HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Temmuz 2012 Pazar - 09:37

Kocaoğlu, asfaltlama çalışmalarında aksama istemiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Torbalı, Menemen, Buca, Bornova, Konak, Karabağlar, Gaziemir, Narlıdere ve Balçova’da sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını denetleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “İhale itirazları nedeniyle yaşadığımız 3 aylık gecikmeyi telafi için 2 aylık çok hızlı bir program yaptık. Kaybettiğimiz zamanı telafi etmeye çalışıyoruz” dedi.

Kocaoğlu, asfaltlama çalışmalarında aksama istemiyor

İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihaleye yapılan itirazlar nedeniyle gecikme yaşanan ve KİK onayı sonrası kent genelinde kapsamlı ve hızlı bir şekilde başlayarak sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Bornova Barbaros ve Ersoy caddelerindeki toplam 3 kilometrelik güzergahta 3 milyon TL maliyetle gerçekleştirilen yol- kaldırım düzenlemeleri kapsamında yapılan asfaltlamayı denetleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, çalışmaların son durumu hakkında belediye bürokratlarından bilgi aldı, ekip çalışanlarıyla sohbet etti.
 
Kentin ihtiyaçlı bölgelerindeki asfaltlama çalışmalarının hızlı bir tempoyla yapıldığını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, ihaleye yapılan itirazlar nedeniyle kaybedilen sürenin telafi edilmesi için 2 aylık yoğun bir program hazırlandığını vurguladı. İhaleye yapılan itirazlar nedeniyle yaşanan gecikmeden dolayı mağduriyet yaşayanların İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmirliler olduğunu ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu, “Elimizde olmayan bu gecikmeden dolayı tüm İzmir hemşehrilerimizin affını diliyoruz” dedi.
 
Başkan Aziz Kocaoğlu şunları söyledi:
“İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yılki asfalt ihalesi, yapılan itirazlar nedeniyle 3-4 ay gecikti. Gecikmeden dolayı hem kazılarda yapılan çukurlar, açılan tranşeler hem de mevsiminde asfaltlamak için yaptığımız yollardaki bütün asfaltlama çalışmalarımız geç kaldı. İhaleyi yapamadığımız için mevsimin hemen hemen yarısını boşa geçirdik. İki tane firma girdi ihaleye onlar birbirini şikayet ettiler, Kamu İhale Kurumu’na şikayet ettiler. Evraklarında bir sürü hata vardı. Bir sürü yanlışlık vardı. Ama olan bize oldu. İzmirli hemşehrilerimize oldu. 3 aylık asfalt sezonunu hemen hemen kaçırdık. Şimdi hızlı bir şekilde bütün ekiplerimizle birlikte geciken işlerimizi yapmaya çalışıyoruz. İki aylık çok hızlı bir program yaptık. Elimizde olmayan bu gecikmeden dolayı tüm İzmir hemşehrilerimizin affını diliyoruz. Ama maalesef ihale prosedüründe bu tür aksaklıklar ister istemez oluyor. Bunları bile bile hizmetimize devam ediyoruz. Arkadaşlarımızdan çalışmalarda hiç zaman kaybetmemelerini istedim. Ben yapacağımız bütün asfaltlama çalışmalarının ve toptan çözüm çalışmalarının hemşehrilerimizin yaşam standartını artırması ve yaşamını kolaylaştırmasını diliyorum.”
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi halen Torbalı, Menemen, Buca, Bornova, Konak, Karabağlar, Gaziemir, Narlıdere ve Balçova’da alt yapı çalışmaları sırasında asfalt kaplaması bozulan ya da yağışlardan dolayı hasara uğrayan yollarda hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmaları yapıyor.  

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DEMOKRAT 23 Temmuz 2012 Pazartesi 10:18

Şirinyer Polis Karakolu Önündeki Caddenin Uzunluğu Yaklaşık 250 mt.dir.Burada İZSU 4 Aydır Kanal Yenileme Çalışmasını Hala Bitiremedi.15 Günde Bitmesi Gereken Bir İşin Böyle 4 Ay Sürmesi Sanırım Belediyenin İşi Takip Etmemesinden Ve BECERİKSİZLİĞİN"den Kaynaklanıyordur.

Yorumu oyla      16      7  
çiğli 23 Temmuz 2012 Pazartesi 00:31

çiğlinin adı bile geçmiyor off off

Yorumu oyla      12      6  
balçovalı 22 Temmuz 2012 Pazar 14:49

haberde balçovanın adı gecıyor ama balçovada ben calısma goremedım,sadece superonlıne calısması sonrası acılan yerler kapatıldı,deu hastanesı arkası 2 ay once dogalgazdan kazıdı ve hala cukur,aynı sekılde jeotermal cukurlarıda kapatılmadı!!!ata ve sakarya caddelerı tam bır felaket,fare degılıgı gıbı cukurlar olusmaya basladı,ıbb ye yazı yazdım ama cevap vermedıler....yarında skarya caddesı kazılcak,orayada daha sonra yama yaparlar yıne coker sonra...

Yorumu oyla      13      5  
narlıdereli 22 Temmuz 2012 Pazar 13:43

narlıdere toz toprak içinded asfaltlma falan yok başkan narlıdereye gelsin görsün

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir bir taşla, üç kuş vuruyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleştirmek için budadığı ağaçlardan elde ...
Aliağa tarihine sahip çıkmaya devam ediyor
Cumhuriyet’in kurulmasından sonra ülkenin aydınlanması için Atatürk’ün ...
Gaziemir'de her mahallede 'Halil İbrahim' sofrası
Belediye tarafından her gün bir mahallede verilecek iftar yemeği ile ramazan ...
 
Güzelbahçe’de her gün 500 kişiye iftar
Güzelbahçe Belediyesi’nin organizasyonuyla, Ramazan ayı boyunca her gün ...
Karşıyaka’da Ramazan coşkusu
Karşıyaka Belediyesi Ramazan Eğlenceleri Karşıyaka Çarşısı’ndaki gösterilerle ...
Çiğli’de dolu dolu Ramazan
Çiğli Belediyesi tarafından yapılan ve ay boyunca devam edecek çeşitli ...
 
Bornova’da iftar dayanışması
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Ramazan ayının ...
Konak’ta konteynır harekatı
900 yeni plastik çöp konteynırı öncelikle ihtiyaçlı semtlerle dağıtıldı.
Kale’ye 3 müjde birden
Kadifekale sur duvarlarının restorasyonu için yapım ihalesini sonuçlandıran ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva