HABERLER>POLİTİKA
18 Kasım 2020 Çarşamba - 13:29

Tehdide İzmir’den tepki!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Alaattin Çakıcı tarafından tehdit edilmesine İzmirli siyasetçi ve belediye başkanlarından tepki geldi.

Tehdide İzmir’den tepki!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İzmir’den destek yağdı. 
Suç örgütü liderliği suçlamasıyla 16 yıl hapis yattıktan sonra infaz düzenlemesi ile tahliye olan Alaattin Çakıcı'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik mektubu sosyal medyada tartışma yaratırken İzmir’den Kılıçdaroğlu’na destek, Çakıcı’ya tepki yağdı.

İzmir’den belediye başkanları ve milletvekilleri sosyal medya üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajlarını iletti.

İşte o mesajlar:

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: "İnanılır gibi değil ama ülkedeki mevcut yönetim ve onun yancısı, seçimlerde propaganda için ortaklık kurdukları terör örgütü liderinin ardından, şimdide adını dahi anmaktan zül duyacağımız suç örgütlerini öne sürerek CHP’yi ve Sayın genel başkanımızı sindirebileceklerini düşünmüşler. Buna cüret edenlerin yeri siyaset çöplüğüdür. Kendinde bu haddi görenlerbilsin ki, sizin ağababalarınızdan korkmadık,  sizlerden de korkmayız”

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: “Memleketi batırdıktan sonra anca maşası olan mafya bozuntularından medet umanlar ve Sayın Genel Başkanımız‘a dil uzatanlar hiç merak etmeyin gideceksiniz... Bu asil milletin yedi düvele verdiği dersi bir avuç mafya bozuntusuna veremeyeceğini mi sandınız?”

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: “Fezlekeyle korkutamadılar. Linç etmeye çalıştılar korkutamadılar. Suikastle korkutamadılar. Mermi attılar korkutamadılar. Senden mi korkacak ey mafya eskisi. Biz #MafyaDüzeniniBitireceğiz ama şu anda Cumhuriyet Savcıları Nerede?”

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: “CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu defalarca saldırı ve tehdide uğradı ama hep şunu söyledi: “Sen doğru dur, eğri belasını bulur.” CHP savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir mafya bozuntusu tarafından tehdit edilmesi, hukuk sisteminin çöktüğünü, mafya düzeninin hayata geçtiğini gösteriyor. Her firavunun vardır bir Musa korkusu. Mafya Bozuntuları ve bunları kullanan Cumhur ittifakı bilmeli ki bu düzen mutlaka bitecek. #MafyaDüzeniniBitireceğiz”

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden şahısla ilgili, Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyoruz. Mafya Bozuntularına ve bunları kullanan sahiplerine cevabımız; "Bu düzen eninde sonunda bitecek ve Siz gideceksiniz. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu defalarca saldırı ve tehdide uğradı ama hep şunu söyledi: “Sen doğru dur, eğri belasını bulur.” CHP savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. #MafyaDüzeniniBitireceğiz”

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: “Genel Başkanımızın eleştirilerine sözle yanıt veremeyenler mafya bozuntularından medet ummasınlar. Liderimizdir ve oturduğu koltuk bize Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetidir. Herkes haddini bilsin”

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu iktidar döneminde defalarca saldırı ve tehdide uğradı. Hep şunu söyledi “Sen doğru dur, eğri belasını bulur.” CHP savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir.Partimizin değil Genel Başkanı hiçbir üyesi bu tehditlere pabuç bırakmaz. Yanındayız”

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: “İktidarı mafya gibi yönetenler, sokağa saldıklarına talimat vermiş olmalı ki böyle bir hadsizliğe kalkışıyorlar. Bilsinler ki; sadece merdiven kullanırken dizlerimizi bükeriz! Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir mafya bozuntusu tarafından tehdit edilmesi, hukuk sisteminin çöktüğünü, mafya düzeninin hayata geçtiğini gösteriyor. CHP savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. #MafyaDüzeniniBitireceğiz”

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: “Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir mafya bozuntusu tarafından tehdit edilmesi, hukuk sisteminin çöktüğünü, mafya düzeninin hayata geçtiğini gösteriyor. CHP savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir”

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan yakışıksız ve çirkin tehditleri en sert şekilde kınıyorum. “Siz doğru durun eğri belasını bulur!” Yanınızdayız. Doğru olmaktan hiç vazgeçmeyeceğiz”

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar: “Biz doğruları söylemeye, haktan, hukuktan, adaletten yana durmaya devam edecek, tehditlere boyun eğmeyeceğiz.Halkın sesi, halkın umudu genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yalnız değildir.Cumhuriyet değerleri ışığındaki yürüyüşünde asla yalnız yürümeyecektir”

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: “Asla yalnız yürümeyeceksin. Gücünü halktan alan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin söylem ve yaklaşımlara asla geçit vermeyeceğiz. Hiç bir tehdit bizleri “Hak, hukuk ve adalet” yolundan döndüremeyecek.”

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: "CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'na yönelik tehdit ve hakaretler içeren mektubu kabul etmemiz mümkün değildir. Gücünü halktan alan Genel Başkanımızın yanındayız. Bu tür tehditler bizleri asla yolumuzdan döndüremez"

Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan tehdit ve hakaretler asla kabul edilemez. Hak, hukuk ve adalet diyerek çıktığımız bu yoldan asla geri adım atmayacağız."

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: Sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosunu paylaşan Gümrükçü, “Siz doğru durun; eğri, belasını bulur.” dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: "Demirden korksaydık trene binmezdik. Biz buradayız!" diyerek Kılıçdaroğlu'na desteklerini iletti.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: "Asla yalnız yürümeyeceksin. #MafyaDüzeniniBitirecez !" dedi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: "Her zaman hak, hukuk ve adaletten yana bir düzeni savunan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan tehdit ve hakaretler asla kabul edilemez. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu  yalnız değildir! #BizVarız Milyonlarız... #KılıçdaroğluYalnızDeğildir"

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na nereden ve kimden gelirse gelsin hiçbir tehdidi kabul etmeyiz. Bunu herkes böyle bilsin. Sonuna kadar hukuku, adaleti ve demokrasiyi savunacağız."

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na nereden ve kimden gelirse gelsin hiçbir tehdidi kabul etmeyiz. Bunu herkes böyle bilsin. Sonuna kadar hukuku, adaleti ve demokrasiyi savunacağız."

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan tehdit ve hakaretler Türkiye Cumhuriyeti’ne, demokrasiye ve geleceğimize yapılmıştır. Halkımızın birleştirici gücü Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun daima yanındayız!"

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: "Cumhuriyet Halk Partisi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ten beri bu ülkenin temel yapı taşı kurumlarından biridir ve milletin bağrından çıkmıştır. CHP’nin Genel Başkanını tehdit etmeye kalkmak acizliktir, cehalettir, gaflettir"

 
Çiğli Belediyesi’nin istihdama destek kursları sürüyor
 
Toplu ulaşımda gün boyu dezenfeksiyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener açıkladı: Aydın-Denizli otoyolu ne kadara mal olacak?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde temeli atılan ...
'14 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı' çağrısı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. ...
CHP'li Sındır: Acı reçete ne açıklayın!
Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Yılı Bütçesi ...
 
CHP’li Kılıç: Deprem Araştırma Komisyonu teknikten öte vicdani bir komisyon
Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza ...
Kılıçdaroğlu'na tehdide büyük tepki!
Suç örgütü liderliği suçlamasıyla 16 yıl hapis yattıktan sonra infaz düzenlemesi ...
Azerbaycan tezkeresi Meclis'te kabul edildi
Azerbaycan'a asker gönderilmesine ilişkin tezkere TBMM'de kabul edildi.
 
Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı geri geldi!
Kabine toplantısı sonra erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, ...
MHP'li Osmanağaoğlu Karabağ hakkında konuştu: Türk'e kefen biçenlere ders olsun!
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM Genel kurulunda yaptığı ...
AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'AFAD' çıkışı: İşgüzarlık!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İçişleri Bakanlığı tarafından ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva