HABERLER>POLİTİKA
5 Aralık 2022 Pazartesi - 10:59

MHP İzmir’den Bayraklı çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatından Bayraklı çıkarması. İl Başkanı Veysel Şahin “Bugün burada olan kalabalık anket firmalarına, taraflı yorumculara ve Türk Milletini yanlış yönlendirmeyi meslek haline getirmiş bahtsızlara verdiğimiz en güzel cevaptır. Bir kez daha gördük ki Bayraklı İlçemiz ve Cengizhan Mahallemiz 2023 Lider Ülke Türkiye sevdasıyla harekete geçmiştir" dedi.

MHP İzmir’den Bayraklı çıkarması

MHP İzmir İl Teşkilatı tam kadro Bayraklı Cengizhan Mahallesine çıkarma yaptı. Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İl Başkanı Veysel Şahin, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayraklı İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı coşkulu toplantıya çok sayıda semt sakini katıldı. Miting havasında geçen toplantıda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Osmanağaoğlu, “2023 Seçimleri Türkiye’nin Lider ülke olma yolunda geçmesi gereken en önemli önemli kavşaktır. Türkiye bu kavşağı birlik ve beraberlikle geçecektir. İzmir ve İzmir’deki Türk Milliyetçileri yüksek bir şuur ve sorumlulukla bu seçimlerde üzerine düşeni hakkıyla yapacaktır. Bugün burada olan hemşehrilerimiz ve dava arkadaşlarımız da bu görev bilincini ispat etmiştir” açıklamasını yaptı.

Liderimizin Hedefi Hedefimizdir
Konuşmasına partisinin TBMM çalışmaları hakkında bilgi vererek devam eden Tamer Osman Ağaoğlu, “TBMM’de ister komisyonlarda isterse de genel kurulda önce ülkem ve milletim, sonra partim ve kendim diyen Liderimizin talimatlarıyla ve ülkücü şuurla hareket ediyoruz. Liderimizin hedefleri hedeflerimizdir. Büyüyüp gelişmek isteyen bir milletin, güçlenmek isteyen bir devletin sorumluluklarını omuzlarında taşıyan MHP’liler olarak her alanda sizlerin mührünü vuruyoruz. Bugün yer altı zenginliklerime ulaşıyor, doğalgaz ve petrol çıkarıyorsak bu sizin iradenizdir. Atatürk’ün istikbal göklerdedir diye yol gösterdiği semalarımızda Kızılelma uçaklarımız, İHA, SİHA’larımız ve Bayraktarlarımız düşmana korku, dosta güven veriyorsa bu sizin verdiğiniz güçle yapılmaktadır. Mavi Vatan denizlerimizde artık Uçak gemilerimiz, denizaltılarımız ve kendimize ait gemilerimiz yüzüyorsa bunlar sizin eserinizdir.” İfadelerini kullandı.

Şahin, Teşkilatlarımız Güç Merkezimizdir
Bayraklı Cengizhan Mahallesinde tertip edilen organizasyonun son derece önemli olduğunu vurgulayarak konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Teşkilatlarımız bizim güç merkezimiz, hareket ve harekât merkezlerimizdir. Teşkilatlarımız gönülleri dualarla buluşanların, milli ülkü ve hedeflere ulaşmayı gaye edinen Türk Milliyetçilerinin yuvasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi bir teşkilat partisidir. Bugün burada büyük bir teşkilat gücü sergilenmiş, büyük bir kalabalık coşku ve heyecanla çalışmamıza ortak olmuştur. Bu birliktelik anket firmalarına, taraflı yorumculara ve Türk Milletini yanlış yönlendirmeyi meslek haline getirmiş bahtsızlara verdiğimiz en güzel cevaptır. Bir kez daha gördük ki Bayraklı İlçemiz ve Cengizhan Mahallemiz 2023 Lider Ülke Türkiye sevdasıyla harekete geçmiştir.   

Otuz İlçemizde Aynı Ruhla 
MHP İzmir İl Teşkilatının taşra ve merkez olarak ayırmadan hepsinin aynı ruh ve heyecanla Devlet Bahçeli’nin  Cumhur İttifakı hedeflerine koştuğunu da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Hiç durmadan 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine yürüyoruz. Yürüyüşümüz otuz ilçe teşkilatımız, gönüllü kuruluşlarımız ve mensuplarımızla birlikte gece gündüz demeden sürüyor. Cumhur İttifakının 2023 seçim zaferine kadar hiçbir arkadaşımız yorulmayacak ve durmayacaktır. Genel Merkezimizin “Komşum nasılsın” programları, Mahalle temsilcilikleri toplantılarımız, sandık görevlileri tespit çalışmalarımız ve diğer faaliyetlerimizle liderimizin emrinde, genel merkezimizin çatısı altında milletimizin ve hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

“Toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamlayan il başkanı Şahin,  Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve beraberlerindeki heyet buradan Karşıyaka’ya ilçesindeki başka bir çalışmaya katılmak için ayrıldı. Bayraklı Cengizhan Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya gençlerin meşaleli karşılaması mühür vurdu.

 
Balçova’nın projesine ödül!
 
İzmir'de amca cinayeti... Gözünü kırpmadan öldürdü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Serter siyasi hedefini açıkladı: Yeter ki bakanlık olsun!
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, siyasi olarak hedefini açıkladı. ...
Kalın: Güvenlik tehdidinde izin istemeyiz!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Ulusal güvenlik tehdidiyle karşı ...
Meclis'te bütçe mesaisi başlıyor!
2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, bugün Genel Kurul'da görüşülmeye ...
 
İYİ Parti Kongresi'nde tekmeli yumruklu kavga!
Rize'de İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın 3'üncü Olağan Kongresi'nde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan formasyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlenen 'Gençlik Buluşması' ...
AK Partili Kaya Konak'tan seslendi: İş yapın polemik üretmeyin!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programlarını sürdürüyor. ...
 
CHP'li Bakan'dan yabancılara taşınmaz satışı tepkisi: Türkiye’den mülk ediniyorlar
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Türkiye’den taşınmaz satın alan yabancıların ...
AK Partili Sürekli'den sahada mesaj: Başka bir tarım değil, başka alışveriş!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları aynı ...
İYİ Parti İzmir'de ilçe kongreleri tamam... 8 ilçede sandık sonuçları!
İYİ Parti İzmir'de ilçe kongreleri süreci bugün gerçekleştirilen 8 ilçe ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva