HABERLER>GÜNCEL
19 Mayıs 2021 Çarşamba - 20:00

Kızını fularla boğarak öldüren anne tutuklandı

İzmir'in Buca ilçesinde, kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldüren Ayşe Vural, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanırken, eşi Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kızını fularla boğarak öldüren anne tutuklandı

Geçen 17 Mayıs'ta saat 13.00 sıralarında, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Ayşe Vural, "Kızımı öldürdüm. Şu an evde. Eşim ve oğlum da evde. Ancak onların bu olayla bağlantısı yok" diyerek, teslim oldu.  Bunun üzerine Ayşe Vural'ın Laleli Mahallesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın giriş katında bulunan evine sağlık ekibiyle ile giden polis ekipleri, Zeynep Vural'ın yatağında cesedi ile karşılaştı. Ayşe Vural, eşi Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural gözaltına alındı. Sağlık ekiplerini yaptıkları incelemede, Zeynep Vural'ın boğularak öldürüldüğü belirledi. Savcının incelemesinin ardından Zeynep Vural'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'ODADA BULDUĞUM POŞETİ BAŞINA GEÇİRDİM'
Gözaltına alınan Ayşe Vural, polisteki ifadesinde, olay günü sabah saatlerinde kızının kendisine hakaretlerde bulunduğu öne sürüp, "Zeynep, olay sabahı erken saatte kalktı. Kahve içtikten sonra dışarı çıkmak için hazırlandı. 'Nereye gidiyorsun' diye sordum. Ağır hakaretlerde bulunarak, küfretmeye başladı. Ne ben ne de eşim karşılık vermedik. Çünkü karşılık verdiğimizde bize şiddet uyguluyordu. Bu şiddetlerle ilgili de daha önce gerek polise gerekse savcılıklara da şikayetim olmuştur. Bir süre sonra da benden çok sevdiği bezelye yemeğini istedi. Ben da yaptım. Zeynep bunu yedikten sonra kusmaya başlamış. Bana seslenerek bilgisayar odasına çağırdı. Oyun oynuyordu. Kusmuğu temizlememi söyledi. Temizlemek için eğildiğim sırada saçımdan tutup, sert bir şekilde çekip, sağa sola beni savurmaya başladı. O sırada kızımın boynunda bulunan fuları çekerek yere savurdum. Sert bir şekilde yere düştü. Yere düşen kızımdan hırıltı ve inleme sesi geliyordu. Yardım istemek yerine, kalkıp beni öldürür düşüncesiyle odada bulduğum poşeti başına geçirdim. Ağzını ve burnunu kapatacak şekilde bastırmaya başladım. Ölüp ölmediğini bilmediğim için uzun süre bu şekilde bastırdım. O anda kızımın avuç içini de öpüyordum" dedi.

SABAHA KADAR KIZININ CESEDİ YANINDA YATMIŞ
Öldürdüğü kızı Zeynep'i yatağına oğlu Ömer'in taşıdığını belirten Ayşe Vural, ifadesinde ayrıca şunları söyledi:

"Öldüğünden emin olunca oğlum Ömer Vural'a seslenip, 'Ablan bayılmış. Onu yatağına taşır mısın' dedim. Bunun üzerine gelip, Zeynep'i kucaklayarak yatağına yatırdı. Oğlum odadan çıktıktan sonra bir süre yanına uzandım. Sonra tekrar salona çıktım. Sonrasında eşim 23.00 sıralarında uyumak için odaya geçti. Ben de kızımın odasına geçerek üzerini çıkardım. Nemli bir bezle vücudunu temizledim. Sabaha kadar yanına uzanıp onunla konuştum. Sabah da eşim ve oğluma kahvaltı hazırladım. Onlar yediler. Ben bir şey yemedim. Sonrasında da eşim ve oğluma Zeynep'i öldürdüğümü söyledim ve 'Karakola gidiyorum' diyerek evden çıktım."

'UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞU İÇİN BİZİ ÜZÜYORDU'
Olayın temel nedeninin uyuşturucu kullanan kızının kendilerine eziyet etmesi olduğunu da ifadesinde anlatan Ayşe Vural, "Kızım uyuşturucu bağımlısı olduğu için biz ailecek çok üzülüyorduk. Çok pişmanım ve üzgünüm" dedi.

Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ayşe Vural tutuklanırken, Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 
O kanalda Hadi Özışık ile yollar ayrıldı!
 
'Tam kapanma'da elektrik tüketimi yüzde 12,2 arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de yüzlerce motosikletle 19 Mayıs korteji
İzmir'de sosyal medyadan örgütlenen yaklaşık 500 motosikletli, ellerinde ...
Binance bazı işlemleri geçici olarak askıya aldı
Kripto para borsası Binance, Ethereum ve ETC20 para çekişlerinin 'ağ yoğunluğu' ...
Doğum gününde toprağa verildi
İstanbul Silivri'de sahilde erken doğum günü kutlaması yapan gençlerle ...
 
Plajda yakalanan kabin sapığı tutuklandı
Antalya'da Konyaaltı Sahili'ndeki kabinlerde üstlerini değişen 2 genç ...
100 bin dolarlık rüşvet operasyonu: 6 gözaltı
İstanbul'da FETÖ soruşturmasında isminin yer aldığını söyledikleri iş ...
İzmir'de depreminde panik anları!
İzmir'in Menderes ilçesinde 4 dakika arayla olan 4.3 ve 4.2 büyüklüğündeki ...
 
Deprem uzmanından 'Gümüldür Fayı' uyarısı: 6,8 gelebilir!
İzmir'de gün içinde art arda meydana gelen üç deprem sonrası açıklamalarda ...
İzmir’de üç ayrı korkutan deprem!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD)'tan ...
Dışişleri'nden ABD'nin Erdoğan açıklamasına tepki
ABD Dışişleri Bakanlığı’nın " Erdoğan’ın Yahudi düşmanı açıklamalarını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva