HABERLER>POLİTİKA
26 Kasım 2023 Pazar - 19:36

Özgür Özel'den 'Meral Akşener' açıklaması!

CHP Genel Başkan Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Sarıyer’de Büyükdere Atatürk Fidanlığı’nın açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Özel, “Bu belediyeleri elbette İstanbul’da sadece CHP’lilerin oylarıyla kazanmadık. Ekrem Başkan’ın tanımıyla İstanbul ittifakı’nın oylarıyla kazandık. İttifak ortaklarımız var" dedi. Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme yapıp yapmayacağına sorusuna ise "Henüz planlanan bir şey yok" diye cevap verdi.

Özgür Özel den  Meral Akşener  açıklaması!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantı dolayısıyla İstanbul’da bulunan 81 CHP’li İl Başkanı ile Sarıyer’de Büyükdere Atatürk Fidanlığı’nın açılış törenine katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açılış töreni için hazırlanan alanda konuşma gerçekleştirdi. Özel konuşmasında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkürlerini iletti; 2024 yerel seçimleri ile ilgili konuştu. 

"BU BELEDİYELERİ SADECE CHP'LİLERİN OYLARIYLA KAZANMADIK"
Son yerel seçim dönemi ve İstanbul’daki CHP’li belediyeler ile ilgili konuşan Özel, "Kamuoyunun da göreceği memnuniyet anketlerimizi yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarının temas ettikleri her alanda eskiye göre daha yeşil, daha çok insana dokunan, daha çok çocuğu gören, kadına saygılı, kadını kent hayatına katan etkili projeler önemli işler yapıldı.Bunların sayısının artması bundan sonraki süreçte bu hizmetlerin bundan önce ulaşamadığı yerlere ulaşması, daha çok Cumhuriyet Halk Partili belediye ile mümkün olacak. Bu belediyeleri elbette İstanbul’da sadece CHP’lilerin oylarıyla kazanmadık. Ekrem Başkanın tanımıyla 'İstanbul ittifakı' ile kazandık. İttifak ortaklarımız var, gönül birlikteliğiyle bizimle birlikte olanlar var ama görüyoruz ki İstanbul’da bu birliktelik İstanbul’a iyi geldi, hepimize iyi geldi. Türkiye’de önemli birliktelikler yapıldı. O sürece katkı sağlayan, geçmiş dönemde Genel Başkanlığımızı yapan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na buradan bir selam ve teşekkür iletelim. Onunla birlikte bu iradeyi ortaya koyan Sayın Meral Akşener Hanımefendi’ye, o dönemdeki ittifak ortaklarımıza ve bundan sonra; belki kelime yoruldu, belki çok kalabalık, belki kulağa, zihne ağır geliyor, artık ittifak yerine bu yerel seçimlerde örgütlerimizin, teşkilatların önerileriyle en doğru işbirliklerini yaparak bizim kazanacağımız, sizin kazanacağınız, Türkiye'nin kazanacağı bir süreci yaşayacağız" dedi.

"İSTANBUL'UN KADİM TARİHİNE SAHİP ÇIKIYORUZ"
Açılış töreninde konuşan İmamoğlu, "Cumhuriyetin değerlerini, kazanımlarını koruyup geliştirmek, bu ülkeyi daha ileriye taşımak, lafla değil, iş ve icraatla mümkündür. Biz, 4.5 yıldır İstanbul'da tam da bu anlayışla çalışıyoruz  ve gayretle çalışmaya da devam edeceğiz. İstanbul'un kadim tarihine, doğasına, kültürüne, maddi manevi tüm mirasına özenle sahip çıkıyoruz. Bu şehrin bütün değer ve güzelliklerini bütün maddi kaynaklarını 16 milyon İstanbulluya adil paylaştırma kararlılığıyla çalışıyoruz." dedi. 

"HENÜZ PLANLANAN BİR GÖRÜŞME YOK"
Özel konuşması sonrasında İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte açılışını yaptığı fidanlığı gezdi. Bu sırada bir basın mensubu Özel’e, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme yapıp yapmayacağını sordu. Özel soruya, "Henüz planlanan bir şey yok." yanıtını verdi.

 
Bakan Fidan İspanya'ya gidecek
 
Bodrum'da yakalanan hırsızlık zanlısı tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Saygılı'dan Soyer'e 'taşkın' çıkışı: Hesabını İzmirliler soracak!
İzmir'de yaşanan taşkın görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan ...
CHP listesinden seçilen DEVA Partili Ösen: Farklı bir belediyecilik anlayışı şart!
CHP listesinden DEVA Partisi İzmir milletvekili olan Seda Kaya Ösen, İzmir’de ...
CHP İzmir'den 25 Kasım klibi... 30 ilçeden 30 kadın!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir l Başkanlığı’nın 25 Kasım Kadına Yönelik ...
 
Özel'den 'yerel seçim' açıklaması: Üç büyükşehir dışında kimseye söz vermedik!
Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özel, "Üç ...
Saygılı ve Kasapoğlu’ndan ‘iktidar’ mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “İzmir'de Cumhur ...
Teşkilat Başkanı Kandemir’den ’31 Mart’ mesajı: İzmir’e hizmet etmeyi arzu ediyoruz
İzmir’de düzenlenen temayül yoklaması öncesi konuşan AK Parti Genel Merkez ...
 
Meclis 80 maddelik torba teklifini görüşecek
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde bu hafta 80 maddelik torba ...
AK Parti İzmir'de sistemler kapatıldı... Temayül yoklamasına rekor katılım!
AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda gerçekleştirilen temayül yoklaması son ...
CHP'de tüzük kurultayı için zirve!
CHP Parti Meclisi (PM), 81 il başkanının yerel seçimlerden sonra yapılmasını ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva