HABERLER>POLİTİKA
26 Aralık 2023 Salı - 11:04

Menderes Aday Adayı Akdeniz: Dünya, ilçemi bilsin istiyorum

Menderes Belediye Başkanlığı için yola çıkan iş insanı Sinan Akdeniz; “ Burada doğdum, burada doyuyorum; burada da toprağa karışacağım. Ama o zamana kadar ilçem için bir hayalim var ve onu gerçekleştirmek istiyorum. Dünya, bizi bilsin istiyorum; ilçeme gelsin istiyorum. Menderes, Menderes’in insanı kazansın istiyorum. Bunu hak ediyoruz çünkü. Mavimiz, yeşilimizle Türkiye genelinde özel bir yere sahibiz. Böyle bir değer; yolla kaldırımla, yağmurla çamurla uğraşmamalı. Gençleri, bir sosyal etkinlik için başka ilçelere gitmemeli" dedi.

Menderes Aday Adayı Akdeniz: Dünya, ilçemi bilsin istiyorum

İlçesinin önde gelen iş insanlarından olan ve genç yaşlarında başarılı işlere imza atan Akdeniz; Menderes’e borçlu olduğunun altını çizdi.  AK Parti Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Akdeniz, açıklamasına şu sözlerle devam etti; “ Bu borcu, belediye başkanı olarak ödemek nasip olursa; önce şeffaf olmanın sözünü veriyorum. Kaynaklarımızı kullanırken, Menderes’in parasını harcarken halkımız da yanımda olacak. Hemşerilerimizin bu konuda bana güveneceğine eminim. Sonraki olmazsa olmazım, liyakat olacak. Belediyecilik, ‘ yap, olmazsa boz, sonra yine yaparsın’, ‘ bugün olmazsa yarın’ işi değildir. Köklü çözümler, kalıcı yatırımlar için liyakatlı kadrolarla hareket etmek gerekir. Her işi, uzmanıyla yapacak, denetleyecek ve halka hesabını vereceksiniz. Yaptığınız iş sorun çözecek, sonuç getirecek, halka dönecek. Aksi halde, sizi oraya taşıyanlar, indirmesini de bilir. İlçem için hayallerim var. Bu hayaller, aslında ilçemizin hakettiği gerçekler. Hedefimiz; herbir hemşerimizin, bu toprağı işleyen, burada üreten çiftçinin, esnafın, turizmcinin, sanayicinin ortak çıkarları, ortak kalkınması; alt ve üst yapı sorunlarını çözmüş bir Menderes’tir. Kooperatifleri güçlendirmek, yeni üretim ve pazarlama yolları yaratmak için öncü olacağız.”

Birleştirici yatırım ve projeler
Menderes’in tarımı, turizmi ve tarihini birleştiren girişimlere, yatırım ve projelere ihtiyaç olduğunu söyleyen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Akdeniz; “ Bir yanda Özdere, Gümüldür sahilleri ve taşıdığı turizm değerleri, bir yanda ürünleriyle marka olmuş topraklarımız var. Bu alanlarda hem kendi içlerinde hem de birbiriyle entegre olmalarını sağlayacak turizm ve ticaret projelerini hayata geçirmek zorundayız.  Turizm potansiyeli taşıyan beldelerimizde yatırımcıyı özendiren adımlar atmalıyız. Sosyal tesislere; tarımsal üretimi ile desteklenecek yeme içme tesisleri yapmak, birleştirici projeler yapmak mümkün. Tarım alanlarımıza turistik geziler sağlayacak platformlar yaratmak mümkün. Tüm bunlar, Menderes halkına kazandıracak adımlar. Önce ilçemizin kaybettiği zamanı hızla geri kazanacağız. Temel sorunlarını çözerken de bu projeleri planlayacağız. Ama şunu herkesin bilmesini isterim; Menderes’in gelişirken, özünü, öz değerlerini kaybetmesine asla izin vermem. Halkımızın istemediği hiçbir yatırımı, işi dayatmam. Menderes; eğer bu görev bana verilir de seçilirsem, tarihinde hiç olmadığı kadar demokratik, katılımcı bir belediyeyi yaşayacak. Halkımıza sormadan, onlarla uzlaşı sağlamadan büyük kararlar almayacak, adım atmayacağım.” diye konuştu.

 
Büyükşehir Aday Adayı Atila: İzmir'den yaktığımız ışık Türkiye'yi aydınlatacak!
 
İngiliz kuruluştan Türkiye öngörüsü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Aday Adayı Atila: İzmir'den yaktığımız ışık Türkiye'yi aydınlatacak!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, ...
CHP Çiğli Aday Adayı Yıldız’dan ‘çöp ve İZBAN’ çıkışı
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Onur Emrah Yıldız; Harmandalı’nda ...
Yargıtay 'DEM Parti' kısaltmasını kabul etti
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin kısa ismi olarak "HEDEP"e onay ...
 
Araştırmacı Yaldız, adaylık kulislerindeki son durumu aktardı: Soyer kendinden çok emin!
İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü ve Gazeteci Ümit Yaldız, yerel ...
Aday Adayı Temiz: Yaş almış yurttaşlarımız bize emanet
Vatandaşlarla buluşmaya devam eden Bornova Belediye Başkan Aday Adayı ...
Mehmet KARABEL yazdı... Dün ve bugün!
Mehmet KARABEL yazdı... Dün ve bugün!
 
2024 bütçesi TBMM'den geçti!
2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim ...
CHP'de PM ve aday açıklamalarına erteleme!
CHP'de bu hafta yapılması beklenen PM toplantısı ve aday açıklamaları, ...
İYİ Parti'den CHP ve DEM Parti'ye eleştiri!
Başkanlık Divanı toplantısı ardından genel merkez binasında gündeme ilişkin ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva