HABERLER>EKONOMİ
8 Mart 2019 Cuma - 14:50

THY'den iş arayan öğrenciler için ilan!

Türk Hava Yolları(THY),Anadolu istasyonlarında çalışacak Part-Time öğrenci alımıyla ilgili ilan yayınladı. İlan 13 Nisan 2019 tarihine kadar yayında kalacak

THY den iş arayan öğrenciler için ilan!

THY'nin web sitesi aracağı ile ilana başvuracakların yalnızca tek tercih hakkı bulunduğu, öğrencisi olduğu okulun bulunduğu şehrin dışında tercih yapan adayların sürece davet edilmeyeceği duyuruldu. Çalışma yerlerinin ise Antalya, Antalya (Gazipaşa),Erzurum, Gaziantep, Hakkari, İzmir, Kahramanmaraş, Nevşehir, Şanlıurfa, Trabzon, Van olduğu da belirtildi. Haftada en az 20 en fazla 30 saat çalışılabileceği, çalışılan saate göre ücret hesaplaması yapılacağı da kaydedildi.Genel Yetenek ve İngilizce online sınava davet edilecekler arasında tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılarak istihdam edilecek.

İLANA BAŞVURU KRİTERLERİ ŞÖYLE; 
T.C. vatandaşı olmak, 01.01.1995 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3.sınıf öğrencisi olmak ve olduğunu belgeleyebilmek,100´lük sistemde en az 70, 4´lük sistemde en az 2,72 genel not ortalamasına sahip olmak ve olduğunu belgeleyebilmek, İyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olmak)

ARANAN NİTELİKLER;
"Organizasyon, planlama ve takip yönleri kuvvetli, aktif sorumluluk ve inisiyatif alabilen, takım çalışmasına yatkın, analitik düşünme, değerlendirme ve analiz etme yeteneklerine haiz, MS Office araçlarını iyi seviyede bilen, vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen, etkili sözlü ve yazılı iletişime sahip olan çalışma arkadaşları arıyoruz"

İLANDAKİ GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLE;
"Yönetmelikler doğrultusunda, nöbeti içinde verilmiş talimatlar dahilinde, gelen ve giden uçak yolcularına istasyon hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmek, bilet tanzim etmek, değiştirmek ve bu konuda Ortaklık prosedürlerine uygun şekilde tamamlayıcı belge ve formları tanzim ederek muhasebesel süreçleri tamamlamak, bilet ve bagaj kabulü sırasında ve uçağa alım esnasında uluslararası uçuşlarda müracaat eden yolcunun; bilet, pasaport, vize, oturum izni vb. seyahat belgelerini kontrol ederek, gidilecek ülkenin önceden belirlenmiş kurallarına uyumlu, eksiksiz ve geçerli olup olmadığını, iç hatlarda ise bilet ve kimlik eşleştirmesini yapmak. İncelenen belgelerin herhangi birinde eksiklik veya uygunsuzluk tespit edildiğinde önceden belirlenmiş prosedürler çerçevesinde işlem yapmak, gelen ve giden uçak operasyonlarında uçak altı işlemlerinin koordinasyonu için belirlenen prosedürler doğrultusunda hareket etmek ve yapılacak işlemleri takip etmek,saptadığı, tanık olduğu ya da yaşadığı kazayı, kazaya neden olabilecek potansiyel bir durumu, tehdit ve tehlikeleri, müşteri şikâyetlerini Ortaklığın iletişim olanaklarını kullanarak ilgili dokümanlarda tanımlanmış birimlere en kısa sürede bildirmek, ulusal ve uluslararası sivil havacılık kuralları ile Ortaklık kurallarına uygun olarak istasyonlarda, müşteri memnuniyetinin temini için, ilgili ünitelerle ve tedarikçi firmalarla koordinasyon kurmak, periyodik analiz çalışmaları yapmak ve sonuçları raporlamak"

BAŞVURU ŞEKLİ VE İZLENECEK YOL; 
Şartları taşıyan adayların, ilana kurumsal web sitesi üzerinden başvurmaları gerekiyor. İlan 13 Nisan 2019 tarihine kadar yayında kalacak. Sınıf şartını belgeleyebilmek için, "Eğitim Bilgilerim" kısmında "Lisans" alanında yer alan "Dosya Seç" kısmından "Öğrenci Belgesi" yüklenmesi zorunlu olduğu belirtildi. Genel not ortalaması şartını belgeleyebilmek için, "Ana Sayfam" kısmında yer alan "Özgeçmiş Eklentileri" kısmından "Öğrenci Not Dökümü" yüklenmesi de zorunlu. Belge kontrolünden sonra ilan kriterlerini sağlayan adayların tümü Genel Yetenek ve İngilizce online sınava davet edilecektir. Adaylar, sınav sonucu ve not ortalaması dikkate alınarak mülakata davet edilecek. Mülakat öncesinde adayların kriterlere uygunluklarını belgelemeleri isteniyor. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecek.Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak, işe başlama belgelerini hazırlamaları istenecek ve istenen belgelerin teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacak. (Habertürk)

 
Foça’da 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü anıldı
 
CHP Selçuk adayı Sengel: Belediyeden bir kişi bile işten çıkarılmayacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Çok detaylı bir vergi reformu süreci başladı'
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Türkiye'deki tüm reel sektörün, küresel ...
Dolar ve euro güne nasıl başladı? İlk rakamlar
Dolar/TL, ABD ile yaşanan S-400 gerilimi ve seçim sonrası endişeler nedeniyle ...
Bakanlık'tan "Momo" uyarısı
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, korku filmi karakterini ...
 
Dolar güne nasıl başladı? İşte rakamlar...
Dolar/TL dün Merkez Bankası kararının ardından ilk etapta düştü ancak ...
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Banka faizleri yüzde 24 seviyesinde ...
Bakan Albayrak: 2019 enflasyonu hedefin çok altında gerçekleşecek
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Adım Adım Kocaeli Programı'nda ...
 
Trump'ın Türkiye kararına tepki!
ABD Başkanı Trump'ın Türkiye'yi vergi muafiyeti programından çıkarması ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar/TL, dün iyimser gelen enflasyon verisinin ardından dün 5.37'li seviyelere ...
23 zincir market hakkında soruşturma
Rekabet Kurumu, 23 market zinciri hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Boşanan aileler ve çocuklar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva