HABERLER>POLİTİKA
26 Aralık 2023 Salı - 11:04

Büyükşehir Aday Adayı Atila: İzmir'den yaktığımız ışık Türkiye'yi aydınlatacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, Urla İlçe örgütünü ziyaret ederek Urlalılarla bir araya geldi. Atila, ‘Çıktığımız bu özel ve güzel yolculukta sizinle birlikte olmak, sizden güç almak bize onur veriyor. Biz Urlayız. Hep birlikte güçlüyüz. Görev süremiz içinde daima tıpkı 30 ilçemizin 30’unda da olacağımız gibi Urla’nın da sokaklarına olacağız. İzmir’den ve Urla’dan yaktığımız bu ışığın, Türkiye’nin bütün karanlık noktalarını aydınlatacağına inanıyorum.’ diye konuştu.

Büyükşehir Aday Adayı Atila: İzmir den yaktığımız ışık Türkiye yi aydınlatacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ilk olarak gittiği Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nda CHP Urla İlçe Başkanı Av. Pelin Karasakal, Meclis Üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları, Partililer ve bir grup Urlalılar tarafından karşılandı.

Olgun Atila’nın hem İzmir’in hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin evladı olarak görüldüğünü söyleyen partililer ‘Değerli başkanımız Olgun Atila’nın çok değerli hizmetleri var. Hem İzmir için hem Urla için büyük bir şans olacak. Yolunuz daima açık olsun.’ sözleri ile Atila’ya desteklerini ve iyi şanslar dileklerini ilettiler. Başkan Karasakal ise; ’Kıymetli Olgun Atila bugün ilçe başkanlığımızı ziyaret etti. Kendisi hem genç hem olgun bir başkan. Önce Urla’ya sonra İzmir’e sonra bütün Türkiye’ye, partimiz adına yolunuz açık ve hayırlı uğurlu olsun inşallah Başkanım.’ diye konuştu.

Kendisi için toplanan kalabalığa hitaben; ‘Sizden aldığımız güç ve oluşturduğumuz dip dalgayla, bütün anketlerde İzmir’de açık ara ilk sırada çıkıyoruz. Başından beri yaptığım gibi sadece kendim için değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin de İzmir’de en yüksek oyu alması için mücadele edeceğim.’ diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, mücadelesinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’yı da Denizli’yi de Balıkesir’i de almak için var gücüyle çalışmak olduğunu dile getirdi. Bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm projelerinden teminat göstererek konuşmasına devam eden Atila, bundan sonraki tüm projelerinde de Cumhuriyet ve Atatürk’ü damarından akan kanın son damlasına kadar yaşatacağının sözünü vererek partililerden yolculuğunda daima yanında olmalarını istedi.

‘Güzel Urla’mızın en güzel yönlerini en iyi şekilde tanıtıp festivallerle renklendireceğiz.’ diyen olgun Atila, ‘Üniversiteler de bizim için bütün sorunların çözümündeki en büyük ortağımız ve paydaşımız olacaktır.’ cümlesi ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ile birlikte turizmin yanında öğrenci kenti haline gelen Urla hakkındaki projelerinden bahsetti.

Daha önce Bornova’da bir üniversite kentine Belediye Başkanlığı yapmış olmasının avantajıyla öğrenci ve kentin şu anki ihtiyaçlarına hâkim olduğunu dile getiren Atila, Ege Üniversitesi öğrencileri için neler yaptıysa Urla’da yaşayan öğrenciler için de aynılarını uygulayacağını söyledi. Öncelikle üniversitenin Urla merkezine uzak olması gerekçesiyle ring seferleri düzenlenmesi gerektiğini belirten Atila, yurt sorununa da değinerek ‘Bu sorunu Urla gibi Balçova gibi Narlıdere gibi ilçelerimizi de içine alıp, sadece yurt yaparak değil, değerli büyüklerimizin çınarlarımızın büyük evlerinde yanlarında bir öğrenciyi de barındırmaları, o öğrencinin de evin ihtiyacını karşıladığı bir sistem kurarak avantaja çevirebiliriz.’ dedi ve ekledi; ‘Üniversitelerimiz Avrupa’yla, İzmir Türkiye’yle, Urla’mız da İzmir’le yarışacak.’ diye konuştu.

Urla’nın hem üniversite hem turizm kenti olduğunu ve her geçen gün nüfusun artması sebebi ile Urla’nın artık metropolün bir parçası haline geldiğini ifade eden Atila, ‘İzmir’imizin son yıllarda ciddi ulaşım problemleri ile karşı karşıya Metromuz 14 şubatta Narlıdere’ye geliyor. Sonrasında da yüksek ihtimal Urla’ya doğru gelmesi gerekir.  Ama biz ulaşım işini 30 ilçenin tamamını ele alarak Bergama’ya da tren ve İZBAN hattını uzatmaya çalışarak, Bornova’dan Kemalpaşa’ya metroyu uzatarak, hem İzmir’deki toplu taşımayı daha fazla teşvik etmek hem de ulaşım sorununu bu takım faaliyetlerle azaltmak istiyoruz.’ dedi.

Programının sonunda beraberindeki kalabalık ile Urla esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Olgun Atila, vatandaşların sorunlarını dinledi, isteklerini not aldı. Sonrasında Üretici Pazarı’na gidip hem alışveriş yaptı hem de ilçe sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

 
Rektör Budak detayları anlattı... Kayıt sildirmede Ege neden birinci?
 
Menderes Aday Adayı Akdeniz: Dünya, ilçemi bilsin istiyorum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Çiğli Aday Adayı Yıldız’dan ‘çöp ve İZBAN’ çıkışı
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Onur Emrah Yıldız; Harmandalı’nda ...
Yargıtay 'DEM Parti' kısaltmasını kabul etti
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin kısa ismi olarak "HEDEP"e onay ...
Araştırmacı Yaldız, adaylık kulislerindeki son durumu aktardı: Soyer kendinden çok emin!
İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü ve Gazeteci Ümit Yaldız, yerel ...
 
Aday Adayı Temiz: Yaş almış yurttaşlarımız bize emanet
Vatandaşlarla buluşmaya devam eden Bornova Belediye Başkan Aday Adayı ...
Mehmet KARABEL yazdı... Dün ve bugün!
Mehmet KARABEL yazdı... Dün ve bugün!
2024 bütçesi TBMM'den geçti!
2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim ...
 
CHP'de PM ve aday açıklamalarına erteleme!
CHP'de bu hafta yapılması beklenen PM toplantısı ve aday açıklamaları, ...
İYİ Parti'den CHP ve DEM Parti'ye eleştiri!
Başkanlık Divanı toplantısı ardından genel merkez binasında gündeme ilişkin ...
Akşener aday göstermişti: İYİ Partili isim istifa etti
İYİ Parti lideri Akşener’in Tuzla için aday gösterdiği Akın Gürkan sosyal ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva