HABERLER>GÜNCEL
2 Ekim 2021 Cumartesi - 13:02

Ödemiş'te bir annenin yardım çığlığı!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, dini nikahlı yaşadığı Bülent E.'nin resmi nikahlı eşi tarafından tabancayla vurulan Cansu Koşak (25), şimdi de 4 yaşındaki oğlu Bülent E.'yi 3 yıldır görememenin acısını yaşıyor. Vurulduktan sonra ince bağırsağının alındığını belirten Koşak, "Sağlığımdan olduğum yetmiyormuş gibi oğlumdan da oldum. Velayeti bende olduğu halde 3 yıldır göremiyorum. Bir çocuğu nasıl annesinden ayırabilirsin, nasıl bu kötülüğü yapabilirsin" dedi

Ödemiş te bir annenin yardım çığlığı!

Ödemiş’te yaşayan 2 çocuk annesi Nebahat E., 22 Aralık 2018'de eşi Bülent E ile yaşadığı ilişkiden çocuk sahibi olan Cansu Koşak'ın Bengisu Mahallesi'ndeki evine gitti. İki kadın arasında tartışma çıktı. Bu sırada Nebahat E., çantasından çıkardığı tabancayı Koşak'a doğrultup, peş peşe ateşleyerek kaçtı. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla yaralanan Koşak, ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından Koşak, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Nebahat E. ise polis tarafından saklandığı evde yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nebahat E., tutuklandı.

Soruşturmanın ardından Nebahat E. hakkında 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan dava açıldı. Ödemiş 1. Ağır Ceza Mahkemesi, 4 Ekim 2019 günü görülen karar duruşmasında, Nebahat E.'yi eyleminin teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle 14 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, haksız tahrik indirimiyle de bu cezayı 7 yıla indirdi. Ayrıca Nebahat E.’ye 'ruhsatsız silah bulundurma' suçundan da 2 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

'ÖNÜNE GEÇMESEM OĞLUM VURULACAKTI'
Bülent E. ile ilişkilerinin başladığında, evli olduğunu bilmediğini, hamile kaldıktan sonra öğrendiğini belirten Koşak, "Sonrasında sürekli olarak boşanacağını söyleyip beni kandırdı. Olayın meydana geldiği cumartesi günü evdeydik. Oğlumun babası evde yoktu. Saat 16.00 ile 18.00 arasıydı, kapı çaldı. Kapının deliğinden baktım, arkası dönük başı kapalı bir kadın vardı. Kapıyı açtım, ateş etmeye başladı. O an oğlumu kurtarayım derken, vücuduma 3 mermi isabet etti. Oğlumu uzaklaştırdım ama mermiler bana isabet etti. Yere düştüm, 'Ona iyi oldu, ölsün gebersin' diye arkamdan bağırdı. Eşim de polisler geldikten sonra eve geldi. Oğlumun önüne geçip uzaklaştırmasaydım, o vurulacaktı" dedi.

'ŞİKAYETÇİ OLMAZSAN OĞLUNU SANA VERECEĞİM' İDDİASI
Kendisi hastanedeyken dini nikahla yaşadığı Bülent E. ve ailesinin şu an 4 yaşında olan oğlu B.E.'yi kendisinden aldığını ve yaklaşık 3 yıldır göstermediğini belirten Cansu Koşak, "3 gün boyunca yoğun bakımda kaldım, ince bağırsağımı almışlar, farkında bile değildim. Kendime geldikten sonra Bülent E. yanıma geldi, 'şikayetçi olmazsan sana oğlunu vereceğim' dedi. 'Tek benim değil, senin de oğlun. Kendimi önüne atmasaydım sadece benim değil, senin de oğlun ölecekti' diye karşılık verdim. Şikayetçi olmamdan sonra da velayeti bende olmasına rağmen oğlumu bir daha bana göstermediler. Sağlığımdan olduğum yetmiyormuş gibi oğlumdan oldum" dedi.

 'BEBEKLİK KIYAFETLERİNİ KOKLAYARAK HASRETİNİ GİDERİYORUM'
Oğlunun hasretini bebekliğinden kalan kıyafetlerini koklayarak gidermeye çalıştığını söyleyen Koşak, gözyaşlarını tutamayıp, "Evladımı görememenin acısı her geçen gün daha da katlanıyor. Onu öyle özledim ki, kokusu burnumda tütüyor. Bu 3 seneyi gelin bir de bana sorun. Bir çocuğu nasıl annesinden ayırabilirsin, nasıl bu kötülüğü yapabilirsin?" diye konuştu. (DHA)

 
İllerin afet risk planlarında sona gelindi
 
Altınordu’da Burak İnce, Almanya’ya uçtu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İllerin afet risk planlarında sona gelindi
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, illerin afet risk planlarında ...
Yanan ormanlar 1,5 milyon fidanla yeniden yeşerecek
İzmir ve Manisa'da bu yıl çıkan yangınlar nedeniyle siyaha bürünen ormanlık ...
e-Devlet'te çalışanları ilgilendiren yeni uygulama
E-devlet üzerinden gerçekleştirilecek yeni hizmet kullanıma açıldı. Emeklilik, ...
 
Kılıçlı cinayet sil baştan!
İzmir'in Bornova ilçesinde, üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü’yü (21) ...
3 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen hava harekatıyla 3 PKK'lı ...
Deniz börülcesi alanında iş makineli katliam!
Antalya'nın Kargıcak mevkisinde, özel işletmeye günübirlik tesis alanı ...
 
Karar çıktı... İzmir'deki o adaya çivi dahi çakılmayacak!
İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan Bozburun Adaları için “Kesin Korunacak ...
Cumhurbaşkanı imzaladı: 3 kente yeni vali atandı
Elazığ, Kırıkkale ve Bilecik valiliği ile Hatay ve Muş emniyet müdürlüğüne ...
Bornova'da öğrencilerin yaşadığı binada şok! Bina çatladı!
İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 katlı bir binanın 4'üncü katındaki bir dairede ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva