HABERLER>SPOR
20 Kasım 2023 Pazartesi - 21:33

Serdal Adalı: Değişimi ilk günlerden hissedeceksiniz

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilmesi halinde siyah-beyazlı kulüpte değişimi ve gelişimi ilk günden başlatacaklarını dile getirdi.

Serdal Adalı: Değişimi ilk günlerden hissedeceksiniz

İzmir'de organize edilen seçim resepsiyonunda siyah-beyazlı kongre üyeleri ve taraftarlarla bir araya gelen Serdar Adalı, "Önceki dönemlerdeki gibi bana zaman verin, enkaz devraldım söylemlerim olmayacak. Göreve geldiğimizde değişimi ve yükselişi ilk günlerden hissedeceksiniz" dedi. 'Beşiktaş'ın en ufak başarısızlığa, zaman kaybına tahammülü yok. 4 Aralık sabahı bambaşka uyanacağız' diyen Beşiktaş Başkan Adayı Adalı, "Kazanan Beşiktaş olacak. Beşiktaş'ı yeniden dünyanın her yerinde bilinen, Şampiyonlar Ligi'nde namağlup rekorlar kırdığı günlerine döndüreceğiz" ifadelerini kullandı. Kendisini destekleyen Beşiktaşlılarla hatıra fotoğrafları çektiren Serdal Adalı, konuşmasının ardından katılımcıların yönelttiği soruları yanıtladı.

"SÜLEYMAN SEBA ORTAK DEĞERİMİZ"
Kongrede başkanlık yarışı vereceği Hasan Arat'ın kendisini kulübün unutulmaz başkanlarından Süleyman Seba ile ilişkilendirdiğini ifade eden Serdal Adalı, "Onursal Başkanımız rahmetli Süleyman Seba hepimizin ortak değeridir. Biz onun açtığı yolda yürüyen insanlarız" dedi. Süleyman Seba döneminde olduğu gibi sportif, mali ve idare başarı yakalayacaklarını ifade eden Beşiktaş Başkan Adayı Adalı, "Beşiktaş'ta sembolleşecek Rıza, Şifo Mehmet, Metin, Ali, Feyyaz'ların mümkün olabileceğini biz Süleyman Seba'dan öğrendik. Beşiktaş'ın şanlı mazisi bu futbolcularla dolu" şeklinde konuştu.

"ÜÇ SEZONDUR BAŞARI YOK"
Beşiktaş'ın 2020-21 sezonunda Sergen Yalçın ile ligde ve kupada yaşadığı iki şampiyonluktan sonra son 3 sezonda şampiyonluklara ambargo koyması gerekirken erken kırılmalar yaşadığını kaydeden Serdal Adalı, "Hoca değişiklikleri, transferde beklentilerin gerçekleşmemesi sonucu ligde ve Avrupa'da başarısızlık söz konusu oldu. Öncelikli hedefimiz futbol takımını bir an önce ayağa kaldırmak. Transfere ihtiyaç var. Şifo Mehmet hocamız ile birlikte takımı ayağa kaldıracak planları yapmaya başladık. Takımın kalitesini yükseltmek zorundayız. Gerekirse transferleri cebimizden yapacağız. En büyük önceliğimiz sportif başarıdır. Başka şekilde marka değeri ve mali yapının düzelmesi mümkün değildir" dedi.

"STADIN KAPASİTESİ 52 BİN OLACAK"
Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, "Stadımızla ilgili çalışmalarımız var. Mimar arkadaşlarla buluştuk, tribünlerde yapılacak değişiklerle ilgili hazırlık yapıyoruz. Koltuk düzeninin değiştirilmesiyle kapasite 52 bine çıkarılacak. Göreve geldiğimizde Süleyman Seba'dan sonra kulübe bir tapu kazandıran ilk yönetim olacağız. Ümraniye'nin tapusu alıp, akademimizi daha çok geliştirecek tohumları atacağız. Ben 20-25 günde başkan adaylığına karar vermedim. Beşiktaş'ın ne zaman ihtiyacı olduysa orada oldum, bugün de buradayım" mesajı verdi.

Adalı, basketbol takımına bir salon projesi için bir sponsorla görüştüklerini, kadın basketbolu ve voleybolunda başarı için gerekli hamleleri yapacaklarını aktardı.(DHA)

 
Ege derbisinde kazanan Pınar Karşıyaka
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'e gidecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege derbisinde kazanan Pınar Karşıyaka
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 8. hafta kapanış maçında Pınar Karşıyaka, ...
Göz-Göz'de Stanimir Stoilov dönemi!
Radomir Kokovic ile yollarını ayıran Göztepe'nin yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov oldu. 
Altay'da Bahloul'ün istifası kabul edildi
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, teknik direktör Djilali Bahloul'le yollarını ayırdı.
 
Göz-Göz'den flaş karar: Kokovic'le yollar ayrıldı!
1'inci Lig ekibi Göztepe'de teknik direktör Radomir Kokovic ile yollar ayrıldı. 
Serdal Adalı Denizli'deki üyeleriyle buluştu!
Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel ...
Karşıyaka geçici hocaya emanet
TFF 3'üncü 2'nci Grup'ta zirve mücadelesi veren Karşıyaka'da geçen hafta ...
 
Aliağa Futbol şampiyonluk yolunda doludizgin!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Mardin 1969'u 2-0 mağlup eden lider ...
Altay milli araya özel prova ile geçirdi!
1'inci Lig'de son 5 karşılaşmasını kaybederek galibiyet özlemi 10 haftaya ...
Göz-Göz'ün vazgeçilmezi oldular!
Milli maç arasına 20 puanla 6'ncı sırada giren 1'inci Lig ekibi Göztepe'de ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva