyoruz. Bu, Bucaspor’a ihanettir. Yeni futbolcularla kadromuzu güçlendirmemizin önünde duran transfer yasağı gerçeğini görmezden gelip, sahip olduğumuz kadroyu böylesine “pervasızca” dağıtmak büyük sorumsuzluktur. Hiçbir gerçek Bucasporlu’nun böylesi bir ihanete seyirci kalması beklenemez. Umarız; bunlar sadece bir şehir efsanesidir. Bucasporlu hiç kimsenin böyle bir hata yapmayacağına inanmak istiyoruz.
 
Öte yandan; kongre sonrası oluşacak yeni yönetimin ilk işi de transfer yasağını kaldırmak olacaktır. Bucasporumuzla nice şampiyonluk kupaları kaldırmak dileğiyle saygılarımı sunarım."

 
Urla’nın hukuk zaferi: Köylülere büyük müjde
 
Su kanalında panik: Kaplumbağalar neden ölüyor?
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milliler zorlu deplasmanda Arda Turan’la güldü
A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ...
Ve Ronaldinho sonunda Süper Lig’e gelme yolunda!
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile ...
Sait Altınordu Alsancak’a daha güçlü dönecek!
Altınordu’nun efsane futbolcusunun Alsancak Garı karşısındaki heykeli ...
 
İzmir Balkan Cup’a ‘Kocaman’ konuklar
Altınordu’nun düzenlediği U11 İzmir Balkan Cup'ı Fenerbahçe'den Roma'ya ...
Buca'nın gençlerine Süper Lig kancası
Bucaspor'un genç futbolcuları kaleci Çağlar Şahin Akbaba ve sol bek Batuhan ...
87 ruhu canlandı!
Türkiye Basketbol Ligi final serisinde İstanbul'da oynanan 2'nci maçta ...
 
Kaf-Kaf haftaya imzayla başlayacak
Karşıyaka yönetimi, Sportif Direktör Recep Çetin ve Teknik Direktör Ogün ...
Altınordu’ya ‘Uğur’ geldi
Altınordu, dış transferde ilk imzayı, daha önce prensipte anlaştığı Aydınspor ...
Altay’da Turgut Uçar dönemi
Tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Altay, teknik direktör ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva