HABERLER>SPOR
1 Mart 2016 Salı - 12:54

Özen: Kırık dökük bir takım buldum ama…

Göztepe'nin teknik direktörü Önder Özen, göreve geldiğinde kırık dökük bir takım bulduğunu, ancak her geçen gün iyiye gittiklerini söyledi.

Özen: Kırık dökük bir takım buldum ama…

PTT 1'inci Ligi'nde 9 haftadır galip gelemeyen Göztepe'nin teknik direktörü Önder Özen, göreve geldiğinde kırık dökük bir takım bulduğunu, ancak her geçen gün iyiye gittiklerini söyledi.

"OLUMLU SİNYALLER VERDİK"
Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında son gelişmeler hakkında bilgi veren Önder Özen, şöyle konuştu: "Geldiğimde pek çok oyuncu duygularını kaybetmişti. Kısa süre içinde Denizlispor'la oynadık. Herkesin bu karşılaşmada olumlu tavırlar sergilediğini gördüm. Deplasmanda oynadığımız Balıkesirspor maçında daha umutlu sinyaller verdik. Belki kazanamadık ama iyileşme aşamasına girdiğimiz gördüm. Moral olarak kendimize gelmeye başladık. Bundan sonraki süreçte takımımın ayağa kalkacağına inancım tam."

"FUTBOLCU PORTFÖYÜM GENİŞ"
Göztepe ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatan Önder Özen, bu sezonu gözden çıkarmadan gelecek planları yaptıklarını ifade etti. Özen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Önce bulunduğumuz durumdan kurtulacağız. Ben şu anda Süper Lig'e çıkarsak ne yapabileceğimizi düşünüyorum. Kulübün müthiş bir scout ekibi ve bu ekibin elinde çok geniş bir futbolcu veri tabanı bulunuyor. Benim de çalıştığım kulüpler ve tanıyıp bildiğim oyuncular var. Portföyüm oldukça geniş. Futbolcu anlamında en iyi yatırımları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Önder Özen, teknik adam olarak futbolu öğrenmeye devam ettiğini ve öğrendiklerini takıma aktardığını sözlerine ekledi.

"GENÇLERE ZAMAN VAR"
Meslek hayatında gelecek vaad eden futbolculara büyük önem verdiğini belirten Önder Özen, kadrodaki gençleri, hem övdü hem de eleştirdi. U16 takımının 16 yaşındaki kalecisi Eren Bilen'in dünya yıldızı olacağını iddia eden Önder Özen, "Eren'i yakında tüm dünya tanıyacak. Çok kısa sürede A milli takımın kalesine geçecek potansiyeli var. Onu izlerken, nazar değecek, diye korkuyorum" diye konuştu.

A takım kadrosundaki Salim, Hakan Barış, İsmail Köse ve Fatih'i de değerlendiren Önder Özen, "Salim bizim için değerli bir isim. Ancak daha çok çalışması gerekiyor. İdmanların bitiminde tesisleri terk etmeyecek. Kalacak ve bireysel olarak çalışacak. Korner atacak, şut çekecek, frikik kullanacak. İsmail Köse'nin şimdilik oynaması zor. Kanatlarda alternatif çok fazla" yorumunu yaptı.

Mevcut ortamda gençleri sahaya sürmeyi düşünmediğini de açıklayan Önder Özen, "Ligin bu döneminde onlara sorumluluk vermek kolay değil. Gücü olgunlaşmamış gençleri yıpratırız. Zamanla formayı giyecekler" dedi.

GİRAY'A KAPILAR KAPALI
Önder Özen, Balıkesirspor maçında 18 kişilik kadroya almadığı, ardından da süresiz kadro dışı bıraktığı kaptan Giray Kaçar'a kapıları kapattı. "Ben hayatım boyunca çalıştığım kulüplere sadakatle bağlandım. Takımdaki futbolculardan da bunu beklerim" diyen Özen, "Giray performansını daha fazla artıramayacağını söyledi. (Benden bu kadar) dedi. Bunu kabul etmem mümkün olamazdı" diye konuştu.

Balıkesirspor maçına götürmediği Leroy George ve Kerem Şeras'ta sorun olmadığını ifade eden Özen, "İki futbolcum da dönecek" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam, devre arasında büyük beklentilerle Antalyaspor'dan kiralanan golcü Lamine Diarra'nın daha fazla sorumluluk alması gerektiğini de sözlerine ekledi. (dha)

 
Delican'dan CHP’ye ‘parsel parsel’ çıkışı: Çiftlikleri olmuş!
 
Bornova markası yükseliyor!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BORNOVALI 2 Mart 2016 Çarşamba 10:17

Önder Özen eğer bir başka türlü konuşmamışsa, ' Geldiğimde kırık dökük bir takım buldum ' demiş- Kontratı imzalamadan önce bir ön araştırma yapmamış mı ? Diyelim ki bir daire satın aldı- İçeriye girince - 'kırık dökük bir daire buldum' mu diyecek-Daha önce içine girip bakmayacak mı ?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Cup Şampiyonlar Ligi gibi: 72 takımla gövde gösterisi
Altınordu tarafından düzenlenen ve Büyükşehir’nin verdiği destekle büyüyen ...
Altınordu yine tat veremedi: 0-0
PTT 1. Lig'de Play-Off hedefleyen Altınordu evinde ilk 2 mücadelesi veren ...
Kadıköy'deki dev derbi Fener'in: 2-0
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını direkt şekillendirecek kritik ...
 
Kaf-Kaf Şimşek’le devam ediyor!
PTT 1. Lig'de 18 puanla son sırada yer alan Karşıyaka'da geçen cumartesi ...
Göztepe’de en kötü seri Sepil’in!
PTT 1'inci Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen geride ...
Ve Mustafa Denizli Galatasaray’la vedalaştı!
Gaziantepspor maçının ardından istifa sinyalleri veren Mustafa Denizli, ...
 
Sofuoğlu'ndan sabotaj iması!
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Avustralya'daki ilk yarışında lastiğinin ...
İzmir'in prensesleri 6 golle şampiyonluğa göz kırptı
Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde şampiyonluk yarışı veren Konak Belediyespor, ...
O hareket Yusuf Şimşek'ten veda sinyali
PTT 1'inci Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile evinde 1-1 berabere ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva