HABERLER>POLİTİKA
3 Şubat 2021 Çarşamba - 13:52

MHP'den afet açıklaması: Şimdi görev zamanı

MHP İzmir Başkanı Şahin “Şimdi birbirimize destek olmaktan, yaraları birlikte sarmaktan ve Cenab-ı Allah’a dua etmekten başka bir çaremiz yok. Yapılan hataları da bugüne kadar yapılmayan işleri de zaten çok iyi biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak biz yaraları sarmanın ve hemşehrilerimize omuz vermenin derdindeyiz. CHP’li yerel yöneticilerin ve partililerin suç bastırırcasına seslerini yükseltmelerine gerek yok. Şimdi görev zamanı. Konuşma zamanı değil” dedi.

MHP den afet açıklaması: Şimdi görev zamanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Başkanı Veysel Şahin “Sıradışı günler yaşıyoruz. Depremler ve sel felaketi büyük acılara sebep oluyor. Can kayıplarımız yüreğimiz yakıyor. Maddi zararlar ise belimizi büküyor. El ele vererek bu sorunları da aşacağımıza inanıyorum. Söyleyecek çok sözümüz var ama şimdi birbirimize destek olma zamanı. Başımız sağolsun. Bütün İzmir’e geçmiş olsun. Yetkililerin uyarılarını dikkate almalı, bundan sonra atılacak adımları dikkatle atmalıyız” dedi. 

"Bir durum değerlendirmesi yapacak olursak bilanço son derece ağır. Yüzlerce mağdurumuz var" diyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Dün yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Yüzlerce evi su bastı. Yüzlerce araç kullanılmaz halde ve en önemlisi de selden etkilenen işyerlerinin ve fabrikaların durumu çok kötü. Yüzlerce iş yeri kullanılmaz halde veya hasarlı. Şu anda bizlere düşen mağduriyet yaşayan afetzedelere destek olmak ve onların yanlarında olmaktır” ifadelerini kullandı.

SUÇ BASTIRMANIN GEREĞİ YOK, GÖREV ZAMANI!
CHP yetkililerin suç bastırırcasına demeçler vermesine de anlam veremiyorum diyerek açıklamasını sürdüren MHP İzmir Başkanı Şahin “Şimdi birbirimize destek olmaktan, yaraları birlikte sarmaktan ve Cenab-ı Allah’a dua etmekten başka bir çaremiz yok. Yapılan hataları da bugüne kadar yapılmayan işleri de zaten çok iyi biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak biz yaraları sarmanın ve hemşehrilerimize omuz vermenin derdindeyiz. CHP’li yerel yöneticilerin ve partililerin suç bastırırcasına seslerini yükseltmelerine gerek yok. Şimdi görev zamanı. Konuşma zamanı değil” dedi. 

HER AN GÖREVDEYİZ!
Tüm ilçe teşkilatlarından sürekli bilgi aldığını da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Her zaman olduğu gibi yaşadığımız şu zor günlerde de halkımızın yanındayız. Bütün ilçe teşkilatımız, il yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve gönüllü kuruluşlarımızla birlikte teyakkuz halindeyiz. Teşkilatlarımızdan anlık bilgi alıyor, yapılması gerekenler hakkında bilgi ve destek alışverişimizi sürdürüyoruz. Herkes biliyor ki Türk Milliyetçileri, Ülkücüler her zemin ve şartta her türlü zorluğu aşarak insanlarımızın hizmetindedir. Şu anda can kayıplarımızın acısını taşıyoruz. Maddi zararlar ise hemşehrilerimizin belini bükmüş durumda. El ele vererek bu sorunları da aşacağımıza inanıyorum. Söyleyecek çok sözümüz var ama şimdi birbirimize destek olma zamanı. Başımız sağolsun. Bütün İzmir’e geçmiş olsun. Duamız odur ki Cenab-ı Allah bizi bu afetlerden muhafaza etsin, sevdiklerimizi korusun.” Diyerek sözlerini tamamladı.

 
2020'de meme kanseri oranları akciğer kanserini geçti
 
Altay'a teknik adam dayanmıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen'de CHP eylemde.... 'Aliağa'daki gibi işçi kıyımıyla karşı karşıya kalacağız'
Menemen Belediye Meclisi’nde Meta-Su Şirketi ve Menaş şirketinin Belediye ...
TBMM Başkanı Şentop'tan anayasa mesajı
TBMM Başkanı Mustafa Şentop "Yeni bir anayasayı tartışmak ve bunu yaparken ...
CHP'li Torun'dan afet sonrası İzmir mesaisi
İzmir Büyükşehir Belediyesi sel felaketinin yaralarını sarmak için çalışmalarını ...
 
Aşı olan MHP'li vekil koronavirüse yakalandı
14 Ocak'ta Covid-19 aşısı yaptırdığını açıklayan MHP Gaziantep Milletvekili ...
Erdoğan'dan trafik güvenliği genelgesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Karayolu Trafik Güvenliği Strateji ...
MHP’li Kalyoncu’dan 12 maddelik ‘yağış’ önerisi
MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, yağışların felakete dönüşmemesi ...
 
AK Parti’den geçmiş olsun ziyareti
AK Parti İzmir; yaşanan sel felaketiyle birlikte sahaya indi. İzmir Milletvekilleri ...
Gelecek Partisi İzmir'de 'istifa' depremi! Bir ilçe başkanı daha gitti
Gelecek Partisi’nin Aliağa ve Menemen ilçe başkanlarının ardından Karabağlar ...
Sarıgül'den 'ittifak' açıklaması: İlk turda doğru bulmuyoruz
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Biz ilk ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva