HABERLER>EKONOMİ
3 Aralık 2015 Perşembe - 10:14

LİYAKAT kampta: Ufak dokunuşlar birleşince fark yaratır!

Genç ve kadın girişimcilik projelerinin yanı sıra üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirmek, yeni proje fikirlerini paylaşmak amacı ile etkinlikler gerçekleştiren Liyakat Derneği; Kemalpaşa Ramada Otel’de düzenlenen iki günlük eğitim kampında bir araya geldi.

LİYAKAT kampta: Ufak dokunuşlar birleşince fark yaratır!

Liyakat Derneği komite başkanları, dernek üyeler, eşleri ve çocuklarının katıldığı iki gün süren yeni projelerin değerlendirildiği, fikirlerin paylaşıldığı eğitim kampında aynı zamanda yeni üyelere rozet takılması, resim sergisi, perküsyon çalışmaları ile renkli anlar yaşandı.

Nöron Eğitim Merkezi Eğitmen ve Profesyonel Koç Mustafa Bayındır tarafından verilen Ufak Dokunuşlar Birleşince Fark Yaratır Eğitimi; takım olmak, yeni stratejiler belirlemek, nasıl bir Liyakat Hayal ediyorsunuz konuları kapsamında interaktif olarak gerçekleştirildi.
 
YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI
İnşaattan, plastiğe, mobilyadan iletişime kadar farklı sektörlerden iş sahibi ve profesyonellerden oluşan üyelerine her geçen gün yeni üyeler ekleyerek aktif üye sayısını arttıran Liyakat Derneği yeni üyesi Müge Şahin’e Liyakat Rozetini taktı.


 
TILSIM LİYAKAT İLE BULUŞTU
Sanatta köklerimizden beslenerek yol alırken özgün olmanın gerekliliğine inanan Ressam Fatma Elvin Öztürk tarafından kendi geliştirdiği alfeomtekniği ile hazırlanan kadını ve aşkı anlattığı ana teması ‘Fatma’nın Eli‘ olan Tılsım Sergisi Liyakat üyeleri ile buluştu.
 
PERKÜSYON İLE TAKIM OLMAK
Yoğun geçen eğitim programının yanı sıra farklı etkinlikler ile renkli anlar yaşanan Liyakat Kampı’nda üyeler Pozitif Life Project Müzik Grubu tarafından gerçekleştirilen workshop’da perküsyon gösterisi yaptı ve her alanda takım olduklarını gösterdiler.


 
GELECEĞİ YAKALAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR
Hızla değişen günümüz dünyasında bu değişimi yakalamanın ancak kurumların ve bireylerin değişime açık olması ile mümkün olacağını belirten Liyakat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi, ‘Ayakta kalabilmek, kurumsallaşmak, hayatına uzun yıllar devam edebilmek için yeni yöntemler geliştirmek kaçınılmazdır. Kurumların yönetim kademelerinin kararlar alarak değişimi başlatmaları maalesef günümüzde yeterliliğini giderek yitirmektedir. Artık kurumdaki her bireyin değişimi kendinden başlatarak, bütün kuruma yayması gerektiği dönemlerden geçiyoruz. Buna özel sektör, kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri de dahil. Alışkanlıklarımızı sürdürerek ya da aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde etmemiz mümkün değil. Farklı sonuçlar elde etmenin yolu farklı uygulamaları hayata geçiriyor olmaktan ve değişim hızına ayak uydurmaktan geçiyor. Liyakat Derneği olarak faaliyet gösterdiğimiz alanda önemli bir sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz. Gençlerin ve kadınların girişimcilik eko sisteminde daha fazla yer almaları, sürdürülebilir projeler gerçekleştirmeleri için yoğun çaba harcıyoruz. Geçen zaman içerisinde geleceğe yönelik hedeflerimizi tekrar gözden geçirmek, yoğun iş temposundan sıyrılıp birbirimizi daha iyi anlamak ve güçlü yönlerimizi bir araya getirerek önümüzdeki dönemde daha güçlü, daha etkili projelere imza atmak adına değişimi, değişen şartları değerlendirmek için bir araya geldik. Eğitimin yanı sıra farklı etkinlikler ile de keyifli anlar yaşadık. Bu güç birliği ile gelecekte çok daha geniş kitlelere dokunan projeler gerçekleştireceğimize inanıyoruz. ‘  

 
Flaş! Çavuşoğlu-Lavrov zirvesinin saat belli oldu
 
Halk Sağlığı Müdürü devreye girdi, Osman hastaneye yatırıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uçak krizi sonrası Türk TIR'larına alternatif güzergah
Rusya uçağının Türk Hava Sahası'nı ihlal etmesi nedeniyle düşürülmesinin ...
Ruslar, Türk şirketin 30 milyon euroluk stat projesini iptal etti
Türk şirketi Anel Elektrik'in Moskova'da yapacağı 30 milyon euroluk stat ...
Flaş! Türkiye Rus doğalgazının alternatifini buldu
Katar Petrol şirketi ile BOTAŞ arasında sıvılaştırılmış doğalgaz alımına ...
 
Ege’nin ilkleri belgesel oldu!
İzmir Ticaret Borsası sponsorluğunda, Hürriyet Gazetesi yazarı Ayçe Dikmen'in ...
Rusya efekti: Sebze-meyve fiyatlarında büyük düşüş
Uçak krizi sonrası Rusya'nın sebze-meyve alımını durdurması iç piyasada ...
Milyonları ilgilendiren pazarlık başladı: Taraflar masada
Asgari ücretin belirleneceği, Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı başladı.
 
Torbalı Ticaret Odası Bakan’a teşvik sorununu anlattı
AK Parti İzmir milletvekili Atilla Kaya nezaretinde Ekonomi Bakanı Mustafa ...
İzmir’de Travel Turkey için geri sayım!
Sekiz yıldır başarı ile organize edilen Travel Turkey İzmir – 9. Turizm ...
Yorgancılar’dan Alman heyete TTIP ayarı!
EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Almanya’nın Ruhr Bölgesi yönetimiyle Dünya ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva