HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Nisan 2023 Cuma - 13:40

Menemen Belediyesi'ne 'gençliğin ve geleceğin kenti' ödülü!

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Yeni Asır Gazetesi tarafından düzenlenen Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji (EGE YİİTT) Ödül Töreni’nde "Gençliğin ve Geleceğin Kenti" ödülüne layık görüldü.Plaketini Turkuvaz Medya İcra Kurulu Üyesi Yasemin Gebeş’in elinden alan Pehlivan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Gençler Ümidim Sizdedir ve Cumhuriyet Sizlere Emanettir’ sözleri hizmetlerimizin merkezini oluşturmaktadır. Bu ödülü tüm Menemenli hemşehrilerim ve kıymetli mesai arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

Menemen Belediyesi ne  gençliğin ve geleceğin kenti  ödülü!

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Dünyanın en eski bölgesel gazetesi olan Yeni Gazetesi’nin düzenlediği Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji (EGE YİİTT) Ödül Töreni’nde "Gençliğin ve Geleceğin Kenti" ödülü almaya hak kazandı. Türkiye’de ilk birçok projeye imza atacaklarını ve Menemen’in yıldızını parlatmaya devam edeceklerini söyleyen Pehlivan, plaketini Turkuvaz Medya İcra Kurulu Üyesi Yasemin Gebeş’in elinden aldı.

TÜRKİYE’DE İLK PROJELER
Menemen Belediyesi olarak göreve geldiği ilk günden itibaren gençler için birçok ilklere imza attıklarını kaydeden Pehlivan, “İzmir’de YKS ücretlerini ödeyen tek belediyeyiz. Türkiye’nin en geniş kapsamlı Macera Park’ını Menemen’de yapıyoruz. Evlatlarımız için Ege Bölgesi’nin en büyük Çocuk Köyü’nü projelendirdik kısa sürede başlıyoruz. 8-12 yaş arası çocuklarımıza dershanelerle anlaşmamız aracılığı ile uzaktan eğitim vereceğiz. Yine bu yıl Üniversite sınavında 4 yıllık fakülteyi kazananlara 5 bin liralık ‘Başarı bursu’ vereceğiz. Ulukent’e 8 bin metrekare, Menemen merkezde de 5 bin metrekarelik Ege Bölgesi’nin en büyük kütüphanelerini yapıyoruz. Asarlıkta Gençlik Merkezimiz bitmek üzere. 20 halı sahamızı bitirdik, 10 halı saha daha ihalesini gerçekleştirdik. Ulukent’e içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, ayrıca 2 bin kişilik kapalı spor salonu ve buz pateni pisti yapıyoruz. Menemen Belediyesi Gençlik Eğitim Kurs Merkezi’mizin (MEBGEM) Asarlık ve Merkez şubelerinin yanı sıra 3’üncü şubeyi Ulukent’te açıyoruz. Ayrıca Asarlık’a açık ve kapalı yüzme havuzu yapıyoruz. Gençlerimizin istihdamına yönelik de İŞKUR hizmet noktamız aracılığı ile 9474 kardeşimizi iş sahibi yaptık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ’ın destekleriyle Menemen’imize kazandırdığımız Serbest Bölge alanında da 15 bin genç kardeşimizin istihdamını hedefliyoruz. Bunlar daha başlangıç, Menemen için, gençliğimiz, geleceğimiz için daha birçok proje çalışıyoruz” diye konuştu. 

'BU GURUR HEPİMİZİN'
Ödüle layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivan, “Bu başarı, gurur ve mutluluk hepimizin. Belediyemizin özellikle “Gençliğin ve Geleceğin Kenti” ödülüne layık görülmesi Menemen Belediye Başkanı olarak benim için çok büyük bir onurdur. Şunu belirtmek isterim ki, Atatürk’ün ‘Gençler Ümidim Sizdedir ve Cumhuriyet Sizlere Emanettir’ sözleri hizmetlerimizin merkezini oluşturmaktadır. Menemen’i, İzmir’i muassır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak bizim en önemli hedefimizdir. Bizler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin açtığı çok çalışma ve başarı yolundan ayrılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz için, gençliğimiz için çok çalışacağız, daha çok çalışacağız…

Bu vesile ile bu gece böylesi bir gurur tablosunun yaşanmasında bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, kıymetli bakanlarımıza, gücümüze güç katan Genel Başkan Yardımcılarımıza, değerli milletvekillerimize, kıymetli valimize ve kaymakamımıza, aziz hemşehrilerimize ve bize yön, güç veren gençliğimize, tüm mesai arkadaşlarıma, bu gururun gerçek sahibi hemşehrilerimize ve bizi bu ödülü layık gören Türk Basınının Ulu Çınarı Yeni Asır Ailemize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Sağ olunuz, var olunuz” dedi.

 
Park ettiği otomobilinin altında kaldı
 
İzmir İktisat Kongresi'ne adım adım... Gün gün program!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın'da Kirazlı Yolu'ndaki çalışmalar tamamlandı
Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiği hızlandıran ve sürüş konforunu ...
'2030’da İzmir iklim nötr şehir olacak'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İklim Krizi zirvesine katılarak ...
Alaçatı'da büyük şölen... Ot festivali başladı
Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen, Ege’nin enfes ...
 
Başkan Sandal'dan sahada ekonomi mesajı: Çarşı-pazara ateş düştü!
Genel seçimler öncesi mahalle gezilerini hızlandıran Bayraklı Belediye ...
Bornova'dan deprem bölgesine 60 bin fide!
Kahramanmaraş merkezli iki depremin başından bu yana tüm imkanlarını depremzedeler ...
Aşık Veysel Karabağlar'da unutulmadı
Karabağlar Belediyesi, Anadolu Aşıklık geleneğinin güçlü temsilcilerinden ...
 
Cumhuriyet’in 100. yılında AASSM’de görkemli sergi
Ressam, yazar, heykeltıraş, sanat tarihçisi Gürol Sözen’in “1919-23 Destan ...
Rekor hedefleniyor... '100 yıllık' maraton İzmir'de!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Mayıs’ta düzenlenecek ...
Başkan Soyer’den Yüksel Taşkın açıklaması: Taraf’ta kalsaydı genel başkan yardımcısı olur muydu?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seçim kampanyası sırasında ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva