HABERLER>EGE
8 Temmuz 2016 Cuma - 11:53

Mavi tur kurbanına son veda: Taraftarlar uğurladı

Bodrum'da eşi ve kızıyla birlikte çıktığı günübirlik mavi turda teknenin pervanesine takılarak yaşamını yitiren, belediyede taşeron temizlik işçisi 52 yaşındaki Sedat Yılmazer, memleketi İzmir'in Bayındır İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Mavi tur kurbanına son veda: Taraftarlar uğurladı

Mezarına taraftarı olduğu Bodrumspor ve Beşiktaş bayrak ve formaları serilen Yılmazer'i, Bodrumspor'un 30 kadar taraftarı saygı duruşuyla son yolculuğuna uğurladı.

- MAVİ YOLCULUKTA TÜYLER ÜRPERTEN ÖLÜM!

Bodrum Belediyesi'nde taşeron firmaya bağlı olarak temizlik işçisi olarak çalışan ve çevresinde 'Martı Sedat' olarak tanınan Sedat Yılmazer, geçen çarşamba sabahı, eşi Yıldız Yılmazer ve kızı Gizem Yılmazer ile 14 metrelik 'Balmahmut' adlı tekneye binerek, günübirlik mavi tura çıktı. Yılmazer Ailesi dışında 25 turistin de bulunduğu tekne, Akyarlar Mahallesi, Aspat Mevkisi açıklarında demirledi. Yılmazer, iddiaya göre, teknenin motorlarını durdurmasını beklemeden denize atladı. Eşi ve kızı ile turistlerin gözü önünde akıntıyla teknenin altına sürüklenen Yılmazer, pervaneye takılarak yaşamını yitirdi. Teknenin kaptanı bağrışlar üzerine olayın farkedip, sahil güvenlikten yardım istedi. Sahil güvenlik ekipleri, pervaneye takılan sağ bacağı parçalanarak kopan Yılmazer'in cesedini sudan çıkarıp, Bodrum Limanı'na götürdü. Yılmazer'in cesedi önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Yılmazer'in sinir krizi geçiren eşi Yıldız Yılmazer ve kızı Gizem Yılmazer de Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beşiktaş ve Bodrumspor taraftarı olan ve maçlarını kaçırmayan Yılmazer'in ani ölümü, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.



"MARTI SEDAT'I SON DEPLASMANINA UÇURDUK"
Otopsinin ardından Yılmazer'in yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi, memleketi İzmir'in Bayındır ilçesi kırsal Çiftçigediği Mahallesi'ne götürüldü. Yılmazer için dün ikindide Çiftçigediği Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Yılmazer'in eşi Yıldız Yılmazer, kızı Gizem Yılmazer, yakınları ve Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği Başkanı Tamer Yaman ile 30 taraftar katıldı. Kılınan namazın ardından Yılmazer'in bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, mahalle mezarlığına götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi. Yılmazer'in mezarına Bodrumspor ve Beşiktaş forma, atkı ve bayrakları serildi. Bodrumspor taraftarları, mezarı başında Yılmazer için saygı duruşunda bulundu. 

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği Başkanı Tamer Yaman, "Bodrumspor'un yaklaşık 15 yıldır ne içerde ne deplasmanda hiçbir maçını kaçırmayan, ayrıca koyu Beşiktaş taraftarı olan Sedat abimizi son deplasmanına uçurduk. Kişiliği, spor sevgisi, arkadaşlığı ve takım ruhunu yansıtması ile eşsiz bir insandı. Hiç beklemediğimiz bir anda beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrıldı, acımız çok büyük" dedi.

"ANNE KIZIN PAYLAŞIMLARI YÜREKLERİ DAĞLADI"
Yıldız Yılmazer ise eşinin çektiği son aile fotoğrafını eşine ait sosyal paylaşım sitesinden yeniden paylaşarak, "Aşkım nurlar içinde yat. Yaşadığım sürece bu telefon ve Facebook hesabın kapanmayacak. Seni çok seviyorum Kartalım ve Martım" yazarak, acısını paylaştı.

Gizem Yılmazer de babasının ardından sosyal medyadaki paylaşımında, "Daha geçireceğimiz çoook uzun yıllar vardı. Bu gidiş oldu mu be baba? Yakıştı mı sana? Çok zamansız gittin. Bizi böylece bıraktın. Çok iyi, pırıl pırıl yüreği olan biriydin. Böyle iyi bir insana bu ölüm yakışmadı. Haketmedin sen bu ölümü. Bu isyan değil, gerçek. Hani iki hafta sonra tekrar mavi tura gidecektik. Söz vermiştin baba. Niye sözünü tutmadın? Beni babasız bıraktın. Bizi dayanaksız bıraktın. Ah babam ah. Mekanın cennet olsun. Nurlar içinde yat. Seni çok seviyorum. Seni çok özleyeceğim" yazması yürekleri dağladı. (dha)

 
''Sahte bal üretenler cinayete teşebbüsten yargılansın''
 
Yargıtay'dan 'Matrix' kararı: Beraati bozan itiraz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Motosikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Balıkesir'in Altıeylül İlçesi'nde, otomobil ile motosikletin çarpıştığı ...
Köy meydanında pompalı dehşet: 3 ölü!
Balıkesir'in Altıeylül İlçesi'nde, 28 yaşındaki Kadir Akşit, bir gün önce ...
Kız arkadaşının yakınları tarafından dövülen genç hayatını kaybetti
Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kız arkadaşının yakınları tarafından dövüldüğü ...
 
Aşırı kalabalık turistleri kaçırdı!
Aydın'ın Kuşadası ve Didim ilçelerinde bayram tatili nedeniyle İstanbul ...
Otellerde yer kalmadı, plajlar çadırkent oldu!
Muğla'nın gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, Ramazan Bayramı tatilinde ...
Mavi yolculukta tüyler ürperten ölüm!
Bodrum'da belediyede taşeron firma kapsamında çalışan temizlik işçisi ...
 
Manchester City'nin patronunun yatı Marmaris'te!
İngiliz futbol kulübü Manchester City'nin sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden ...
Görenler şaşkın: İşyerinde piton besliyor!
Denizli'de bir organizasyon firmasında yönetici Murat Erişti, işyerinde ...
Hediyelik eşya satıcısının acı sonu
Bodrum'da hediyelik eşya yapıp satan 44 yaşındaki Yılmaz Kuş, atölyesinde ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva