HABERLER>POLİTİKA
6 Ağustos 2016 Cumartesi - 13:17

Konak Meydanı’nda son nöbet: Yenikapı’ya bağlantı olacak

AK Parti İzmir İl Başkanlığı yarın (pazar) İzmir'de Konak Meydanı'nda yapacağı son mitingle demokrasi nöbetini taçlandıracak.

Konak Meydanı’nda son nöbet: Yenikapı’ya bağlantı olacak

AK Parti teşkilatları İzmir, demokrasi nöbetini yarın (pazar) saat 17.00'da Konak Meydanı'nda son kez tutacak.

Nöbete Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar katılacak.

İzmir nöbetinde İstanbul Yenikapı'daki mitinge canlı bağlantı gerçekleştirilecek. 



AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ile eşzamanlı olarak Konak Meydanı’nda toplanacaklarını belirterek, İzmirlileri Türk bayrakları ile mitinge katılmaya davet etti.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi ile birlikte İzmir'in, Konak Meydanı'ndaki demokrasi nöbetini büyük bir katılım ve heyecanla tuttuğunu belirten Başkan Delican; 23. gün olan 7 Ağustos'un "Büyük Nöbet" olarak tarih yazacağını söyledi. "Demokrasi ve şehitlerimiz için,  81 ilin tüm meydanlarının aynı anda aynı renge boyanması, meydanlardan fedakar Türk milletinin aynı sesi yükseltmesi olağanüstü bir ortak direnç fotoğrafı oluşturacaktır. İzmir'in Konak Meydanı’nda yarın saat 17.00'da inanıyorum ki bu fotoğrafın en güçlü parçası  olacaktır" diye konuşan Başkan Bülent Delican; gelinen noktada, bu birlik beraberliğin sağlanacağı 7 Ağustos tarihinin; düşmana, haine ve bu memleketi, devleti yok etme cüreti göstermeyi aklından daha geçirenlere  büyük bir mesaj niteliği taşıyacağını sözlerine ekledi.
 
Bu mücadele, millet iradesi ile güçlü...

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; kurtuluş ve kuruluşun kenti İzmir'in; 22 gündür yine üzerine düşeni yaptığını ve pazar günü de; demokrasi ve onun için canını hiçe sayan şehitlerimiz için eş zamanlı bu büyük mitingde hazır olacağına inandığını dile getirdi.
 
Delican sözlerini şöyle sürdürdü; "15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde, FETÖ çeteleri ve darbeye destek veren unsurlar tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve teşkilatlarımızın yoğun gayretleri ile meydanlara daveti sonucu milletimizin iradesi ile püskürtülmüş, akamete uğratılmıştır. Aynı büyük irade; 7 Ağustos 2016 pazar günü saat 17.00'de İstanbul Yenikapı'da kutlu vatan nöbetlerimizi taçlandırırken; eş zamanlı olarak her ilin meydanı  'Demokrasi ve Şehitlerimiz' için dolacak. Bu millet işgale nasıl dur dediyse, o işgalcilerin topraklarımızdan sökülüp atılması ve demokrasiye sahip çıkılması için de aynı iradeyi gösteriyor ve gösterecektir"
 
İzmirli, öncüdür...

Pazar günü için meydandaki tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Başkan Bülent Delican; varlığını Türk varlığına armağan etmiş, her savaş ve kriz döneminde vatanına, bayrağına sahip çıkmış olan İzmir'in bu büyük nöbete, eş zamanlı mitinge büyük katılım göstererek yine öncü olacağını belirtti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; Türkiye'nin ikinci bir kurtuluş ve kuruluş sürecinden geçtiğine dikkat çekerek şunları söyledi: "Bu ülkenin insanları, bu kent; şanlı bir tarihi yazmış atalarımızın çocukları, torunları, mirasçılarıdır. Hangi çılgın bugüne kadar bize zincir vurabilmiştir ki. Biz, tarihimize, atalarımızın kanları ile bağımsızlığına erişen vatanımıza, büyük fedakarlıklarla kurulmuş devletimize ve milli onurumuza uzanacak her hain işgal girişimini, her düşmanı bertaraf etmesini bildik. İzmir, bunun en büyük tanığıdır, en fedakar kentidir. İnanıyorum ki; yarın da bu duyarlılığı ile Konak Meydanı'nda olacak ve gereğini yapacaktır"

 
10 bin polis adayı alınacak
 
İzmir’deki büyük hastane projesi halkın kantarına çıkıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan açıkladı: Pensilvanya'ya dev ekran!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı mitingi için 80 ilin yanında Gülen'in ...
Sertel: O üniversitelere kilit vurulmasın
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel zamanında Bakanlar tarafından açılışı ...
Yıldırım Kılıçdaroğlu’nun mesajını retweetledi!
Yenikapı'da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından ...
 
Kılıçdaroğlu: Yenikapı'da bu değerler haykırılmalıdır!
7 Ağustos Pazar günü Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olacağını ifade ...
Bakan Işık firardaki darbeci sayısını açıkladı!
Işık, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası 9'u general 288 askerin firarda olduğunu açıkladı.
Tarihi Pazar: Liderler Yenikapı'da buluşacak!
7 Ağustos Pazar günü Türk siyaseti için tarihi bir gün olacak. Cumhurbaşkanı, ...
 
Hotar o anketi açıkladı: 15 Temmuz'un arkasında kim var?
30 Temmuz 2016 tarihinde Andy-Ar şirketi tarafından yapılan araştırmanın ...
Bahçeli'den 7 maddelik 'Yenikapı' genelgesi!
Bahçeli 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da yapılacak olan mitinge ilişkin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yenikapı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva