HABERLER>POLİTİKA
10 Eylül 2015 Perşembe - 12:48

MHP’den İzmir’de HDP’ye saldırıyla ilgili önemli açıklama

MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğur, dün gece ilçelerinde meydana gelen olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Olayların dışarıdan destekli olduğunu ve özellikle iktidarın militanları tarafından provoke edilerek meydana geldiğini iddia eden Uğur, “Bizzat yine AKP tarafından kurulan fason gençlik teşkilatları olayları körüklemekte, yönlendirmekte ve gerçekleştirmektedir. Bu olaylarla partimizin hiçbir ilgisi yoktur” dedi.

MHP’den İzmir’de HDP’ye saldırıyla ilgili önemli açıklama

EGEDESONSÖZ – İzmir’in Karabağlar ilçesinde 200 kişilik bir grubun HDP ilçe binasını ablukaya alması ve saldırmasıyla yaşanan gergin gecenin ardından MHP cephesinden önemli bir açıklama geldi.

- İZMİR'DE HDP BİNASI TAŞLANDI...

MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğur, dün gece ilçelerinde meydana gelen olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Olayların dışarıdan destekli olduğunu ve özellikle iktidarın militanları tarafından provoke edilerek meydana geldiğini iddia eden Uğur, “Bizzat yine AKP tarafından kurulan fason gençlik teşkilatları olayları körüklemekte, yönlendirmekte ve gerçekleştirmektedir. Bu olaylarla partimizin hiçbir ilgisi yoktur” dedi.


 
Uğur şu ifadeleri kullandı: Ülkemiz son derece hassas bir dönemden geçmektedir. Her gün verdiğimiz şehitlerin acısıyla yanan yüreklerimiz milletimizi tarifsiz acılara sevk etmektedir. Evlatlarımız, polisimiz ve askerimiz vatan aşkıyla mücadele ederken hain pusularla ve kalleş saldırılarla karşı karşıya kalmaktadır.
 
Bu ihanetin ve düşmanlığın sonu gelmeli, bebek katili örgüt ile milletçe verdiğimiz mücadeleden mutlaka galip çıkmalıyız. Biz bu acıları hak etmiyoruz…
 
Sorumlu AKP İktidarıdır 
Fakat çekilen bu acıların ve yaşanan olayların bir sebebi vardır. Ülkeyi 13 yıldır yöneten AKP iktidarı bölücü örgüte karşı hatalı politikalar uygulamış ve hainlerin bu seviyeye gelmesine sebep olmuştur.
 
Habur’da teröristleri davul zurnayla karşılayan, hâkim ve savcıları onların ayağına getiren ve Çözüm süreci gibi bir garabeti başımıza bela eden AKP hükümetidir.
 
Son günlerde yaşanan terör olayları dolayısıyla Şehidlerimiz, Vatan, millet, bayrak gibi kutsal saydığımız hususlarda hassasiyetleri olan her vatandaşımız tepki vermeye başlayarak çeşitli yürüyüşler ve toplantılarla acısını ortaya koymaktadır.
 
Sağduyuluyuz, oyuna gelmeyiz
Ancak bu duygularımızı kontrol altında tutarak başkalarının oyunlarına gelmemek, AKP ve onunla beraber hareket eden tüm kötü niyetli mihrakların amaçlarını boşa çıkartmak bizim için esastır.
 
Taşkınlıktan ve ölçüyü kaçıran heyecan selinden uzak durmak, sağduyulu ve soğukkanlı hareket etmek herkesin en temel tarzı olmalıdır.
 
Bu düstur ile hareket eden partililerimiz ve gönüldaşlarımız, hiçbir zaman bu oyuna gelmeyecek ve başkalarının emellerine alet olmamış ve olmayacaklardır.
 
AKP’nin fason teşkilatları
İzmir’imizde ve özellikle ilçemiz Karabağlar’da, şehit haberlerine istinaden meydana gelen olaylar, dışarıdan destekli ve özellikle iktidarın militanları tarafından provoke edilerek meydana gelmiş toplumsal olaylardır. Bizzat yine AKP tarafından kurulan fason gençlik teşkilatları olayları körüklemekte, yönlendirmekte ve gerçekleştirmektedir!
 
Bu olaylar ile partimizin hiçbir ilgisi yoktur. MHP, Karabağlar İlçe başkanı olarak, yönetim kurulu üyelerimle birlikte olayları engellemek ve demokratik sınırda tutmak için çok yoğun mesai harcamaktayız. Ülkemiz üzerinde planları olan tüm mihrakları çok iyi tanıyor amaçlarının ne olduğunu biliyoruz.
 
Bahçeli’yi takip ediyoruz!
Genel başkanımız tarafından yapılan açıklamalar iyi okunmalıdır. Milli hassasiyetlere sahip her vatandaşımızın içi yanmaktadır. Ancak parti binalarının taşlanması, yakılması da bu ateşi söndürmediği gibi olayları daha karmaşık ve ülkemizin aleyhine olan bir hale sokmaktadır.
 
Bu nedenle hiçbir MHP üyesi bu olayların içinde olmamıştır, olmayacaktır.
Bu tepkilerin, teröre lanet yürüyüşlerinin demokratik sınırlarda kalması gerektiği ortadadır.
 
MHP’nin iktidar yürüyüşünün, provokasyonlarla, algı operasyonları ile engellenemeyeceği ve kirli emellere alet edilemeyeceği bir kez daha bilinmelidir.1 Kasımda yapılacak seçimlerde, Türk Milletinin kendisine illet olanlara, ağlatan ve tuzak kuran alçaklara en güzel cevabı vereceğine eminiz.
 

 
İzmir’de 9 insan kaçakçısına tutuklama
 
Clinton'dan flaş Türkiye itirafı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mert 10 Eylül 2015 Perşembe 16:56

Kedidir kedi yapmış, MHP hiç yapar mı

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selahattin Demirtaş’tan soruşturmaya ilk tepki
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ...
İzmir’deki Roman krizi büyüyor: Purçu’dan zehir zemberek sözler
Başkan Kocaoğlu, İzmir Milletvekili Purçu ve Roman sivil toplum kuruluşlarıyla ...
HEPAR da seçimlere katılmıyor: Pamukoğlu aday olacak mı?
Anadolu Partisi'nden sonra Osman Pamukoğlu'nun kurucusu olduğu HEPAR'ın ...
 
Kılıçdaroğlu: İlk kez Erdoğan’a teşekkür edeceğim…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir gazete röportajında Hürriyet'e ...
Davutoğlu'ndan 81 ilin valisine tugay genelgesi!
Doğu ve Güneydoğu’da PKK terörünün artması üzerine hükümet terörle mücadelede ...
Flaş! Selahattin Demirtaş hakkında soruşturma
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ...
 
HDP Genel Merkezi'ne saldırıya bir tutuklama
Binada çıkarılan yangınla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
''Bunların talimatını Tayyip Erdoğan mı veriyor?''
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi buluşmasında gündeme ilişkin önemli ...
Ülkü Ocakları'ndan önemli açıklama: HDP binalarına...
Ülkü Ocakları Genel Başklanı Olcay Kılavuz dün yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva