HABERLER>POLİTİKA
16 Kasım 2021 Salı - 11:39

Kırkpınar, saldırının detaylarını anlattı: Yolumuzdan dönmeyeceğiz!

Buca İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirilen saldırının kendilerini caydıramayacağını belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar,"Biz bildiğimiz, inandığımız yoldan yolculuğumuzu devam ettiriyoruz" ifadelerini kullanırken, "Bu yolculuğun sonunda gelecek olan sandık ile bugünkü ceberut iktidar gidecek ve güzel günler yaşayacağız. Her zaman iyilik kazanacaktır. Yer küreden nereye giderseniz gidin iyilik kazanır. Türkiye'de 'İYİ'lik kazanacak" diye konuştu.

Kırkpınar, saldırının detaylarını anlattı: Yolumuzdan dönmeyeceğiz!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ  - Üye kayıt çalışmalarına hız veren İYİ Parti İzmir Teşkilatı'nda, Buca İlçe Başkanlığı'nın Şirinyer'de kurduğu standa dün akşam saatlerinde sözlü ve fiziki saldırı gerçekleştirilmişti.

Olay yerinde bulunan sivil polisler tarafından saldırganlar gözaltına alınırken, birçok siyasi ise saldırı hakkında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile kınadıklarını belirtmişti. Gerçekleşen saldırı ile ilgili Ege'de Sonsöz'e konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, yapılan saldırının kendilerini yıldıramayacağını belirtti.

GÖRÜNTÜLERDE HER ŞEY AÇIK
Yaşanan saldırıdan dolayı üzgün olduklarını belirten Kırkpınar, saldırının detaylarına ilişkin bilgi vererek, "Yavaş yavaş bizde alıştık bu saldırılara bizler bu sürece tedbirlerimizi arttırarak devam edeceğiz. Başka bir çare gözükmüyor. Biz cinsiyet üzerinden bakmak istemiyoruz olaylara. Saldırı zaten çok vahşice bir durum. Duran birine saldırmak vahşettir. Ancak  saldırdığınız kişi de bir kadın. Yani gidip kolunu büküp standı tekmeliyorlar. Zaten standa doğru gelirken de Genel Başkanımız Meral Akşener'e yönelik hakaret ederek geliyorlar. Bunu görünce kadınlar geri çekiliyor ve onlara en azından sahip çıkmak için 2 erkek arkadaş kadınların önüne geçiyor ancak onlara rağmen yine giderek kadınların kolunu büküyorlar. Görüntülerde her şey açıkça görülüyor.  Olayın yaşanması ile birlikte hemen yakında bulunan sivil polis arkadaşlar müdahale ediyor ve gözaltı yapıyorlar. Ancak bu saldırganlar polise de direnmeye çalışıyor. Gerçekten çok üzücü bir saldırı söz konusu" dedi.

PROVOKE ETMA SALDIRISI GİBİ
Standın bulunduğu noktadan rahatlıkla geçip gidilebileceğini ancak yapılan saldırının açık ve net bir şekilde kasıtlı yapıldığını belirten Kırkpınar, "Baktığınız zaman durum provoke etme saldırısı gibi. Kendi halinde  herkesin rahatlıkla geçip gidebileceği  meydanda, önlerinden yüzlerce kişi geçerken, bu saldırganlar önce karşıdan küfür ede ede geliyor ve sonra  standa tekme atıyor ve sonrasında yaşanan kargaşa da hemen kadın arkadaşımızın kolunu büküyorlar. Biz güvenlik kuvvetlerinin aldığı önemleri alma durumumuz tabii ki söz konusu değil. Biz sadece emniyet güçlerimizin olduğu noktalarda bulunacağız. Zaten bizler emniyetten izin alarak bilgi vererek çalışmalarımızı yürütüyorduk. Gerçekten duyarlı olan emniyet güçlerimizde konuşlanmalarını da zaten buna göre yapıyorlardı dün de bunu görmüş olduk. Umarım bundan sonra böyle bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE 'İYİ'LİK KAZANACAK
Saldırıların kendilerini yıldıramayacağını da dile getiren Kırkpınar, "Biz bildiğimiz, inandığımız yoldan yolculuğumuzu devam ettiriyoruz. Bizim hedefimiz kutuplaşma üzerine geliştirilmiş siyaset ortamını ortadan kaldırmak toplumsal barışı sağlamak için yolculuk başlatmıştık. Demokrasi adına, insanlık, hukuk adına  başlatılan bir yolculuktu. Bu tip saldırılar bizim için sadece üzücü oluyor. Bizler hep birlikte bu yolculuğu devam ettirmeyi sürdüreceğiz. Bu yolculuğun sonunda gelecek olan sandık ile  bugünkü ceberut iktidar gidecek ve güzel günler yaşayacağız. Her zaman iyilik kazanacaktır. Yer kürden nereye giderseniz gidin iyilik kazanır. Türkiye'de 'İYİ'lik kazanacak" diye konuştu.

 
Kadın muhtarlar, muhtarlıkları kütüphaneye çevirdi
 
Ev yapımı öksürük şurubu tarifi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Enerji ağırlıklı ‘torba’ meclise geliyor
Hükümetin geniş kapsamlı bir torba teklif hazırlığının büyük bölümünü ...
CHP'den mesleki eğitimde 'ücret teşviki' teklifi
CHP, mesleki eğitimin özendirilmesi amacıyla staj veya tamamlayıcı eğitim ...
İzmir'de İYİ Partili kadınların standına saldırı!
İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından Şirinyer'de açılan standa saldırı ...
 
Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, helalleşme çağrısı üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ...
CHP'den Urla çıkarması... 'Kayyum zihniyetini sandığa gömeceğiz!'
Urla ziyaretleri hakkında Ege'de Sonsöz'e konuşan Cumhuriyet Halk Partisi ...
İçişleri Bakanlığı: Eren Kış-3 operasyonu başlatıldı
Diyarbakır-Bingöl illerinde Eren Kış-3 Şehit Jandarma Binbaşı Ercan Kurt ...
 
CHP'li Polat 'Katar'ı sordu: Turnuva bir ay, anlaşma neden 5 yıl?
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, TBMM Genel Kurulu’nda ...
Mehmet KARABEL yazdı... Damardan helalleşme!
Mehmet KARABEL yazdı... Damardan helalleşme!
MHP'li Aydemir, son yolculuğuna uğurlandı
MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva