HABERLER>POLİTİKA
28 Mart 2016 Pazartesi - 08:32

Kalkan’dan teşkilata 2019 talimatı!

Kalkan, ilçe teşkilatlarına, "İlçelerde ki eksiklikleri raporlayın. Bizler gönderin parlamentoda takipçisi olalım. Birbirimize kenetlenir birlik beraberlik içerisinde çalışarak 2019'da başaracağız" dedi.

Kalkan’dan teşkilata 2019 talimatı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan katıldığı İlçe Danışma Meclisi Toplantılarında teşkilata 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesinin AK Partili olacağını söyledi. Kalkan, ilçe teşkilatlarına, "İlçelerde ki eksiklikleri raporlayın. Bizler gönderin parlamentoda takipçisi olalım. Birbirimize kenetlenir birlik beraberlik içerisinde çalışarak 2019'da başaracağız" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan Seferihisar, Urla, Çeşme ve Güzelbahçe İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı. Son günlerde artan terör olaylarını lanetleyen Kalkan, ilçelerde vatandaşlara taşeron işçilere verilecek kadro ile Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun İzmir'de açılacak şubesi hakkında bilgi verdi.

Binali Yıldırım en büyük şansımız
İzmir'in Binali Yıldırım gibi dünya çapında nam salmış çok kıymetli bir bakanı olduğunu belirten Kalkan, "Sayın Bakanımız Binali Yıldırım bizim en büyük şansımız. İzmir'de 1 Kasım'dan sonra tablo gösteriyor ki artık Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili olmasına ramak kaldı. Bu istikrarı teşkilatlarımız sağlayacak. Bizlere eksikleri yapılması gerekenleri anlatacaklar. Bizlerde bu sorunları asla kulak arkası yapmayarak, parlamentoda sizlere sahip çıkarak sorunların takipçisi olarak başaracağız" dedi.

Türkiye'de 270 milyar dolar yatırıma imza atan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım İzmir Milletvekili olduğunun altını çizen Kalkan, "Kimin aklına gelirdi deniz altından tünel geçeceği, Türkiye'nin dört bir yanının duble yollarla kaplanacağı. Biz dünya da ülkemizin adını hizmetlerimizle, reformlarımızla duyurduk. AK Parti olarak bizler oyumuzu hizmetin adına alıyoruz" diye konuştu.

Büyüyen ve gelişen Türkiye'yi terörle engellemeye çalışıyorlar
Düşmanlığın, terörün ortaya çıkmasını büyüyen ve gelişen Türkiye'nin dış güçler tarafından durdurulmak istenmesine bağlayan Kalkan, "Bu işi 101 yıl önce Çanakkale'de denediler. 'Ey vatan hainleri, ey Türkiye üzerinde oyun oynayanlar. Biz Çanakkale'de 35 kilometre toprağımız için 250 bin şehit verdik bırakmadık. Canımızın bir parçası koskoca Güneydoğu'yu sizin gibilere mi bırakacağız. Ey hainler; 'Bu rüyadan uyanın'. Türkiye'nin başında AK Parti hükumeti var. Halkın arasından yüzde 52 oyla seçilmiş yiğit Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan var. Eskiden karan verenlerin kararlarını uygulayan bir hükumet vardı. Bugün dünya da karar verenlerin içerisinde en güçlü olmaya aday Türkiye var. Başında da Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, İzmir'den de Sayın Bakanımız Binali Yıldırım var" ifadelerini kullandı.

Kefenimizi giydik, geri dönüş yok!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın terörle ilgili yapmış olduğu açıklamayı da hatırlatan Kalkan, "Sayın Genel Başkan Yardımcımız geçtiğimiz hafta yapmış olduğu sunumda Orta Doğu'da yaşanan saldırıların ortasına ülkemizi de çekmek ve Türkiye'nin de bölgede ve dünyada sahip olduğu söz hakkını elinden almak olduğunu söyledi. İşte asıl amaçları bu. Ancak bizim başımızda güçlü liderlerimiz olduğu sürece biz bu terörün kökünü kurutacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Genel Başkanı Yardımcımız Nükhet Hotar'ın da söylediği gibi biz bu beladan kurtulmak için 'Kefenimizi giydik' artık ger dönüşümüz yok'" dedi.

TKDK ile kırsaldaki vatandaşlarımıza yüzde 70'e varan hibe
Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun İzmir'de açılmasıyla kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza büyük imkanlar doğacağını söyleyen Kalkan, "Halkın vekilleri aradı buldu. Türkiye'de 42 vilayette olan kurumu biz İzmir'e getiriyoruz. Kırsal kalkınma için vatandaşlarımızın doğdukları yeri kendi topraklarını geliştirmesi için bu kurum aracalığı ile yüzde 70'e kadar hibe krediler vereceğiz. Büyükbaş, küçükbaş hayvancılık yapanlara, tıbbi aromatik bitkiler üreteceklere, kırsalda turizme tarım alanındaki birçok yatırım için büyük fırsatlar sunacağız" diye konuştu.

 
Karşıyaka’da ‘uzman işçi’ dönemi
 
Kuzu göbeği köylünün geçim kaynağı oldu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
28 Mart 2016 Pazartesi 15:32

Her seçim İzmir'i kesin alıyorlar 😀😁😂

Yorumu oyla      11      5  
yurttaş 28 Mart 2016 Pazartesi 10:51

Tıpkı 2014'te olduğu gibi değil mi? Evet, başaracaksınız.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çıray: Her iki partide de yeni lidere ihtiyaç var!
CHP İzmir Milletvekili gündemi değerlendirirken çarpıcı mesajlar verdi. ...
Manisa'da CHP'den teröre lanet yürüyüşü
Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, son zamanlarda yaşanan törer olayları ...
CHP'li Böke: Bu bir adli olay değil, siyasi saldırıdır
CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, CHP İl Başkanı'na yapılan ...
 
Akşener'den 'yeni parti' iddialarına yanıt!
MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, kongrede seçilememesi halinde ...
AK Partili Boztepe'den CHP'li Başkan'a 'aday'lı yanıt!
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe CHP’li belediyelerde ...
CHP'li Çam: Bir oscarlık film de AKP eliyle çekiliyor
Tire ve Torbalı’da partisinin ilçe danışma kurulu toplantılarına katılan ...
 
Bakan'dan flaş AB vizesi açıklaması!
AB ile vizelerin kaldırılması ile ilgili konuşan Bozkır “Vizeler iki ay ...
Davutoğlu'ndan yeni anayasa ve başkanlık çağrısı
Başbakan Davutoğlu, DEİK Dünya Türk Girişimciler Kurultayı Gala Yemeği'nde ...
CHP’den Manisa’da alternatif açılış töreni!
Manisa’nın Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi'nde dün Başbakan Ahmet ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva