HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Mayıs 2015 Pazar - 11:47

Karabağlar'da bahara merhaba

Karabağlar Belediyesi , Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şubesi ile birlikte düzenlediği “Bahar Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte konuşan Başkan Selvitopu, 7 Haziran’dan sonra ülkeye yeni bir bahar geleceği konusunda umutlu olduğunu vurguladı ve vatandaşlara önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü hatırlattı.

Karabağlar da bahara merhaba

İZMİR - Yurtoğlu Parkı'nda düzenlenen ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Atatürkçü Düşünce Başkanı Fevzi Özelli, belediye meclis üyeleri,  muhtarlar  da katıldı. Davul zurna ekibinin eşliğinde başlayan ve renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Başkan Selvitopu vatandaşlarla birlikte halay çekti.  Karabağlar Belediyesi Spor Okulları folklor ekibinin yoğun alkış alan gösterisinin ardından sahneye çıkan Türk Halk Müziği Sanatçısı Murat Sincer ve ekibi deyişleri, ezgileri ve yorumlarıyla dinleyicilere müzik ziyafeti sundular. Etkinlikte ayrıca bahar ayının bu ilk günlerinde parkta piknik yapmayı tercih eden vatandaşlar da coşkuya ortak oldular.

Bahar Şenliği etkinliğinde konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu 7 Haziran’dan sonra ülkeye yeni bir bahar geleceği konusunda umutlu olduğunu vurguladı ve vatandaşlara önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü hatırlattı.

YENİ BİR BAHAR GELECEĞİNE İNANIYORUM
Doğanın yeniden uyanmasını, insanların Anadolu’da bir umut ve sevgiyle baharı karşılayarak şenlikler yaptığını belirten Muhittin Selvitopu, "Bu Anadolu insanın barışçıl ruhunda vardır, o engin insan sevgisinde vardır. Ülkemizin 81 ilinde baharın gelişi şenliklerle kutlanmaktadır. Amaç bir arada olmak, amaç ortak sevgiyi ve duyguları bir arada paylaşmaktır. Önümüzde 7 Haziran var. Ülkemizde yaşayan insanlarımız önemli bir tercihte bulunacaklar. Bu anlamda da ülkemize umuyoruz ki yeni bir bahar gelir. Cumhuriyetin o ilk yıllarındaki  baharın yeniden gelmesini istiyoruz. Biraz baharımız karartıldı, onu aydınlatmak istiyoruz. Onu aydınlatacak olan sizlersiniz. Bu Anadolu’da yaşayan halk bunu aydınlatacak, biz buna çok inanıyoruz.” Dedi.



O RUHLA ÇALIŞMALIYIZ
Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının mutlu bir toplum yaratmak istediğini ve bu uğurda canlarını bile verdiğini vurgulayan Başkan Selvitopu bizlerin de o ruhla çalışması gerektiğini ifade etti. Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü: “Mustafa Kemal ve arkadaşları geleceği gören,  geleceğe hazırlıklı olan, dünyayla yarışan, çağdaş uygarlığı yakalamak isteyen bir toplum yaratmak istediler. Onun için var güçleriyle çalıştılar. Varlarını yoklarını bu ülkeye verdiler, sağlıklarını da verdiler. Ayakkabı kutularıyla şunla bunla hiç ilgileri olmadı. Bütün yaşamları halk içindi, toplum içindi. Bizler de bundan sonra o ruhla hep birlikte çalışacağız."

OYUNUZU MUTLAKA KULLANIN
Etkinlikte söz alan ADD Karabağlar Şube Başkanı Fevzi Özelli de 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere dikkat çekti ve vatandaşların oylarını kullanması çağrısında bulundu. Atatürk sevgisini insanların kalbinden hiç bir gücün, hiç bir koşulda yok edemeyeceğini belirten Özelli şunları söyledi: "Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Cumhuriyetimizin ve Atatürk'ün ilkelerinin yara bere almadan, yıpranmadan geleceğe taşınması için sandığa gidip oy kullanıp, sandığa sahip çıkmamız gerekiyor."
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Enginar festivaline gala yemekli kapanış
İzmir'in Urla İlçesi'nde, Yarımada'nın sembol ürünlerinden enginarın tanıtımı ...
Başkan Akpınar'dan "liderler" zirvesi
Celal Bayar Üniversitesi Genç Liderler Kulübü tarafından organize edilen ...
Konak’ta Hıdırellez’e 5 yıldızlı kutlama
Konak Belediyesi Hıdırellez'i 5 Mayıs'ta 5 ayrı yerde düzenleyeceği 5 renkli şenlikle kutlayacak.
 
Erkekler ortaladı, kızlar bombaladı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gönüllü Takımı’nda yer alan üniversiteli ...
İzmir mutfağı 'gurme' olsun diye el ele verdiler
Geçtiğimiz Ocak ayında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun imzasıyla ...
Urla’da enginar bayramı: Yarımada’ya plan müjdesi
Yarımada'nın sembol ürünlerinden enginarın tanıtımı için düzenlenen 1. ...
 
New York’un turizm patronu Çeşme’ye hayran kaldı: Ne yapmam lazım?
Çeşme'ye hayran kaldığını belirten New York Belediyesi Turizm Daire Başkanı ...
Konak’ın parklarına çocuk eli değecek
Belediyecilik hizmetlerinde katılımcı demokrasi anlayışını hayata geçiren ...
Karşıyaka’da ağaçlar dile geldi: Taşınıyorum!
İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, yaya yolu üzerinde kalan ağaçları söküp ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva