HABERLER>POLİTİKA
31 Ekim 2018 Çarşamba - 20:05

Prof. Dr. Oyan'dan adaylık açıklaması: Bu onurlu göreve...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi geçen kişiler arasında yer alan CHP İzmir eski Milletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan, “Kentte 15 yıldır başarılı bir yerel yönetimler anlayışı var. Bunu daha üst noktaya taşımak gerek. Bu göreve layık görülmek onur verici” dedi.

Prof. Dr. Oyan dan adaylık açıklaması: Bu onurlu göreve...

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 2019 yerel seçimleri öncesinde aday olmayacağını açıklamasının ardından başlayan hareketli süreç devam ediyor. 15 yıldır İzmir’de başkanlık yapan Kocaoğlu’nun bu kararı sonrasında birçok isim çalışmalara başlarken genel merkez koridorlarına Kocaoğlu’nun da sıcak baktığı bir isim olarak CHP İzmir eski Milletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan düştü. Oyan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu arasında yapılan görüşmede de gündeme geldiği öğrenildi.

- CHP’DE İZMİR İÇİN SÜRPRİZ GELİŞME: OĞUZ OYAN BOMBASI!

Egedesonsöz’e konuşan Prof. Dr. Oyan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı çok onurlu ve önemli bir görev. 15 yıldır İzmir’de başarılı bir yerel yönetim anlayışı var. Bunu daha ileriye taşımak, düşürmemek gerekiyor. Bu anlayış ve felsefede olunmalıdır. Bu onurlu göreve layık görülmek mutluluktur, onur vericidir” dedi.

Kendisine şimdiye kadar resmi bir teklifin parti tarafından getirilmediğini belirten Oyan, “Ben bir görev talebinde bulunmadım. Kimseyle de bir resmi görüşmem şu ana kadar olmadı. İzmir, Türkiye açısından çok önemli bir noktada. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı da partimizin kurumsal kimliği açısından önemlidir. Milletvekili olduğum dönemde de sonrasında da kentten hiç kopmadım. İzmirliyim. TARİŞ’te uzun yıllar görev yaptım. İzmir’in her bölgesini, tarımını, çiftçisini iyi tanırım. Ayrıca Aziz bay benim çok takdir ettiğim bir dostum. Onun güvenine mazhar olmak bizim için kıvançtır” ifadelerini kullandı. 

 
Serbest kalan iş adamının avukatından açıklama
 
Başkan Özgener açıkladı: Bakanlıktan İnciraltı için yeni talimat!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bornovalı 1 Kasım 2018 Perşembe 12:23

Oğuz Oyan SN Kocaoğlu'nun AAA notlarını AAAA ' ya çıkarabilecek - finansman bilgisine- tecrübesine sahip - dürüst bir yöneticidir. Ne var ki , İzmir'e öncelikle genç- çok donanımlı - pek tabii Sn Kocaoğlu'nun yolundan gitmeyi ihmal etmeyecek- bir başkan gerekir.

Yorumu oyla      11      5  
IZMIRLI 1 Kasım 2018 Perşembe 11:46

Akilli ve Mantikli dusunmeye davet ediyorum.Bahsi gecen kisi tabiki cok bilgili ve kulturludur.Ancak taninmislik orani yok Sahsen ben ilk kez ismini duydum.Daha aktif ve Belediyeciligi bilen birini secmek lazim.Elinizde Abdul BATUR gibi 15 yildir Belediyeci bir adam dururken macera aranmamali.Ayrica Izmir''de OZFATURA''nin destegini almak demek tum sagcilarin destegini almak demektir ki buda min.+%15 demektir.

Yorumu oyla      9      5  
vatanaş 1 Kasım 2018 Perşembe 09:42

Oğuz hoca bu işi yapar.

Yorumu oyla      10      8  
ALİ İNANÇ ÜLKÜ 1 Kasım 2018 Perşembe 08:23

sayın vekilim vekillik yapmış hizmet etmiş miyadını tamamlamış kendisi ekonomi profösörü saygı duyuyoruz ancak belediye başkanlığı inşaat mühendisi işi sahada birebir personelinle planlama ve uygulama yapacaksın izmirin kaybedecek bir 5 yılı daha yok Sn Cevat DURAK Büyükşehir Belediyesine Yakışır

Yorumu oyla      10      10  
Nur Dolay 1 Kasım 2018 Perşembe 07:45

Oguz Oyan dunya gorusu ve kulturu son derece genis bir insan. Ayrica ekonomik analizleriyle ve yaptigi politik elestitilerle de her zaman ufkumuzu acan, bakisimiza berraklik getiren bir düşünce insani. Şimdiye kadar her zaman tutarlı ve durust bir aydın olarak tanıdık kendisini. Gerçekten adaylığı ve seçilmesi İzmir icin büyük bir şans olur. Bu isler yaşlı veya genç meselesi değil, kafadaki beyin meselesi. İşıl İşıl bir beyni özledik bu ülkede ve böyle bir beynin işbaşına gelirse güzel seyler yapacağına inanıyoruz.

Yorumu oyla      11      7  
Ibrahim şeyda Karaca 1 Kasım 2018 Perşembe 06:34

Sn.Oyan''ın İzmirdeki "15 yıllik başarı"sözünden sonra kendisi ile başarı nedir ne değildir anlamında hemfikir olmadığımdan aday adaylığına sıcak bakmıyorum.

Yorumu oyla      13      10  
ali 31 Ekim 2018 Çarşamba 22:53

71 yaşında allah sağlık versin

Yorumu oyla      15      6  
Yılmaz 31 Ekim 2018 Çarşamba 22:26

Baykal daha iyi bir aday bence..

Yorumu oyla      12      7  
Genç Chp''li 31 Ekim 2018 Çarşamba 21:36

Genç derken 35 ve 40 arası bizim yaşlarımız.. Yahu hiç Genç yokmu CHP de ... Genç Genç Genç Genç Genç Genç Genç Genç...Daha Aşağı yaş olsa keşke de nerde...Hani bizim yaşlarımızda hatta bilemedin 45 de hadi 48 de 50 de... Nedir bu yaa nedir Sizler ışık olun yol olun danışılan olun ama gelecek olan gençlere engel olmayın.. Yeni Ve genç yüzlerle çıkılmalı İzmirlinin karşısına.. Yeter CHP yönetimi yeter.. BKNZ Kanada genç yönetici... Korkmayın Korkmayın ...

Yorumu oyla      29      6  
Oy moy yok 31 Ekim 2018 Çarşamba 21:07

Aman allah korusun tariş kadrosunu yıllardır büyükşehirde izfaşta eshotta başkan danışmanlıklarında bir yerlere getirsin arka planda birde başkan olursan vaybu örgütün haline sen yıllardır nerdesin genel seçim oldu hiç yoktun buralarda Ankara göl başı iyiydi o zaman şimdi sıra kordonamı geldi örgüt seni asla istemez hocam

Yorumu oyla      25      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de İzmir için sürpriz gelişme: Oğuz Oyan bombası!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun aday olmayacağını ...
Erdoğan tarihi projenin adını açıkladı
Milli Teknoloji Geliştirme Altyapı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep ...
CHP’li Çakmur’dan ön seçim çıkışı: Oynamaya niyetsiz gelin ‘yerim dar’ dermiş!
İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakmur, 2019 seçimleri ...
 
AK Partili Şengül'den yerel seçim mesajı: Aday ol derlerse...
İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan adayını arayan AK Parti'nin İzmir ...
MHP'den İstanbul'a sürpriz aday: İlk açıklama geldi!
MHP kaynakları, Bedrettin Dalan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ...
CHP'li Torun İzmir adayı için tarih verdi!
CHP'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, İstanbul ...
 
CHP'li Gürsel Tekin: İstanbul için adayım!
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir ...
CHP İzmir'in 'kombine adayı' yine aday!
İzmir'de CHP'li işadamı Hasan Nebi, 2 kez belediye başkan aday adayı, ...
İzmir'e yatırım için ayrılan paya CHP'den sert eleştiri!
Sayıştay Başkanlığı tarafından açıklanan 2017 Yılı Genel Uygunluk Bildirimi ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP’nin ‘sancak gemisi’ bunları neden yaşıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onun adı artık: İklim Cehennemi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva