HABERLER>POLİTİKA
14 Kasım 2020 Cumartesi - 11:42

Nalbantoğlu’ndan teşekkür ziyareti: Desteğiniz bize güç verdi!

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Rıfat Nalbantoğlu Bursa ve Kocaeli illerini ziyaret etti. Parti örgütleri ve yerel yöneticilerle bir araya gelen Nalbantoğlu kurultayda kendisine verilen destek ile İzmir depreminde gösterilen hassasiyete teşekkür etti. Nalbantoğlu, “Parti örgütlerimiz ve son kurultayda şekillenen üst yönetimimiz çok kritik süreçleri başarıyla idare ediyor. İzmir depreminde biz bunu hissettik ve yaşadık. Destekleriniz bize büyük güç verdi” dedi.

Nalbantoğlu’ndan teşekkür ziyareti: Desteğiniz bize güç verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu Bursa ve Kocaeli illerini ziyaret etti. İlk olarak Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Nalbantoğlu burada İl Başkanı İsmet Karaca ve parti yönetimiyle buluştu. Nalbantoğlu daha sonra Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile bir araya geldi.  Nalbantoğlu ardından Kocaeli’ye geçerek burada da İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan’ı ziyaret etti.

Nalbantoğlu ziyaretinde, iki ilden kurultay sürecinde gördüğü destek ve katkılar nedeniyle teşekkür etti. “Hedef İktidar” sloganıyla gerçekleştirilen 37. Olağan Kurultay’da delegelerin büyük teveccühünü almanın kendisi için büyük onur olduğunu ifade eden Nalbantoğlu, görev aldığı PM’de parti politikalarına uygun çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.

KENDİ İKTİDARLARINI DÜŞÜNÜYORLAR

Ülkenin siyasi ve ekonomik anlamda çok ciddi bir buhrandan geçtiğini ifade eden Nalbantoğlu, bu durumun sürdürülebilir olmadığını söyledi. Nalbantoğlu, ülkeyi yönetenlerin kendi iktidarından başka bir şey düşünmediğini söylerken aile içi tartışmalar ve kavgaların ülke yönetimine yansıdığını vurguladı. Nalbantoğlu, “Dolar ve Euro başını almış gidiyor. Türk lirasının değer kaybı kimsenin umurunda bile değil. Vatandaşın alım gücünü kimse düşünmüyor. Çarşıda, pazarda insanlar alışveriş yapmaya korkar hale geldi. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu sorunları çözecek iradeyiz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci yüzyıla çağrı beyannamesinde de vurguladığı gibi ekonomik bağımsızlığımız tehlike altındadır. Vatandaştan toplanan vergilerin ve yapılan borçlanmaların büyük bir kısmı içerde ve dışarıda bir avuç çıkarcı, menfaatçiye aktarılırken, milletimiz korkunç bir işsizliğe mahkum edilmektedir. Bu büyük sorunun çözümündeki reçete yerel yönetimde gösterdiği başarılarla tarih yazan partimizdedir.” dedi.

DAYANIŞMA RUHU VURGUSU

Nalbantoğlu, “İzmir’de yaşanan büyük depremin yaralarının sarılmaya devam ettiğini anlatan Nalbantoğlu, dayanışma ruhu ve birlikteliğin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. Nalbantoğlu, “Resmi rakamlara göre 115 vatandaşımızı bu depremde kaybettik. Yaralılarımızın tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor. Arama kurtarma çalışmaları başta olmak üzere yardım ve destek faaliyetlerinde belediyelerimiz tarih yazdı. Koordinasyon içinde tüm Türkiye’den gelen desteklerin sevkini ve ihtiyaç duyulan yerlere ulaşmasına katkı koydu. Gönüllüler ordusu ile birlikte belediyemiz kendi binalarında fiziki hasarlar oluşmasına rağmen bir dakika bile durmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına verilen destek 35 milyon TL’yi aştı. Büyükşehir belediyemiz öncülüğünde İzmir’deki Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz vatandaş ihtiyaç duyduğunda en başından bu yana ne sorunu olursa olsun “Biz Varız” diyor. Bu süreçte depremden mağdur olanlar başka illerdeki belediyelerimizden de önemli destekler gördü. Destekleriniz bize güç, kuvvet verdi. İzmirliler bu katkıyı, dayanışma ruhunun yansımasını unutmayacaktır. Ben, onlar adına sizlere teşekkür ediyor, bu birlikteliğimizin devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 
Başkan Soyer'den deprem sonrası '15 gün' raporu
 
Mantar topluyordu, 3 bin 300 yıllık tarihi eser buldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır: Gençler hayatından memnun değil!
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ...
CHP'li Kılıç deprem bölgesinde mesaiye devam ediyor
Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi ve Deprem Zararlarının ...
Kılıçdaroğlu: Muhtar kanunu çıkarılmalı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da muhtarlarla buluştu. ...
 
Pakdemirli'den 'geçmiş olsun' ziyareti: Karaburun'dan deprem manzaraları
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı ...
Kiraz’daki seçimi kıl payı kaybetmişti: Salim Özkarakaş, koronavirüs kurbanı!
30 Mart Yerel Seçimleri’nde Demokratik Sol Parti’nin (DSP) Kiraz belediye ...
MHP’li Osmanağaoğlu’ndan Karabağ mesajı: Aziz vatan toprakları azat oldu
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerine Milliyetçi Hareket Partisi ...
 
CHP'li Susmuş'tan ‘Başkan Sandal ile tartışma’ iddiasına yanıt!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, Bayraklı ...
CHP'li Sındır'dan Bakan Akar'a: 30 Ağustos videosunda Atatürk neden yok?
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ...
Deprem raporları değiştirilmeye mi çalışıyor? Kim bu 'hatırlı' ağabey?
Deprem sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Bir Yuva Bir Kira' kampanyasında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva