HABERLER>OTOMOBİL
7 Kasım 2022 Pazartesi - 10:00

Taksicilerin başkanı o anları anlattı: Namlunun ucunda ölümle burun buruna!

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın kurşunlanması olayı sonrası Başkan Celil Anık, “Adam, açık ve net biçimde, ben zaten seni vurmaya geldim, dedi; belindeki silahı gösterdi. Her zaman böyle tehdit edenlere karşı ters konuşurum, o gün inanılmaz sakindim. İyi ki sakindim, sen kimi vuruyorsun, deyip diklenseydim belki bugün hayatta yoktum” dedi.

Taksicilerin başkanı o anları anlattı: Namlunun ucunda ölümle burun buruna!

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, oda binasının kurşunlanması olayı sonrası Egedesonsöz’e konuştu.

Ölümle burun buruna kaldığı o korku dolu dakikaları ve saldırıyı yapan A.C. ile arasında geçen diyalogları anlatan Başkan Anık, o anlık sakinliği sayesinde bugün hayatta olduğunu söyledi. Bu tür yüzlerce tehdit aldığını ancak hiçbirine pabuç bırakmadığını belirten Başkan Anık, “İlk kez silahlı bir tehditle karşı karşıya kaldım. İyi ki o anda sakindim, diklenmedim, ters konuşmadım. Yoksa bugün hayatta olmayabilirdim” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞIMIN ODADAN ÇIKMASINI İSTEDİ
Rant peşinde koşanların oyunlarını bozduğu için hedefte olduğunu belirten İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi:

“Sekreterim, birisinin beklediğini, benimle görüşmek istediğini bildirdi. Ben de bir arkadaşımla sohbet ediyordum, içeride arkadaşım varken o misafiri kabul ettim. İçeri girer girmez, arkadaşımı işaret ederek, onun dışarı çıkmasını istedi. Buna karşı çıktım, arkadaşımın odada kalmasını sağladım. Kendisini tanıyıp tanımadığımı sordu. Tanıyamadığımı söyledim ama ismini söyleyince hatırladım. Duraklara musallat olanlardan biriydi, rant peşinde koşanlardan olduğunu anladım. Bana açık açık, ben cezaevinden çıktım, bana para vereceksin, ben işimi kuracağım, dedi. Ben para basmıyorum, sana neden para vereyim? Benimle ortaklığın mı var, diye ters bir laf ettim. Odamı terk etmesini söyledim. O sırada, ben zaten seni vurmaya geldim, dedi. Karşımda dikilen adamın belinde silah vardı, gördüm. Sonrasında, gidiyorum ama seni ilk gördüğüm yerde sıkacağım, dedi. Ben aslında böyle tehditlerde genelde sert tepki veririm, ters davranırım ama o anda sakin olacağım tuttu. Bak, silah üstümde, deyince arkadaşları çağırdım, koluna girip dışarı çıkardılar.”

ŞANSIM VARMIŞ, YAŞANACAK ÖMRÜM VARMIŞ Kİ HAYATTAYIM
Başkan Celil Anık, bu olaydan kendisine çok büyük bir ders çıkardığını söyledi, “Bundan sonra herkesi paldır küldür içeriye almamam gerektiğini öğrendim” dedi. Başkan Anık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Arkadaşlar, şahsın üzerinde silah olduğunu bilmiyorlardı. Dışarı çıkardılar ve birkaç dakika içinde üç el binanın camlarına ateş edildi. Çok şükür bir can kaybı yaşamadık. Eğer, beni silahını gösterdiğinde, seni vurmaya geldim dediğinde, sen kim oluyorsun, kimi vuruyorsun. Sen beni vuramazsın, gibi sert bir dil kullansaydım, belki silahı çekip beni vuracaktı. Bu olay beni korkutmadı çünkü bugüne kadar sayısız tehdit aldım. Ancak ilk kez silahlı bir tehditle karşılaştım. Artık içeriye alacağımız insanlara karşı daha dikkatli olmak zorundayız. Adam uyuşturucudan cezaevine girmiş. Bozyaka bölgesinde sürekli sıkıntı yaratan birisi. Bunların rantlarına engel oldun mu, saldırganlaşıyorlar. İşte bunlar yüzünden araçları duraklara sabitlettiriyoruz. Çünkü bu tip insanlar, zayıf buldukları yerlere çöküyorlar. Bu da onlardan biri. Onun da işini bozmuşuz. Bozyaka’daki durağa çöktürtmemişiz. Kendisinden şikayetçi oldum. Emniyet peşinde. Şansım varmış, yaşanacak ömrüm varmış ki, bugün hayattayım. Adana diklenseydim, her zaman gösterdiğim tepkiyi gösterseydim, belki bugün hayatta yoktum.”

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, “Bundan sonra korumayla mı gezeceksiniz?” sorusuna, “Kesinlikle korumalarım olsun istemiyorum. Artık daha dikkatli olacağım” yanıtını verdi.

 
Cips paketinde gizlenmiş esrar ele geçirildi!
 
Kuduzdan korunmak için neler yapılmalı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomotiv ihracatı Ekim'de 2,65 milyar dolar!
Türkiye'nin otomotiv endüstrisi ekim ayında 2,65 milyar dolarlık ürün ...
Araç güvenlik sistemlerine düzenleme
Kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin artırılması ile daha çevreci ...
Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil dönemi başlıyor
Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda ...
 
Yüzde 60 zam yolda! Rekor artış olacak
Akaryakıt fiyatlarından sonra vergiler de araç sahiplerinin belini bükecek. ...
Araç sahipleri dikkat: Motorine indirim yolda
Motorin fiyatlarına 22 Ekim 20122 Cumartesi günü (bu gece yarısı) itibariyle ...
Taksiye zam mı geliyor?
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, mazot fiyatının ...
 
Motorine 1 lira 1 kuruşluk zam!
Bu ay 11 Ekim'e kadar 4 kez zamlanan motorine 13 Ekim'de indirim gelmişti. ...
Otomobil ihracatı 6,5 milyar doları aştı
Ocak-eylül döneminde 6 milyar 558 milyon 472 bin dolarlık binek otomobil ...
Danıştay'dan taksi içi kamera kararı!
Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, taksilere 7/24 çalışacak şekilde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva