HABERLER>POLİTİKA
5 Ekim 2015 Pazartesi - 09:58

Kaya sahada tam gaz: AK Parti sözün arkasında durur

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı M.Atilla Kaya, Gaziemir ve Torbalı'da saha çalışmalarını sürdürdü. AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığını hatırlatan Kaya, "Toplumun her kesimine hitap eden, akılcı ve gerçekçi bir beyanname hazırlandı" dedi.

Kaya sahada tam gaz: AK Parti sözün arkasında durur

Kaya, "Son 13 yılda yapılanları yeni bir atılım dönemi ile taçlandırmak, 2015 seçimlerinde partimizin temel misyonudur. Seçim beyannamemiz açıklandığı anda, herkes AK Parti'nin vaatlerine odaklandı. Çünkü milletimiz biliyor ki, AK Parti söylediği sözün arkasında duran ve icraatlarını konuşturan bir partidir" şeklinde konuştu.
 
"TEK BAŞINA İKTİDAR İÇİN GELİYORUZ"
1 Kasım Genel Seçimleri için saha çalışmalarına hızlı bir giriş yapan, enerjisiyle sahada fark yaratan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı M.Atilla Kaya, Gaziemir ve Torbalı ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Güne AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı mensuplarıyla kahvaltı programında buluşarak başlayan Kaya'ya partililer yoğun ilgi gösterdi, desteklerini sundu. Gezdiği ilçelerde her fırsatta teşkilatın gücüne vurgu yapan Kaya, programda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. "1 Kasım'da tek başına iktidar için geliyoruz" diyen Kaya, "Bizimkisi bir aşk hikayesi. Bu aşk millete hizmet aşkıdır. Milletimizin teveccühü bizi yeniden 1 Kasım'da tek başına iktidar yapacaktır" diye konuştu.
 
"TÜRKİYE'NİN KALKINMA VE BÜYÜME YOLCULUĞU DEVAM EDECEK"
7 Haziran'dan bu yana geçen sürede, AK Parti olarak 2002'den bu yana yaşanan büyük demokratik dönüşümünün oluşturduğu siyasi tecrübe ve olgunluk sayesinde, yönetimde bir boşluk ve istikrarsızlık ortaya çıkmasına izin vermediklerini söyleyen Kaya, "7 Haziran'da sandıktan açık ara farkla birinci parti çıktık ama tek başına iktidarı kuramadık. Ancak siyasi tecrübemiz ve sahip olduğumuz demokratik olgunluk sayesinde, ülkemizin herhangi bir istikrarsızlık yaşamasına engel olduk. 7 Haziran'da bir yol kazası oldu ama bu artık geride kaldı. 1 Kasım'da yeni bir dönem başlıyor. Vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühün karşılığını vereceğiz. İktidarı tek başımıza kurarak Türkiye'nin kalkınma ve büyüme hamlesindeki yolculuğumuza devam edeceğiz. AK Parti her zaman olduğu gibi birinci parti olarak sandıktan çıkacak, hükümeti kuracak ve vatandaşın temel problemlerini çözmeye devam edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerinde bulundu.
 


DAHA GÜÇLÜ VE DAHA MÜREFFEH BİR TÜRKİYE
AK Parti'nin seçim beyannamesinin somut, hayata geçirilebilir, gerçekçi ve vizyoner reform, vaat ve projelerle dolu olduğunu hatırlatan M.Atilla Kaya, "13 yıllık iktidar dönemimizde yaptığımız büyük dönüşümler, ulaştığımız zorlu hedeflerle, Türkiye'nin yükselen, güçlü bir ülke olabileceğini gösterdik. Kaynak Türkiye diyerek ve milletimize güvenerek yola çıkmıştık. Kaliteli ve istikrarlı bir yönetimle nelerin başarılabileceğini, hayallerimizin sınırlarını nerelere kadar genişletebileceğimizi hep birlikte gördük. 13 yıllık iktidarımızın sağladığı başarılar, bölgemizde ve küresel düzeyde AK Parti'yi bir marka haline getirmiştir. Girdiği her seçimden daha başarılı bir sonuçla çıkan partimiz, siyasetin en kurumsallaşmış partisi olurken, geniş bir coğrafyanın da umudu olmuştur. Seçim beyannamemiz açıklandı. Engellilerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, emeklilerimiz, esnafımız, yatırımcımız, işçilerimiz, tüccarlarımız, çiftçilerimiz, sanayicimiz ve bütün kesimlerimiz için; somut, hayata geçirilebilir, gerçekçi ve vizyoner reform, vaat ve projelerimizi beyannamemizde vatandaşlarımızın takdirine sunduk. AK Parti, verdiği sözlerin arkasında durur. Sözümüz senettir; Türkiye'yi daha güçlü ve daha müreffeh bir ülke haline getirmek için aşkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 
ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ
AK Partili Kaya, Gaziemir programı sırasında önceki hafta Silvan'da PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit edilen Şehit Uzman Çavuş Sinan Uçan'ın evine de taziye ziyaretinde bulundu. Kaya burada şehidin ailesiyle görüştü, aile fertlerine başsağlığı diledi. Buradaki ziyaretin ardından Gaziemir Eski Belediye Başkanı Adnan Yüksel'in hasta olan babası Adil Yüksel'in evine de giderek, hastaya geçmiş olsun dileklerini iletti. AK Parti adayı Kaya, akşam da Torbalı Çermikliler Derneği ve Torbalı Bitlis, Muş Sosyal Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam etti.

 
MHP Adayı Kılıç: Hizmet için oy şartımız yok!
 
Başkan Soylu ‘büyükleri’ unutmadı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mesut 6 Ekim 2015 Salı 09:37

Tek çare Mahmut Atilla KAYA ve çalışkan ekibi İzmirliler her zamanki gibi sizleri çok güveniyor.

Yorumu oyla      11      5  
Hakan 5 Ekim 2015 Pazartesi 16:45

Mahmut Atilla KAYA çalışkan güler yüz ifadesiyle karşılaştığı seçmenler tarafından çok seviliyor kendisini ilgi ve merak yoğun ALLAH yardımcısı olsun ÜLKEMiZE bu şekilde vekiller ve İdareciler gerekli.Mesele MEMLEKET Meselesi.

Yorumu oyla      12      6  
seçmen 5 Ekim 2015 Pazartesi 15:45

valla çalışıyorlar gerçekten,CHP örnek alsın biraz

Yorumu oyla      12      7  
seçmen 5 Ekim 2015 Pazartesi 14:43

çok ciddi,donanımlı ve çalışkan bir ekip olmuş.

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Adayı Kılıç: Hizmet için oy şartımız yok!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili ...
Olay yaratan fotoğrafa Davutoğlu'ndan ilk yorum
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak'ta polise roketatarla saldırıda bulunurken ...
AK Partili vekil CHP'nin kedisi Şero'yla tartıştı
AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan twitter'da, CHP'nin kedisi ...
 
Demirtaş: Kürtler daha ne yapsın?
Selahattin Demirtaş, Frankfurt'ta yaptığı konuşmada "Kürtler bu ülkeye ...
Demirtaş'ın paylaştığı fotoğraf için soruşturma!
İçişleri Bakanlığından, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Twitter ...
AK Parti adayı Kara'dan Karabağlar çıkarması
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Zerrin Kara Üçkuyular, Fahrettin Altay ...
 
Kılıçdaroğlu: Tek yerli ve milli parti CHP'dir
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'yerli ...
Aksünger: 672 bin seçmen buharlaştı mı?
CHP İzmir eski Milletvekili Erdal Aksünger, 7 Haziran seçimlerinde oy ...
CHP'li Balbay, Basmane'deki Suriyeliler'le buluştu
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Basmane semtinde bulunan Suriyeliler ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva