HABERLER>POLİTİKA
31 Ağustos 2012 Cuma - 13:08

Tarihi davaya ‘Keskin’ bakış: Altın yere düşmekle…

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Altın yere düşmekle pul olmaz” diyen Keskin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve mesai arkadaşlarının CHP için ahlak abidesi olduğunu söyledi.

Tarihi davaya ‘Keskin’ bakış: Altın yere düşmekle…

İZMİR - 81. Enternasyonal İzmir Fuarı açılışı öncesi CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Haluk Koç, CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, CHP İl Başkanı Ali Engin ve İl Başkanvekili Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

- İl Örgütüne konuk oldu/gündeme baktı…

- Keskin’den birlik çağrısı: Dudak bükmek yok…

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hem 30 Ağustos hem de uluslararası İzmir Fuarı nedeniyle çeşitli etkinliklerde bir araya geldikleri CHP yöneticilerine İzmirliler adına ‘hoşgeldiniz” dedi. 

İzmir Enternasyonal Fuarı için kente geldiklerini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, siyasal iktidarın kendi düşüncesi karşısında duran kişi ve kuruluşları etkisizleştirdiğini belirterek, “ Hukuk uyuklar hale geldi. Adalet siyasal iktidarın talimatlarını yerine getiren bir kurum haline geldi. Bu olumsuz yaklaşımların en yaygın şekilde uygulandığı kent İzmir... CHP açısından bir ahlak abidesi olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve mesai arkadaşları için yapılan uygulamalar, açılan davalar siyasal iktidarın bu konudaki dertlerine, amaçlarına ışık tutan yaklaşımlar. Buradan İzmir halkına seslenmek istiyorum. ‘Altın yere düşmekle pul olmaz’ diye konuştu. Yapılacak yerel seçimlerde İzmir halkının siyasal iktidara en iyi cevabı vereceğine inandığını belirten Keskin, şöyle devam etti; “Bir takım yasal oyunlarla, yargı yöntemleriyle, tuzaklar kurarak CHP’nin övünç kaynağı olan belediye başkanlarının icraatlarıyla ilgili yapılan olumsuzluklar İzmir halkını etkilemeyecektir. İzmir’deki seçmenlerimiz siyasal iktidarın bu noktadaki etkinliklerini kavrayan, en iyi gören, değerlendiren insanlardır. Düne kadar gavur İzmir olarak nitelendirilen İzmir halkını, bilgi kirliliğiyle, yanlış haberlerle tutsak ederek kendi amacına ulaşmak isteyen siyasal iktidara inanıyorum ki yapılacak yerel seçimlerde İzmirliler gerekli dersi verecektir”.
 
İzmir için son derece önemli olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 18 aydır Bakanlar Kurulu’nda beklediğini hatırlatan Keskin, “İktidara mensup olan iki bakana seslenme ihtiyacı hissediyorum. Sürekli bir şekilde İzmir ile ilgili yürütülen çalışmaları gölgelemeye çalışan siyasal iktidar ‘gölge yapmasın başka ihsan istemiyoruz’. İzmir için çok önemli olan kentsel dönüşüm projesi 18 aydır iktidar tarafından izin verilmediği için yaşama geçmiyor. İzmir ile ilgili büyük projelerden; 35 projeden bahseden Sayın Bakanlarımız vakit yitirmeden bugünden itibaren bu kararı Bakanlar Kurulundan çıkartarak yapacakları hizmeti yapsınlar. Belediye başkanımızın hizmetlerinin önüne takoz koymaktan vazgeçsinler” diyerek konuşmasını tamamladı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
1 Eylül 2012 Cumartesi 19:15

ahlak abidesilermişş vaybee

Yorumu oyla      11      5  
HAMDİ 1 Eylül 2012 Cumartesi 12:27

+belediyelerini mercek altına al yoksa nal toplarsın, şaibeli belediyeleri dolaşıcıgına gerçek sosyal demokratlarla kucaklaş.solon devrimciligi bittı, devir mücadele devri,eylem zamanı.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘İkinci Adam’ İzmir örgütüne konuk oldu/gündeme baktı!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İl Örgütü ziyareti sonrasında ...
Çıray: İsrail'le hükümet arasında gizli antlaşma var mı?
Bir TV programına katılan Abdüllatif Şener Erdoğan'ın Hamas lideri Halid ...
MKYK’da veda etti: Hakkınızı helal edin!
Başbakan Erdoğan, MKYK’da çalışma arkadaşlarına sürpriz bir armağan vererek vedalaştı.
 
Güler Zafer Bayramı’nı Zafer’in sahibi ile kutladı!
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, 30 Ağustos ...
Kılıçdaroğlu Sosyalistlerin başkan yardımcısı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı ...
Keskin’den birlik çağrısı: Kimseye dudak bükmek yok!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Karabağlar Uğur Mumcu Tesisleri’nde ...
 
AK Parti Çiğli evlere konuk ailelere derman oluyor
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz ev ziyaretleri kapsamında yardıma ...
‘CHP’ye gel’ çağrısına ne yanıt verdi?
Refah-Yol ve AK Parti hükümetlerinde maliye bakanlığı ve başbakan yardımcılığı ...
Başbakan’la görüşmesini anlattı: PKK’nın hakimiyeti var mı?
CHP Genel Başkan Yardımcısı bir dizi temas için geldiği İzmir’de çarpıcı ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva