HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Temmuz 2014 Cuma - 21:55

Karşıyaka’da Kılıçdaroğlu’yla 15 bin kişilik yeryüzü sofrası

CHP Lideri, Çarşı’da kurulan dev sofrada binlerce kişiyle iftar yaptı. Kılıçdaroğlu’na gösterilen ilgili görülmeye değerdi.

Karşıyaka’da Kılıçdaroğlu’yla 15 bin kişilik yeryüzü sofrası

Fatih YAPAR / EGEDESONSÖZ -  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir temaslarında ilk günün akşamını Karşıyaka’ya ayırdı.

- ERDOĞAN'A İZMİR MESAJI: BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRENMEK İSTİYORSAN...

Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediyesi’nde Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a konuk olarak projeler hakkında bilgi aldıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte Karşıyaka Çarşısı’na geçti.



Yaklaşık 15 bin kişinin Çarşı’ya akın ettiği dev yeryüzü sofrasında iftar öncesi Kılıçdaroğlu’na büyük ilgi vardı. Karşıyakalıların sevgi seli sırasında zaman zaman izdiham yaşandı, CHP Lideri sofradaki yerine geçmekte zorlandı. İftarda ekşili çorba, tas kebabı, pilav, peynir ve hurma ikram edildi. İftarda dualar edildikten sonra, "Hayat bayram olsa" adlı şarkı çalındı.



Kılıçdaroğlu’nun iftar sonrası programında ise değişiklik yapıldı. Daha önce Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda halka sesleneceği duyurulan CHP Lideri bu programı iptal ederek İnönü Mahallesi’nde Battal ailesine konuk oldu.



EMEKLİYE EV ZİYARETİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iftarın ardından Karşıkaya Cumhuriyet mahallesinde oturan Bağkur emeklisi Müslüm Bakkal'ı evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu evden ayrılırken, basın mensuplarının programında olmasına rağmen ramazan eğlenceleri ve Feridun Düzağaç konserine neden katılmadığı sorulması üzerine, "Bölgede yaşanan olaylara karşı hassasiyet nedeniyle katılmadım" dedi.



KILIÇDAROĞLU SORDU, AKPINAR ANLATTI…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Karşıyaka Belediyesi ziyareti sırasında oldukça ilginç diyaloglar yaşandı.

Kılıçdaroğlu Başkan Akpınar’ın makamına girer girmez kızı Deniz Akpınar’a “Dersler nasıl?” diye sordu. Deniz Akpınar “Hepsi 5” deyince “Matematik de 5 ise aferin sana” dedi.

Akpınar’la karşılıklı oturan Kılıçdaroğlu, belediye faaliyetlerini ve projeleri sordu. Bunun üzerine Akpınar, “Göreve gelir gelmez ilkleri yaptık. Yoğun tempoyla çalışıyoruz, halk günleri yapıyoruz. Hemşeri iletişim merkezini kurmak üzereyiz. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışıyoruz” dedi.

Kılıçdaroğlu ise “Madem o kadar oy aldın, gereğini yapacaksın Başkan” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu Akpınar’a ilçenin sorunları olup olmadığını da sordu. Akpınar, “Karşıyaka yaşam kenti… Kentsel yenilemeye, otoparka ihtiyacımız var. Aynı zamanda spor kenti olan ilçeye hükümet stat yapmak istiyor. İhalesi de oldu-bittiye getiriliyor” dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca Karşıyaka’da yapılması planlanan opera binası hakkında son durumu da sorarak proje hakkında bilgi aldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alaattin 19 Temmuz 2014 Cumartesi 16:32

Manzara şuydu. Büyük kısmı oruç tutmayan( ki ayıp değil, herkesin kendisi ile allah arasında ) ama akşam yemeği niyetine oraya gelenler, ellerinde sigara tüttürerek iftarı beklediler. Bir CHP li olarak komediye ortak olmamak için oradan uzaklaştım. Oruç tutmayabilirsiniz, bu sizin bileceğiniz birşey. ama tutar gibi yapıp oruç açmak ne iştir.Kimi kandırıyorsunuz.Ondan sonra konser için eğlenceye. Ama genel başkan gelmiyor. Eh ayıp olmasın gazzeli kardeşlere. sanki konseri düzenleyen kendi partisinin belediye başkanı değilmiş gibi. CHP mi bu hallere getirenler utansın (varsa tabi)

Yorumu oyla      15      8  
yurttaş 19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:11

EY BELEDİYE BAŞKANLARI BU TÜR REKLAMLAR YERİNE O MASRAFLARIN TUTARI KADAR YOKSUL AİLELERİN YILLIK BESLENME İHTİYACINI KARŞILASAYDINIZ DAHA SOSYAL DEMOKRAT ANLAYIŞ OLURDU

Yorumu oyla      15      10  
ALO 19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:06

ORUÇ TUTMAYAN BİRİSİNE İFTAR AÇTIRMAK NE KADAR ABESTE İŞTİGAL,SAMİMİ OLALIM DİNİ BAŞKALARI ALET EDİYOR DİYE SİZDEMİ EDECEKSİNİZ,DİN,İNANÇ GÖSTERİŞ İÇİN YAPILMAZ İNANÇ İNSANİN GÖNLÜNDE VE VİCDANINDA OLMALI

Yorumu oyla      15      8  
delege 19 Temmuz 2014 Cumartesi 09:47

sol dinle dindarla barışmalı ıster inanç deyın ıster kültür deyın bu yapılmalı ama dın tacırlerı gıbı değıl öncelıkle doğru ve akılcı yolla yapılmalı dın ve tarih gericilerin eline bırakılmamalı chp bunu yapmalı. yapıyor demiyorum dilerim yapar kılıçdaroğlu bu argümanları akp den söküp almalı bu kavramları doğru yere oturtmalı

Yorumu oyla      15      6  
ozer 19 Temmuz 2014 Cumartesi 09:26

Kemal Bey , Karşıyaka Çarşı seninle. İzmir deki Farkın baş Mimarı Karşıyaka Halkıdır. ve bu böyle de devam edecek.

Yorumu oyla      17      9  
şz 18 Temmuz 2014 Cuma 23:22

Vah CHP pem vah! Negünlere kaldık. 1947-50 arasında da CHP bugünkü politikayı izledi. Sonuç; 1950 de beklenmedik biçimde yenildi. Aslı varken kopya olan islamcı CHP ye seçmen neden oy versin? Verecek olsaydı Büyük Birlik Partisine ve MHP ye oy verirdi.

Yorumu oyla      16      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’de işçiye bayram müjdesi: Yüzde 9 zam
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türk- İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ...
Ve İzmir’in süper otoparkı kapılarını açtı
Büyükşehir Belediyesi’nin bir ilke imza atarak Alsancak’ta yapımını tamamladığı ...
Selçuk’ta dar gelirli ailelere Ramazan paketi
Selçuk Belediyesi Ramazan ayında dar gelirli 700 aileye erzak paketi dağıttı.
 
Buca'da 100 çocuk daha tenis öğrendi
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın sonbahara kadar 5 bin çocuğa ...
Foça’da türkü gecesi
Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında ...
Gaziemirli çocukların havuz keyfi
Okulların tatile girmesi ve havaların ısınmasıyla 6-12 yaş arası çocuklar, ...
 
Konak’ta dayanışma iftarı
Konak Belediyesi İzmir’in en eski semtlerinden biri olan Basmane’de bin ...
Selvitopu’ndan barış ve kardeşlik mesajı
Karabağlar Belediyesi yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeği düzenledi. ...
Dikili’de yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak
Dikili Belediyesi'nin, 'Dikili'de yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak' sloganıyla ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Daha önceleri nerelerdeydiniz?
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Boşanan aileler ve çocuklar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva