HABERLER>POLİTİKA
6 Eylül 2021 Pazartesi - 09:21

Kocaoğlu'ndan '2023' mesajı: Ekrem'in kanına girildi, Mansur yemedi!

Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgli olarak değerlendirmelerde bulundu. Kocaoğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerinin ön plana çıktığını belirterek "İstanbul iyi gidiyor ama Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda kanına girdiler. Onu, Cumhurbaşkanı adayı diye pompalıyorlar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da aynı tezgahı kurdular, ancak Mansur Bey bunu yemedi" diye konuştu.

Kocaoğlu ndan  2023  mesajı: Ekrem in kanına girildi, Mansur yemedi!

Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Kocaoğlu yaptığı değerlendirmede hiçbir yere aday olmayacağını söyledi ancak partisinin iktidara gelmesi için “Partili olarak” elinden gelen çabayı göstereceğini, bu şekilde “Siyasete devam” edeceğini vurguladı.

Kocaoğlu, büyükşehir belediye başkanlarının çalışmalarını da yakından izlediğini belirtti. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili olarak iki ismin ön plana çıktığını belirten Kocaoğlu “İstanbul iyi gidiyor ama Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda kanına girdiler. Onu, Cumhurbaşkanı adayı diye pompalıyorlar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da aynı tezgahı kurdular, ancak Mansur Bey bunu yemedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'da işini dört dörtlük yaparsa o kapılar zaten açılır. Bence başkanlığı da iyi gidiyor. Mansur Yavaş da hem başarılı, hem oturaklı. Ekrem Bey de öyle. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le halef- selef olduğumuz için hakkında yorumda bulunmam yakışık almaz” dedi.

Kocaoğlu ayrıca “Çeşme'de, Seferihisar'da, Urla'da, Dikili'de, sahil kesimlerde arıtma tesisi yok. Beldelerde, köylerde de arıtma sorunu var. Eskiden sular temizdi. Günümüzde hemen bütün illerde su kirliliği maalesef ki arttı. Arıtmaya çok önem vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

KAYNAKLAR İÇ EDİLDİ
Başkanlığı döneminde 0-5 yaş grubu çocuklara süt dağıttıklarını, Başkan Tunç Soyer'in de bunu kırsalı da içine alacak bir biçimde yaygınlaştırdığını hatırlatan Aziz Kocaoğlu, kooperatiflere önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Kocaoğlu, devletin imkanlarının bazı hallerde nasıl “iç edildiği” konusunda şunları söyledi:

“Bir bizim yaptıklarımıza, bir de değişik yerlerde yapılan köprüler, otoyollar, hastanelerin ve metroların dolar bazında kaça yapıldığı araştırılsın. Biz ne kadara mâl etmişiz. Onlar ne kadar harcamış diye bir araştırsınlar. Bu rakamlar çıkarılıp halka anlatılmalı. Türkiye Cumhuriyeti kaynaklarının nasıl iç edildiği ortaya konulmalı. Belediye başkanları çalmadan, çırpmadan işlerini yapmalı" dedi.

 
İzmir iş günlerinde denizcilik sektörü bir araya geldi
 
Kabine toplantısı bugün: 4 önemli gündem!
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BAK BAK 7 Eylül 2021 Salı 00:02

mevcut BAŞKAN YORUMLAR SANA NE DİYOR OKUYORMUSUN ,ETRAFINA BAK

Yorumu oyla      2      4  
Oğuz Kaan 6 Eylül 2021 Pazartesi 23:36

Aziz başkan İzmir ,ç,n bir şanstı. Keşke bu şans bir dönem daha uzasaydı.

Yorumu oyla      3      3  
ado 6 Eylül 2021 Pazartesi 19:56

SAYIN BAŞKAN BORNOVA YA YAĞTIĞIN YATIRMLARIN YARISINI ŞEHRİN EN KALABALIK İLÇESİNE YAPMADIN BUCA YI YOK SAYDIN İZMİR İN KÖYLERİNE BİLE DAHA ÇOK YARDIM YAPTIN VE ŞİMDİ MALESEF BUCA RESMEN TRAFİK ULAŞIM OTOPARK YÖNÜNDEN BİR ÇIKMAZA GİRDİ ESERİNİZLE GURUR DUY

Yorumu oyla      2      4  
İzmirli 6 Eylül 2021 Pazartesi 19:43

Sende biliyorsun Cb seçiminde millet itifakı gene batlıyacak...

Yorumu oyla      2      3  
Lombak-Caploonba 6 Eylül 2021 Pazartesi 19:30

Kaplumbağa hızında hizmet dönemini hatırlamak istemiyorum. Battı çıktı yaptı. 3 senede yol tıkandı. Bitti. Geldiğinde çöp depolama alanı kapasitesini aşmış taşınmalıydı. 15 yıl sonra gittiğinde de... Geldiğinde körfez pis idi. Gittiğinde de öyle... 2014 yılında belediyenin yetki alanı genişlemeseydi dış ilçelere asfalt da yapmayacaktı. Amacı kendi yağında kavrulmaktı çünkü. Yağ kavrulmuş olmuş katran.

Yorumu oyla      2      4  
Partili 6 Eylül 2021 Pazartesi 18:33

Sayın Kocaoğlu,büyük şehir belediye başkanı için Olgun Atilla genel merkeze bu partiye uzun süre hizmet etmiş biri olarak tavsiye ettiniz,ne oldu?Izmirin yapısını dokusunu bilmiyen genel merkez yöneticileri izmir belediye başkanlarını atadılar ve getirdikleri başkanların bir çoğunun durumu ortadadır,lütfen gerçekleri söyleyin dile getiriniz,bu ortamda partide ayrılanlar kadar kırgın ve destek olmayanlar gittikçe çoğalıyor,birilerinin değirmenine su taşıdığını biliyoruz...

Yorumu oyla      4      3  
hakan 6 Eylül 2021 Pazartesi 16:38

vay be başkanım özlemişim sizi.

Yorumu oyla      3      3  
Bülent ışık 6 Eylül 2021 Pazartesi 14:40

Ali veli 1988 yılında Montrö meydanından Buca'ya troleybüs hattı döşeyip Istanbul belediyesinin kenara attığı troleybusleri getirenleri unuttun mu ?

Yorumu oyla      7      8  
süleyman 6 Eylül 2021 Pazartesi 14:18

Aziz başkan İzmir e sınıf atlattı.İstanbul dan İzmir e göç oldu.Metro,Tramvay, Feribot,Körfez Vapurları,90 dakika ,arıtma,Köy Yollarının asfaltlanması,Süt projesi,Çiçek alımları,Küçükbaş Hayvan ,Fide dağıtımları ve daha birçok iş başarıldı teşekkürler Aziz başkan.

Yorumu oyla      25      6  
Adil ve eşit hizmet anlayışı 6 Eylül 2021 Pazartesi 13:31

İzban da Aliağa’dan , Tepeköy’e kadar yolculuk yapılsada ara duraklarda inerseniz , tekrar İZBAN , a bindiğimizde 120 dk. aktarma hakkı geçerli olduğundan indirimli ücret ( 1.ci i biniş 0,50.- TL. 2.ci biniş 0,50.-TL. ) ödemiyor. Çevre ilçe belediye ( ESHOT ) otobüslerinde de İZBAN daki gibi gittiğin kadar öde uygulamasını yapsınlar İzmir BB Başkanı sayın Tunç Soyer’i ilk ben alkışlarım. Sorun gittiğin kadar öde sistemi değil , sorun çevre ilçe belediye otobüslerine , merkez ilçeler de metro , otobüs , vapur , tramvay daki toplu ulaşıma verilen 120 dk. aktarma hakkının verilmemesi . Hak aramak kafayı bozmak sa ; hak arayanların eleştirildiği sürece bu ülke ne kadar iletiye gidebilir .? Hak , hukuk , adalet sloganını ben atmıyorum . Ben haksızlığı yazıyorum. Ders çıkarılsın diye .

Yorumu oyla      6      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan, Mali Devlet Başkanı Goita ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mali Geçiş Dönemi Devlet Başkanı Assimi ...
Bakan Gül: Yeni anayasayı milletimizle yapacağız
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yeni anayasayı milletle yapacaklarını belirterek ...
Erdoğan'dan CHP'ye 'Truva atı' eleştirisi
Rize konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde ana muhalefet vardı. Erdoğan, ...
 
AK Parti'den 200 kişiyle Karabağlar çıkarması... Yerel yönetime eleştiri yağmuru!
AK Parti İzmir, ‘Karınca modeli’ çalışmasını il ve ilçe ana kademe, kadın ...
CHP Torbalı’da danışma kurulu toplantısı gerçekleşti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetimi geçtiğimiz uzun süredir ...
Ümit YALDIZ yazdı... Doğru aday (1)
Ümit YALDIZ yazdı... Doğru aday (1)
 
Eski Bakan Güler’den Halkbank açıklaması
Sözcü yazarı Emin Çölaşan'ın, 17-25 Aralık 2013 rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarından ...
'Ne kadar komünist varsa alıp buraya geliyorlar'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış ...
Bahçeli'den seçim barajı açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli seçim barajı ile ilgili açıklamada bulundu. ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva