HABERLER>POLİTİKA
11 Mart 2017 Cumartesi - 16:51

Ümit Özdağ'dan flaş suikast çıkışı!

MHP’den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, "Bana yönelik, Meral hanıma, Sinan beye, Koray beye suikastlar olabilir. Devlet Bahçeli’nin ağzından ölümle tehdit edilmişken, bu tür bir suikast politikası, Türkiye’yi karmaşaya sürüklemek isteyen güçlere büyük fırsat verir" dedi.

Ümit Özdağ dan flaş suikast çıkışı!

MHP’den ihraç edilen Ümit Özdağ, Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Özdağ, MHP’nin kritik bir süreçle karşı karşıya olduğu söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, partinin tüzüğüne ve siyasal ilkelerine aykırı olarak ülkede bilfiil, firavun yönetiminin önünü açacak bir sürece ön ayak olduğunu söyleyen Ümit Özdağ, bugün ülkücü hareketin yönetici kadrolarının yüzde 95 gibi bölümünün, ’hayır’ noktasında bu anayasa değişikliğine kararlılık sergileyeceklerini öne sürdü.

Kendisi gibi birçok eski MHP’li milletvekilinin teşkilattan içeri alınmazken, MHP’nin kurumsal yapısıyla hiçbir ilgisi olmayan Ak Partili politikacıların, MHP teşkilatlarında ’bozkurt’ selamı ile karşılatıldığını belirten Özdağ, bunu eleştirirken şunları söyledi:

"1965 yılından itibaren, MHP’nin şanlı tarihi içerisinde hiç bu kadar utanç verici bir tablo ile karşılaşmadım. Bu kabul edilebilir bir tablo değil. O fotoğraflardaki gençlerin yüzlerindeki utancı gördüğünüz zaman karakterimizle ters düştüğümüzü anlamaktayız. Referandumun yapılacağı güne kadar çalışma içerisinde olacağız. Ülkücü hareket çalışmayı taşıyor, sahip çıkıyor. Bu çalışmaya yönelik saldırıları da ülkücü hareket, kendi göğsüyle karşı çıkıyor ve engelliyor."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin saldırıların devamı konusunda ısrarcı göründüğünü ileri süren Ümit Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son attığı tweetlerle de saldırıların devam edeceğinin işaretlerini verdi. ’Uzun yaşamak istiyorsanız şöyle yapmalısınız’ şeklinde öğütler vererek bizleri adeta ölümle tehdit etti. Sinan Oğan ile görüştüm. Toplantısına bir saldırı yapılmak istenmiş fakat oradaki güçlü kalabalık, saldırıya izin vermemiş. Bunlar siyasi yöntemler değil, mafyavari yöntemlerdir. Ülkücülüğün şeref, haysiyet ve mücadele geleneğiyle bu yöntemlerin uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bu çocuklara kim bunları yaptırıyorsa büyük vebal altındadır. Meselenin bir boyutu daha var. Toplantılara saldırılar düzenlenebilir, onlar engellenirler. Ama daha önemli ve vahim boyut Bahçeli’nin açmış olduğu bu saldırının arkasına saklanacak karanlık odaklar, üçüncü güçler, suikastlarda bulunabiliyorlar. Bana yönelik, Meral hanıma, Sinan beye, Koray beye suikastlar olabilir. Devlet Bahçeli’nin ağzından ölümle tehdit edilmişken bu tür bir suikast politikası Türkiye’yi karmaşaya sürüklemek isteyen güçlere büyük fırsat verir." (DHA)

 
Hollandalı Büyükelçi Bakanlığa çağrıldı
 
Şam'da patlama: 41 ölü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hollandalı Büyükelçi Bakanlığa çağrıldı
Hollanda hükümetinin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş ...
Büyük Birlik Partisi'nde Sivas krizi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin "Arkadaşlarımızın hepsi itirazlarını ...
Flaş! CHP tüm yurt dışı programlarını iptal etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun ...
 
CHP'li Balbay Bergama'da: İlginç 'hayır' diyalogları
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, referandum değişikliği ile ...
Erdoğan'dan Hollanda'ya sert tepki: Bundan sonra...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izninin Hollanda tarafından ...
Bakan Eroğlu: CHP üst yönetimi istemiyor ama…
Bakan Eroğlu, “CHP'nin üst yönetimi istemiyor ama ben şuna inanıyorum ...
 
CHP'li Bakan Çeşme TOKİ krizini Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ'nin İzmir Çeşme'de yaptığı konutların ...
Sinan Oğan'ın aracının lastikleri kestiler
MHP'den dün ihraç edilen Sinan Oğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda aracının ...
AK Partili Dağ’dan 'fren' çıkışı: Bu bazen yargı, bazen asker oluyor!
AK Partili Hamza Dağ, “Sürücü aday araçları var. Biliyorsunuz o araçlarda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva