HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Ağustos 2022 Çarşamba - 11:13

Kiraz'da 100'ncü yıla özel fuar ve etkinlikler

Kiraz Belediyesi, Kiraz’ın kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında 1. Tarım ve Sanayi Fuarı düzenliyor.

Kiraz da 100 ncü yıla özel fuar ve etkinlikler

Kiraz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü dolayısıyla Kiraz Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamalar 30 Ağustos Zafer Bayramı günü başlayacak. Saat 21.00’de Zafer yürüyüşü düzenlenecek.  

Cem Yazan Kapalı Pazar Yeri alanında bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan 1. Tarım ve Sanayi Fuarı’nın açılışı yapılacak. Ardından pop müzik sanatçısı Atiye sahne alacak. 31 Ağustos günü Ankaralı Ayşe Dinçer sahne alırken, 1 Eylül Kiraz’ın Düşman İşgalinden kurtuluş günü ise Tuğçe Kandemir Kirazlılarla buluşacak. 
Ayrıca aynı tarihlerde çocukları da unutmayan Kiraz Belediyesi üç gün boyunca palyaço gösterisi, yüz boyama, oyun parkurları ile 16:00-21:00 saatleri arasında çocukları da sevindirecek. 

ZAFER YÜRÜYÜŞÜNE DAVET
Kurtuluşun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını belirten Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, “30 Ağustos Zafer Bayramımızı,  İzmir ve Kirazımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını büyük bir gurur ve onurla karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Öncelikle bu kutlu zaferde cephelerde savaşmış başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan toprağını korumak için mücadele gösteren, kadın erkek tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Şuan refah içerisinde yaşıyorsak onların vermiş olduğu kutlu mücadele ile olduğunu unutmamalıyız. 30 Ağustos günü zafer yürüyüşümüze tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

İLK KEZ YAPILACAK
1. Tarım ve Sanayi Fuarı yapma kararı aldıklarını söyleyen Özçınar Kutlu, “100. Yılımızda Kiraz Belediyesi olarak bu ruhu yaşatmak adına her yıl olduğu gibi bu yılda etkinlikler düzenledik. Özellikle bu yıl 1. Tarım ve Sanayi Fuarı yapma kararı aldık ve bundan sonraki yıllarda da devam etmesi için katkılarımızı sürdüreceğiz. Gelişmekte olan Kiraz ilçemizde tarım ve sanayi ön planda. İlçemize katkıda bulunan ve bulunacak olan firmaların kendilerini tanıtmaları adına düzenlediğimiz bu fuarın üreticimize de katkı sağlayacağını düşündük” dedi.

KİRAZ HALKI KONSERLERLE ÇOŞACAK
Üç gün boyunca konser düzenlediklerini belirten Özçınar Kutlu, “Kiraz halkı olarak çalışan, üreten bir toplumuz. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın eğlenmeye de hakkı var. Yıl içerisinde belediye olarak düzenlediğimiz kültürel ve sosyal etkinlikler ile vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz.  Kurtuluş etkinliklerimizde bu yıl yaş olarak her kesime hitap edecek sanatçılarımızı ağırlayacağız. 30 Ağustos günü Atiye, 31 Ağustos Ayşe Dinçer, 1 Eylül’de Tuğçe Kandemir sahne alacak. Tüm Kiraz halkını ve çevre ilçelerimizdeki vatandaşlarımızı bekleriz” dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN 3 GÜN ETKİNLİK
“Özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızı unutmadık” diyen Özçınar Kutlu, “Kiraz Belediyesi olarak Cem Yazan Kapalı Pazar Yeri alanında üç gün boyunca palyaço gösterisi, yüz boyama, oyun parkurları ile 16:00-21:00 saatleri arasında çocuklarımız için etkinlikler düzenledik. Onları mutlu etmek bizi mutlu ediyor. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 
Büfeci, oto yıkamacıyı bıçaklayarak öldürdü
 
Hastanede yangın! 60 hasta tahliye edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da 'ailemize hoş geldin bebek' hediyesi
Bornova Belediyesi, “Ailemize Hoş Geldin Bebek” projesiyle yeni bebek ...
Sanathane’de 'Cümbüş' var
Konak Belediyesi’nin hizmete açtığı ve Basmane’ye yeni bir soluk getiren ...
Karaburun'un can damarına by pass!
Karaburunlular’ın uzun yıllardır haklı şikâyetlerine konu olan Yeniliman ...
 
Büyükşehir'in acı vedası!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kalp krizi sonucu hayatını ...
Karabağlar'ın 20 mahallesinde 10 saatlik su kesintisi!
İzmir Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (İZSU) Karabağlar ilçesinde bulunan ...
Selçuk sokakları kadınlara emanet
Selçuk’ta bir ilk gerçekleşerek kadın süpürgeciler temizlik çalışmalarına ...
 
Muhtarlar belediye başkanının eşine karşı ayaklandı… ‘Paralel yapı’ çıkışı!
Gaziemir’de ilçe belediye başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’nın 2024 ...
Aydın Büyükşehir Didim'in yollarını yeniledi
Kent genelindeki yol yapım çalışmalarıyla güvenli ve konforlu yollar oluşturan ...
Afetler ve sivil toplum Buca’da konuşuldu!
Buca'da 17 Ağustos Depremi’nin yıl dönümü öncesi “Afet Yönetiminde Sivil ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva