HABERLER>POLİTİKA
5 Şubat 2023 Pazar - 11:55

Sürekli'den meslek odalarına Şehir Hastanesi tepkisi: Art niyet taşır!

AK Partili Sürekli, Şehir Hastanesi açılışının yakın bir tarihe ertelenmesine yönelik tepkileri eleştirerek; “İzmir, bunca iş bilmezin yönetiminde. Başladığını bitiremeyen, elini attığını kurutan bir yerel idare var. Ama meslek odalarının hedefi yine hükümet! Türkiye’nin dördüncü büyüğü olacak dev bir yatırımın açılışındaki ertelemeyi gündem yapmanın arkasında ancak art niyet olabilir. Belli ki alışık değiller!” dedi.

Sürekli den meslek odalarına Şehir Hastanesi tepkisi: Art niyet taşır!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, önceki dönem milletvekili ve il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, 14 Mayıs seçimlerine yönelik strateji masaya yatırılırken, Başkan Sürekli, Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edip, Seferihisar’da bölge başkanlarıyla bir araya geldi. 

İzmir, tarihinde böyle sağlık yatırımı görmedi
Pandemiyle mücadele döneminde, sağlık çalışanlarının da fedakarlığı ile önemli sonuçlar aldıklarını hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’e yapılan sağlık yatırımlarına dikkat çekti. Sürekli, konuya ilişkin şunları söyledi; 

“Hükümetimiz İzmir'de, Şehir Hastanesi başta olmak üzere 28 hastane, bin 499 1. Basamak Sağlık Hizmetleri Birimi yaptı. Torbalı, Urla, Tire, Menemen, Aliağa, Bergama, Çiğli, Kemalpaşa, Bayındır, Karaburun, Kiraz ve Seferihisar olmak üzere neredeyse tüm ilçelere modern devlet hastaneleri kazandırıldı. Yatak sayısı 8 kat arttı. 622 bin530 metrekare alan üzerine kurulan Bayraklı Sağlık Kampüsü, toplam 573 bin 546 metrekare inşaat alanına sahip. 53 ameliyathane, 302 poliklinik odası, 374 yataklı yoğun bakım ünitesi, 48 yataklı mahkûm servisiyle birlikte toplam 2 bin 60 yatak bulunacak. Kamu-özel iş birliğinde 1 Milyar 600 Milyonluk dev bir yatırım. Günde 12 bin hastaya hizmet verecek. Bin 475 sağlık personeli istihdam edilecek. Hastanede ayrıca 5 bin araçlık otopark ve ambulans helikopterlerin iniş yapabilmesi için heliportlar bulunacak. İzmir tarihinde böyle sağlık yatırımları görmedi. Bu başarıyı desteklemek yerine kösteklemeye çalışanlara sesleniyorum, adil olun. 200 kişilik öğrenci yurdunu 15 yılda hayata geçiremeyenler mi? Yoksa, böyle dev bir sağlık kampüsü projesi mi hedefe koyulmalı!”

 

101 yaşındaki en yaşlı üyeye ziyaret
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Türkiye Yüzyılı programı kapsamında, Güzelbahçe İlçe teşkilatını ziyaret eden Sürekli, ayrıca ilçede yaşayan en yaşlı parti üyesi Mustafa Kublay’ı evinde ziyaret etti. Kublay ile sohbet ederek sağlık sorunlarıyla ilgilenen Sürekli; “İlk’lerimizle en’lerimizle bağımız her zaman güçlü oldu. Mustafa Amca, bizim en yaşlı üyemiz. Onu ziyaret etmek elbette boynumuzun borcu. Tüm üyelerimizin, vatandaşlarımızın derdi bizim derdimiz. İlçe teşkilatlarımız bu ziyaretleri birebir gerçekleştiriyor. Ben de burada olmaktan mutluyum” dedi.

Seferihisar’da; Güzelbahçe, Balçova, Seferihisar, Narlıdere, Çeşme, Urla ilçe başkanlarının katılımı ile bölge toplantısı gerçekleştiren Sürekli, teşkilata şu mesajı verdi; 

“Kadınlarımız, gençlerimiz, ana kadememizle sahadan hiç elimizi çekmedik. Cumhurbaşkanımız, 14 Mayıs sandığı için meydan okuyor ki bu, önce milletimizin sonra da partimiz teşkilatlarının sarsılmaz iradesini gösterir. Dik duracağız, diri olacağız. Birliğimizi dünüyle bugünü ve yarınıyla çoğaltarak yol yürüyeceğiz. Güne önceki dönem milletvekili ve il başkanlarımızla başladık. Şimdi buradayız. AK Parti, kendi içindeki sağlam köprüler, bağlarla 21 yıldır aralıksız iktidarda. Gücümüzü bizi bir araya getiren davamıza sadakate ve milletimize borçluyuz. Öyleyse 14 Mayıs’ta da bunu herkese göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirecek, Türkiye Yüzyılı’nın tesis için kolları sıvayacağız.”

 

 
İzmir'de vapur seferleri iptal!
 
Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Az Bilmiş 5 Şubat 2023 Pazar 23:49

Sayın ST. İşte o yolları yapmak işi İzmir Büyükşehir Belediyesi''nin görevi de ondan. Yapmıyorlar. İstanbul''dada aynısı olmadımı. İstanbul''da yeni yapılan hava limanına da metro için İMAMOĞLU yatırıma almadı, yapmadı, sonra DEVLET, AK PARTİ metroyu yapmak zorunda kaldı. Daha yeni açıldı ya.

Yorumu oyla      2      3  
ST 5 Şubat 2023 Pazar 21:30

Helikopter pisti var ama Karşıyaka istikametinden giriş yolu, Bornova istikametine de çıkış yolu yok, yazık...

Yorumu oyla      2      3  
Az Bilmiş 5 Şubat 2023 Pazar 19:40

AK PARTİ'' li olmaktan gurur duyuyorum. Ne mutlu bana. Aklımı seveyim. Büyük İşler başardık. Güçümüzü HALKTAN alıyoruz. Liderimiz ERDOĞAN. Elhamdülillah derim.

Yorumu oyla      4      7  
Atilla Kamar 5 Şubat 2023 Pazar 18:17

Karaburun da hangi branşta doktor var. Sadece Diş hekimi, yıllardır böyle...

Yorumu oyla      4      3  
Mahir 5 Şubat 2023 Pazar 16:25

Belediyenin görevi yurt yapmak değildir. Üniversite öğrencileri yurt sayısı yeterli olmadığı KYK yurtları için kura çekmek zorunda kalıyorlar. 15 bin kişilik uzaktan çadıra benzeyen Alsancak stadını 4 yılın sonunda ancak bitirdiniz.

Yorumu oyla      6      4  
Bülent Işık 5 Şubat 2023 Pazar 16:21

Göz muayenesi için 15 gün sonraya Selçuk,Foça,Ödemiş ve Çeşme'ye randevu alabiliyoruz.Buralara gidip muayene olmak için ulaşım masrafı özel hastane muayene ücretinden daha mı azdır? Üstelik özel hastanede 15 gün beklemeyede gerek yok.

Yorumu oyla      6      4  
Mustafa 5 Şubat 2023 Pazar 14:30

Başkanın burada bir hatası yok ki! Hata 17 şubata yetişir diyenlerde.

Yorumu oyla      7      3  
İş bilen siz mi oluyorsunuz? 5 Şubat 2023 Pazar 14:02

Hastanenin inşaatı 9 yıldır sürüyor. Hızlı tren 10 yıldır bitmedi. Otogar metroya 3 bin TL koyuyorsunuz. YİD işlerini çıkar geriye kamu yatırımı ne var? Son 5 yılda ne yapıldı? 1 tane büyük iş sayın dişimi kıracağım. Arıtma basıp, şov yapacağınıza iş yapin iş! Oradaki gariban işçileri tehdit ederek il başkanlığı yapılmaz.

Yorumu oyla      6      4  
Vatandaş 5 Şubat 2023 Pazar 12:58

Hastane ve eğitim kurumlarının yapılmasına itiraz edenler düşüncesi nedir? Daha güzel daha iyi biz yaparız mantığı ile hareket ediliyor ise tamam,bu insanlar ambulansa yakıt olmadığı için sağlık kuruluşlarına gidemiyordu,Gribin Panalgine ve Aspirin içerek tedavi oluyordu üstelik satın alarak bu gün evlerde kutu kutu ilaçlar vardır bu konuda daha iyisini yapmak halkın hizmetine sunmak en büyük hizmettir...

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sarıgül, Manisa'da partililerle buluştu
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Manisa'da ...
Şentop: Başkanlık sistemi yeni bir tartışma değil
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Üsküdar Valide ...
Kılıçdaroğlu'na 'aday olma' tepkisine müdahale
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ...
 
'Terör örgütleri İsveç'in yoluna mayınlar döşüyor'
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Terör örgütleri özellikle İsveç'in NATO üyeliğinin ...
Karamollaoğlu'ndan Meral Akşener'e ziyaret
Aday belirleme sürecinin takip edildiği Millet İttifakı'nda ziyaretler ...
790 kişilik katılım... MHP'den Tire'de rozet şov!
Bahçesaray Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törene, MHP İzmir Milletvekili ...
 
AK Partili Dağ'dan Mutabakat Metni eleştirisi: Bir tane yapacakları iş yok!
Aydın Toplu Açılış Töreni'nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
Başkan Sürekli'den iddialı seçim mesajı: İzmir'de en başarılı sonucu alacağız!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘30 İlçe Eş Zamanlı Ziyaret’ ...
'Yılda 40 ton altın ekonomiye kazandırılıyor'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti iktidarı öncesinde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva