HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Ekim 2021 Perşembe - 15:44

Karabağlar’da muhtarlardan yardım dayanışması

İzmirli iş adamları, dernek başkanları, mahalle muhtarları ve belediye çalışanları General Kazım Özalp Mahallesi muhtarlık binasında çıkan yangına yönelik dayanışma mesajı vermek amacıyla muhtarlığın önünde toplandı. Ziyarette konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi Kadir Sinan, “ Bu dayanışmayı arttırın. Göreceksiniz ki sizi dikkate almayan insanlar çok yakında sizi dikkate alacaklardır. Sadece mahallelerde yaşayan sakinler olarak muhtarlarımızın ötekileştirilmesine itirazımız var” dedi.

Karabağlar’da muhtarlardan yardım dayanışması

EGEDESONSÖZ - Geçtiğimiz günlerde İzmir’in Karabağlar ilçesi General Kazım Özalp Mahallesi muhtarlık binasında elektrik kontağındaki arıza nedeniyle yangın çıkmıştı.  Muhtar Niyazi Akgün’e yardımlaşma ve dayanışma mesajı vermek için bugün ziyarette bulunan İzmir MV. Sayın Özcan Purçu danışmanı (Feridun Menekşe), İzmirli iş adamı Kadir Sinan, Balçovalı iş adamı Ayhan Kindik, İBB Park Bahçeler koordinatörü Güven Karahan, Karşıyaka yardımlaşma derneği KARYAD başkanı Emine Yorgun Ata, Arzu İnceçay ve BUCA ilçesine bağlı Atatürk Mah. Muh. Sedat Erşahin, Aydoğdu Mah. Muh. Aslı Doğmaz, Cumhuriyet Mah. Muh. Sevli Aladağ, Efeler Mah. Muh. Metin Aktaş, Gaziler Mah. Muh. Kerem Şeker, İzkent Mah. Muh. Ahmet Topaloğlu, Menderes Mah. Muh. Çiğdem Çetinsöz, Murathan Mah. Muh. Eren Korkmaz, Yaylacık Mah. Muh. Hasan Gırız; KARABAĞLAR ilçesine bağlı Esenlik Mah. Muh. Zakir Cin, Kazım Karabekir Mah. Muh. Muharrem Gülgü; KONAK ilçesine bağlı Ali Reis Mah. Muh. M.Sait Acar, Altınordu Mah. Muh. Veysi Çalhan, Aziziye Mah. Muh. Özlem Kanmetin, Çınarlı Mah. Muh. Elmas Türkmen, Çınartepe Mah. Muh. Dursun Çelenk, Emir Sultan Mah. Muh. Hüseyin Heptepe, Etiler Mah. Muh. Talip Çoban, Faik Paşa Mah. Muh. Abbas Tunç, Ferahlı Mah. Muh. Mustafa Çolaklar, Güney Mah. Muh. Akın Öz, Halkapınar Mah. Muh. Mehmet Uzundal, İsmetpaşa Mah. Muh. Binali Korkmaz, Kocakapı Mah. Muh. Hasan Albayrak, Kubilay Mah. Muh. Ünal Kalfa, Lale Mah. Muh. Sumru Benligül, Levent Mah. Muh. Adnan Ateş, Mehtap Mah. Muh. Ayhan Çan, Ulubatlı Mah. Muh. Şengül Kahramaner, Vezirağa Mah. Muh. Yusuf Polat, Yenidoğan Mah. Muh. Tekin Düz, Yeşildere Mah. Muh. Özkan Şen, Zeytinlik Mah. Muh. Kamil Soydam ile BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ mesajını verdiler.

Muhtar Niyazi Akgün’ü ziyaret için gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi Kadir Sinan, “Kesinlikle buradaki yapılanmanın sahibi herhangi bir siyasal oluşum, siyasi parti yada kamusal güç değildir. Buradaki yapılanmanın tam adı muhtarların bizzat kendi duruşlarıdır. Bunu göstermek için de uzun süreler bir araya geldik. Çeşitli toplantılar yaptık, destek vermeye çalıştık. Arkadaşlarımızın bu destekleri sonucunda iş belli bir noktaya geldi. Özütlenmenizin yanındayız, bir araya gelmenizden yanayız, birbirinizin derdiyle emhal olmanızdan yanayız. Dolayısıyla siz ne kadar mutlu ne kadar güçlü olursanız mahallede yaşayan sakinler olarak biz de o kadar mutlu oluruz. Bunu göstermek için de geçenlerde büyük yangın felaketiyle karşı karşıya kalmış uzun yıllardır General Kazım Özat Mahallesi muhtarlığını yapmış olan Niyazi kardeşimizi ziyaret ettik. Ona geçmiş olsun dileklerimizi, yanında olduğumuzu, onun sıkıntılarıyla beraber olduğumuzu ve yalnız bırakmayacağımızı ifade etmek için burdayız” şeklinde konuştu.

“MUHTARLARIMIZIN ÖTEKİLEŞTİRİLMESİNE İTİRAZIMIZ VAR”
Bu dayanışmayı olabildiğince arttırılması gerektiğine dikkat çeken Eski Meclis Üyesi Sinan, “ Bu dayanışmayı bence arttırın. Bu dayanışmayı olabildiğince genişletmeye bakın. Ve göreceksiniz ki sizi dikkate almayan insanlar çok yakında sizi dikkate alacaklardır. Biz bunu yaşadık, gördük. Arkadaşlarımız çeşitli toplantılarda bu şehri yöneten insanlarla bir araya geldi. Ve bu şehri yöneten insanlar artık arkadaşlarımıza başka gözle bakmaya başladı. Biz kimseyi reddetmiyoruz. Kimseyle davamız yok, kimseyle kavga etmiyoruz. Sadece mahallelerde yaşayan sakinler olarak bize ilk dokunan, bizi kendisiyle birlikte gören, bize mimandarlık yapan muhtarlarımızın ötekileştirilmesine itirazımız var” dedi.

 
O ilçede 6 aylık 'kuduz' karantinası!
 
Odalar arası ‘emsal’ tartışması: İmza atmayan şubelerden açıklama!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli’de yapı stoğu eğitimleri tamamlandı
Çiğli Belediyesi tarafından, ilçedeki yapıların fiziki durumlarını olası ...
Karşıyaka’nın dev bütçesine onay!
Karşıyaka Belediyesi’nin 2022 yılı için 558 milyon 200 bin liralık bütçesi ...
Büyükşehir’den 'grev' açıklaması: Sendika yüzde 31’i reddetti!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Metro AŞ, Türk-İş’e bağlı Demiryol İş Sendikası ...
 
Menemen'de parklar yenileniyor
Menemen Belediyesi, çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için mahallelerde ...
Karşıyaka'da emsal artışına vize!
Bayraklı Belediyesi'nin ardından deprem nedeniyle en fazla hasarlı yapıların ...
Narlıdere'de Gece Yolcuları ile yaza veda
Yeni dönemde kültür- sanat etkinliklerini artıran Narlıdere Belediyesi, ...
 
Sebze ve Meyve Hali'ne 12 milyon liralık yatırım
İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Kaynaklar'daki Sebze ve Meyve Hali'nde ...
Türkiye’nin en kapsamlı deprem araştırması İzmir’de başladı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kenti afetlere dirençli ...
Fuar İzmir için kavşak planı tamam!
İzmir için önemli bir yere sahip olan Fuar İzmir'e vatandaşların ulaşımını ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva