HABERLER>TELEVİZYON
26 Temmuz 2022 Salı - 12:33

Survivor Adem Kılıçcı sessizliğini bozdu!

'Survivor All Star 2022' finalinde Nisa Bölükbaşı'na karşı şampiyonluğu kaçıran Adem Kılıçcı, "Bi' Başka" YouTube kanalına konuk oldu. Nisa'yı sosyal medya hesabından takipten çıkma konusunun Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla ilgisi olmadığını vurgulayan 36 yaşındaki başarılı yarışmacı, gündem olan "Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı" iddiasına da açıklık getirdi.

Survivor Adem Kılıçcı sessizliğini bozdu!

Fenomen yarışma Survivor'da üçüncü kez mücadele eden, geçtiğimiz ay İstanbul'da gerçekleşen büyük finalde SMS oylaması sonucu ikinci olarak tamamladığı All Star'ın ardından sessizliğe bürünen Adem Kılıçcı, "Nisa, geçtiğimiz günlerde senin onu Instagram’da takip etmeyi bıraktığını söyledi. 'Bunun neden olduğunu anlamadım. Adem'le aramız gayet iyiydi' dedi. Takipten çıkmanın sebebi neydi?" sorusuna cevapladı.

"NİSA'NIN 'İĞRENÇ BİR İNSAN, HEK ETMİYOR' LAFI ZORUMA GİTTİ"

36 yaşındaki boksör, "Bence nedenini o da biliyor. Her şeyin bir sebebi vardır. Nisa yüzüme karşı çok iyi bir insan gibi görünüyordu ama bilirsiniz benzer kuşlar bir arada uçar. Yanındaki insanlar bana karşı sevgi besleyen insanlar değildi. Adaletimi, mücadelemi sorgulayan insanlardı. Onlarla iyi anlaştığı için ve biriyle de gönül bağı kurduğu için bana karşı bir önyargısı oluşmuş olabilir ama bunu bana hiç söylemedi. Belki söyleseydi oturur konuşurduk. Hep arkamdan bir şeyler söylendi. Ara sıra oyunlarda sinirler geriliyordu. Sinirlenebilir, agresifleşebilir insan diye düşünüyordum. Ama Nisa’nın son mücadelemde 'İğrenç bir insan. O hak etmiyor' cümlesi benim zoruma gitti. Ben buralara gelmeyi hak etmedim mi? En az onun kadar hak ettim ben de. En az! Ben kalkıp sana böyle bir cümle kurmuyorsam sen de bana kurmamalısın. Karşındaki insanın mücadelesine saygısızlıktır bence bu. Bunu ağır buldum. Böyle düşünen bir insanın benim hayatımda yeri olmadığına karar verdim ve takipten çıktım. Allah yolunu açık etsin. İlişkisinde de hayatında da başarılar. Ben hayatımda istemediğim için takipten çıkardım. Nisa ile beni Barış Murat Yağcı tanıştırmıştı. Onların ilişkisi bittiğinde ben Nisa ile takipleşmeye devam ettim. Çünkü bir insan olarak gözümde değeri vardı. Bu takipten çıkma işinin şampiyonluğuyla ilgisi yok yani. Evet, belki ada hayatı iyi değildir, bizim kadar mücadele etmemiştir. Ama SMS ile şampiyon oldu sonuçta. İzleyici kendisini daha fazla sevmiş, sahiplenmiş. Saygı duydum, 'benim hakkımı yediler' diyemem" ifadelerini kullandı.

"KEŞKE REKABETİ BU KADAR KİRLETMESELERDİ"

Survivor Adem, "İki tip insan vardır, iyi insan-kötü insan. Kadınları hor gören, değer vermeyen, aşağılayan, yetersiz gören bir Adem imajı yansıtılmış. Bu organize yapılan bir şeydi. Suikasttı! Sosyal medyada organize olunmuş, birileri aracı olmuş ve video patlatılmış. Çok çirkindi! Keşke rekabeti bu kadar kirletmeselerdi. Bununla alakalı hukuksal olarak da hakkımı savunacağım. Aileme kadar herkese küfür etmişler. Ben 'Eğer ben şampiyon olamazsam bir kadın şampiyon olsun isterim' demişimdir ve kafamdaki adayların çoğu seyirci koltuğunda oturuyordu. Ama dediğim gibi bunu bir kadın harekâtına dönüştürmek yanlıştı. Başarının cinsiyeti olmaz dediğim gibi" şeklinde konuştu.

 
Otomobilde uyuşturucu ele geçirildi... 2 gözaltı
 
İzmir'de sivil toplum ayakta... 'Ölüm gemisi'ne sivil itaatsizlik çağrısı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Müge Anlı'nın kızı Lidya, aynı annesi
Geçtiğimiz ay İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ...
Netflix bilançosu: 970 bin abone daha kaybetti
Küresel internet televizyon ağı Netflix'in abone sayısı bu yılın ikinci ...
Doğa Bey kripto uzmanı oldu
Türk televizyon tarihinin en önemli reality show programı “Biri Bizi Gözetliyor”da ...
 
Erkan Petekkaya “O Kız” ile ekrana dönüyor
Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi “O Kız” ...
Mehmet KARABEL yazdı... Gözlerine bakma ölürsün!
Mehmet KARABEL yazdı... Gözlerine bakma ölürsün!
İlk tanıtım videosu yayınlandı
Başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. ...
 
'Masumlar Apartmanı'nın 'Neriman'ı evlendi!
TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide 'Neriman' ...
Behzat Ç. ekranlara geri dönüyor
Yıllardır ekranların fenomen dizisi Behzat Ç. yeni sezonuyla geri dönüyor. ...
Şevval Sam Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?
Şevval Sam'ın 5 yıldır başrolünü oynadığı Yasak Elma dizisinden ayrıldığı ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva