HABERLER>POLİTİKA
31 Ocak 2023 Salı - 13:05

Millet İttifakı İzmir’de ‘birlik’ fotoğrafı… ‘Sarılalım herkes görsün’

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı  Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevine seçilen Sinan Bezircilioğlu’nu makamında ziyaret etti. İki isim basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Millet İttifakı İzmir’de ‘birlik’ fotoğrafı… ‘Sarılalım herkes görsün’

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Geçtiğimiz 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilen İYİ Parti İzmir İl Kongresi’nde yeni il başkanı seçilen Sinan Bezircilioğlu’na bir ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’ndan geldi.

Geçtiğimiz haftalarda CHP İzmir’e atanan Şenol Aslanoğlu, geçmişten de dostluğu bulunan ve İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevine seçilen Bezircilioğlu’nu makamında ziyaret etti. Aslanoğlu’nu Bezircilioğlu kapıda karşılarken,  makamda fotoğraf verilmesi esnasında Bezircilioğlu, “Sarılalım da herkes görsün” ifadeleri kullandı. Sonrasında ise iki il başkanı sarılarak poz verdi.

Fotoğraf çekiminin ardından basına kapalı olarak toplantı gerçekleştirilirken, toplantının ardından Bezircilioğlu ve Aslanoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Toplantıda neler konuşulduğunun sorulmasına yanıt veren Şenol Aslanoğlu, "Bu hayırlı olsun ziyaretiydi zaten. Yeni seçilen ekip arkadaşlarına başarılar diledik. Yolların açık olsun" dedi.

DOSTLUĞU SAHADA GÖRECEĞİZ
İki eski dostun il başkanı olmasını nasıl değerlendirdiğinin sorulmasına da yanıt veren CHP'li Aslanoğlu, "Biz iki eski dostuz. Çok farklı yerlerde görev aldık. Şimdi de omuz omuza bu ülkeyi karanlıktan çıkarmak için birlikte çalışacağız" dedi. Aynı soruya yanıt veren İYİ Partili Bezircilioğlu ise," Tabii ki bu sahaya da yansıyacaktır" diye konuştu.

MUTABAKAT İÇİN ‘EL BİRLİĞİ’ VURGUSU
6’lı Masa tarafından hazırlanan ortak mutabakatı da değerlendiren Bezircilioğlu, “Bu bize güç veren bir ziyaret oldu. Kendisi eski dostumdur. İzmir'de bu güzel atmosferi hakim hale getireceğiz. İnşallah elbirliği ile Millet İttifakı olarak bu ülkeyi artık olması gereken noktaya, düzlüğe çıkaracağız. Bunu da birlik ve beraberlik içinde Millet İttifakı olarak yapacağız” ifadelerini kullandı.

Aslanoğlu ise “6 tane ayrı parti bir seçimden önce ilk kez bir ortak mutabakat metni yayınladı. İktidara geldiklerinde ne yapacakları konusunda 6 parti uzlaştı. Dünden bugüne de toplum bunu çok olumlu karşılıyor. Bu olumluluk sürecek” şeklinde konuştu.

‘HEDEF’LER İÇİN ‘GENEL SEÇİM’ ÇIKIŞI
İYİ Parti'nin kongre sürecinde Sinan Bezircilioğlu’nun açıkladığı ‘Büyükşehir’ ve ‘milletvekilliği’ çıkışlarını nasıl değerlendirdiğinin sorulmasına yanıt veren Aslanoğlu, “İyi bir il başkanı tabii ki hedeflerini yüksek tutacaktır. Biz iyi bir arkadaşız. Millet İtittkfı'nın iktidarı için hep birlikte el ele çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yaptığı açıklamalar hakkında ‘öncelik’ vurgusunda bulunan Sinan Bezircilioğlu ise, “Bende bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Tabii ki biz bir kongre süreci atlattık ve kendi partimizde tabiî ki hedeflerimizi ortaya koymalıyız. Ancak bizim önce önümüzde yüzyılın seçimi var. 100 yıl önce bu ülkenin kaderini Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde atalarımız nasıl yendiyse, bizde  yüzyıl seçiminde tekrar bu milletin kaderini değiştirmek için  birlikte hareket ediyoruz. Bizim bu seçimi almamız ve Türkiye’yi tekrar düzlüğe çıkarmamız çok çok önemli. Seçime odaklandık ve bu seçimde hep beraber çalışacağız. Ondan sonrası diğer seçim ile ilgili ve çok uzun vade var. Önceliğimiz bu genel seçim... Odaklanmamız gereken çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini tayin edecek genel seçimdir. Bu seçimde de aramızda çok önemli, ülkesini seven kadroların bir araya gelerek kurduğu bir Millet İttifakı var” dedi.

 ASLANOĞLU: 6’LI MASANIN GENEL BAŞKALARINI İZMİR’DE ÇOK YAKINDA GÖRECEĞİZ
“6’lı masanın İzmir il başkanları bir araya gelecek mi?” sorusunu yanıtlayan Aslanoğlu, “bunu çok yakında göreceğiz. Hem de 6’lı masanın genel başkalarını İzmir’de çok yakında göreceğiz” derken Bezircilioğlu ise, “O yüzden otomatik olarak hepimiz bir araya geleceğiz doğal olarak” ifadelerini kullandı.

 
Altay'dan benzer başlangıç
 
Çocuğun yanında erotik yayın yapmıştı... Gözaltına alındı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DELEGE 31 Ocak 2023 Salı 17:01

Allah yardımcınız olsun tam zamanında tam isabet iki başkan haydi bakalım güzel günlere tüm çalışmalarınızda büyük başarılar.

Yorumu oyla      2      7  
alo 31 Ocak 2023 Salı 15:33

kim ne derse desin görüntü GÜZEL

Yorumu oyla      2      5  
bekir 31 Ocak 2023 Salı 14:05

iki atanmış başka ne yapacak yapacakları tek şey birbirlerine sarılmak ön seçim ve il başkanları seçimle gelsinler bakalım bu iki il başkanına %10 oy çıkıyor mu lakin artık oylar çantada keklik değil atanmışların çöküşünü seçimde üzülsek de bu sefer göstereceğiz

Yorumu oyla      10      9  
Partili 31 Ocak 2023 Salı 13:15

Allah muhabbetinizi artırsın da büyütsün,13 Şubatta cumhurbaşkanı adayını açıklayacağız diyor genel başkan Kılıçdaroğlu,13 dakika sonra iyi parti sözcüsü ittifakın böyle bir programı yoktur diyerek avazı çıktığı kadar demeç veriyor,bir partili olarak bunların yüzünü dâhi görmek istemiyoruz...

Yorumu oyla      12      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya’dan Soyer’e ‘tarım’ yanıtı: Rakamlar yalanları ortaya çıkarır!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Kamunun tarımsal üretime ...
'Burunlarından fitil fitil getireceğiz'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. ...
Hanzade ÜNUZ yazdı... What Churchill Faik Bey?
Hanzade ÜNUZ yazdı... What Churchill Faik Bey?
 
CHP'li Bakan'dan 'Katar' soruları: 5 milyon dolara kim çöktü?
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya ...
Kılıçdaroğlu'ndan 'indirim' çağrısı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara, ağır kış koşullarını hatırlatarak ...
'Atatürk'ün partisini parsel parsel satın almışlar'
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Atatürk’e 'faşist' diyenler, ...
 
EYT düzenlemesi, Meclis Başkanlığı'na sunuldu
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun ...
'Her yerde ara buluculuk yapılamayacak'
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ara buluculuk uygulamasına ilişkin düzenleme ...
'Siyasi rüşvetlerle bizim işimiz yok'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bizim derdimiz, Türkiye'yi ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva