HABERLER>POLİTİKA
26 Kasım 2023 Pazar - 10:48

Teşkilat Başkanı Kandemir’den ’31 Mart’ mesajı: İzmir’e hizmet etmeyi arzu ediyoruz

İzmir’de düzenlenen temayül yoklaması öncesi konuşan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “Bizim de yetişmiş kadrolarımızla tabii merkezi hükümetimizin de destekleriyle İzmir'e canı gönülden hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Onun için Cumhur İttifakı olarak iddialı bir şekilde bu seçimlere hazırlanıyoruz. Adaylarımızla AK Parti'nin Cumhur İttifakı anlayışının İzmir'e hizmet etmesi için milletimizin oylarına talip olacağız. Yüreğimiz, heyecanımız bu şehirle atıyor. İnanıyoruz ki İzmirli hemşehrilerimiz de inşallah bize bu fırsatı verirler” dedi.

Teşkilat Başkanı Kandemir’den ’31 Mart’ mesajı: İzmir’e hizmet etmeyi arzu ediyoruz

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – Türkiye’de 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçim heyecanı başlarken AK Parti’de ise seçim hazırlıkları start almış durumda.

İstifalar ve aday adaylığı süreçlerinin başladığı süreçlerde AK Parti’de ise bugün 81 ilde temayül yoklaması yapılıyor. Belediye başkan aday adaylarının partililerin önüne çıkacağı süreçte İzmir’de de AK Parti İzmir teşkilatı Halkapınar Spor Salonu’nda bir araya geldi.

Temayül yoklamasına katılan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir oylama öncesi açıklamalarda bulundu.

KANDEMİR: SEÇİMLERİN STARTINI VERECEĞİZ
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, aday belirleme sürecine dikkat çekerken “Bir pazar sabahı.  Demokrasi şölenimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İzmir bizim göz bebeği şehirlerimizden bir tanesi. Türkiye'nin ve bizim de gözümüzün, gönlümüzün  attığı şehirlerden bir tanesi. Ülkemizin en nadide illerinden bir tanesi. Bugün inşallah AK Parti açısından da yerel seçimlerin bir nevi startını verdiğimiz, yerel seçimlerin önemli virajlarından bir tanesini yaşayacağız. İnşallah aday adayı olan arkadaşlarımız veya aday adayı olmayan ama teşkilatımızın gönlünden geçen isimler varsa bunları öğrenmek adına 81 ilimizde şu anda temayül yoklamaları başlıyor. İnşallah bugün İzmir hissiyatını, düşüncelerini, mevcut belediye başkanlarımızla ilgili kanaatlerini teşkilatlarımız bizlere aktaracaklar. Tabii teşkilat temayülleri bizim hazırlıklarımızda bir viraj. Ama tek başına tabii ki teşkilat temayülleriyle karar veriyor değil genel başkanımız. Bir yanda Anketler bir yandan saha çalışmalarımız bir yandan teşkilatlarımızın kanaatleri, temayüller bunların hepsini değerlendirdikten sonra inşallah adaylarımızı da yavaş yavaş açıklamaya başlayacağız” dedi.

OYLARINA TALİBİZ
İzmir’de dün geldiklerini belirten Kandemir, “Tabii Cumhur İttifakı olarak Türkiye'nin her bir bölgesinde hizmet etmeye talibiz en çok da İzmir'de hizmet etmeye talibiz. Dün akşam  biz İzmir'e geldik arkadaşlarımızla. Genel merkez heyetimizle birlikte. Ve işte bir ufak yağmurda İzmir'in ne hale geldiğini de  o yağmurun sabahında görmüş olduk. İzmir çok daha güzelini hak ediyor büyükşehir de ve ilçelerinde… Bizim de yetişmiş kadrolarımızla tabii merkezi hükümetimizin de destekleriyle İzmir'e canı gönülden hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Onun için Cumhur İttifakı olarak iddialı bir şekilde bu seçimlere hazırlanıyoruz. Adaylarımızla AK Parti'nin Cumhur İttifakı anlayışının İzmir'e hizmet etmesi için milletimizin oylarına talip olacağız. Yüreğimiz, heyecanımız bu şehirle atıyor. İnanıyoruz ki İzmirli hemşehrilerimiz de inşallah bize bu fırsatı verirler. Ve bizler de bu güzel şehre Türkiye'nin incisine hizmet etme imkanı buluruz. Cumhur İttifakı kadroları olarak ben tekrar çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Eşini bıçaklayan şüpheli karakola bebeğiyle geldi!
 
Saygılı ve Kasapoğlu’ndan ‘iktidar’ mesajı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
26 Kasım 2023 Pazar 18:16

edin, tutan mı var? 10 yıldır hızlı tren bitmedi.

Yorumu oyla      2      3  
Gaziemir 26 Kasım 2023 Pazar 15:32

Neden tüm erkekler (hemen hemen)kirli sakallı.Bence sinek kaydı traşlar hepinize çok yakışır.Başta kadınlara saygı göstermiş olursunuz.

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meclis 80 maddelik torba teklifini görüşecek
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde bu hafta 80 maddelik torba ...
AK Parti İzmir'de sistemler kapatıldı... Temayül yoklamasına rekor katılım!
AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda gerçekleştirilen temayül yoklaması son ...
CHP'de tüzük kurultayı için zirve!
CHP Parti Meclisi (PM), 81 il başkanının yerel seçimlerden sonra yapılmasını ...
 
Urla’ya sürpriz aday adayı!
Yerel seçimlere 5 ay kala, Urla Belediye Başkan aday adaylığı için TARKEM ...
AK Parti'de temayül yoklaması yarın yapılacak
AK Parti'de gözler belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli ...
Bakan Kacır açıkladı: 590 milyon liralık yatırım!
Türkiye inovasyon haftası programı ödül törenine katılan Sanayi ve Teknoloji ...
 
CHP'li Kadınlardan şiddet tepkisi
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası ...
'Kadına karşı şiddet bir insanlık suçudur'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Kadına karşı ...
CHP'li Sertel duyurdu... Büyükşehir adaylığı için yola çıkıyor!
CHP İzmir eski milletvekili Atila Sertel, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva