HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Mart 2024 Salı - 09:10

İZSU Genel Müdürü Köseoğlu Alaçatı Tesisi'ni yerinde inceledi: Türkiye'ye örnek standartta!

Turizm sezonuna hazırlanan Çeşme’de; günlük 22 bin metreküp kapasite ile çalışan Alaçatı Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki revizyon faaliyetinin atık su yönetiminde Türkiye’ye örnek olacak standartlarda yürütüldüğünü belirten İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, sürdürülebilir çevre anlayışına uygun hareket ettiklerini söyledi. Ramazan Bayramı sebebiyle ilçe nüfusunun artacağını öngördüklerini de belirten Köseoğlu, gerekli tedbirleri alarak kurum hizmetlerini kesintisiz şekilde sürdüreceklerini kaydetti.

İZSU Genel Müdürü Köseoğlu Alaçatı Tesisi ni yerinde inceledi: Türkiye ye örnek standartta!

Türkiye’nin turizm merkezlerinden birisi olan ve her yıl yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan Çeşme’de, atık su yönetimine özel önem verdiklerini ifade eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Alaçatı Atıksu Arıtma Tesisi’ndekirevizyon faaliyetinin Türkiye’ye örnek olacak standartlarda yürütüldüğünü kaydetti. Tesisi ziyaret ederek İZSU Genel Müdür Yardımcıları Onur Demirci ve Övünç Özgen ile İşletmeler 3. Bölge Dairesi Başkanı Alper Nazlı’dan bilgi alan Köseoğlu, yapılan çalışmalarda çevre anlayışına uygun hareket ettiklerini söyledi. Ramazan Bayramı sebebiyle ilçe nüfusunun artacağını da öngördüklerini belirten Köseoğlu, gerekli tedbirleri alarak kurum hizmetlerini kesintisiz şekilde sürdüreceklerini vurguladı.

İZSU personel ile de sohbet eden Köseoğlu, “Tesisimizdeki çalışmalara, iki noktada önem veriyoruz. Öncelikle Çeşme ilçemiz, gerek turizmden elde edilen gelir gerekse yerli ve yabancı ziyaretçisayısı açısından son derece kritik konumda bulunuyor. Dolayısıyla yoğun insan sirkülasyonunun yaşandığı kentimizdeki İZSU hizmetlerinin aksatılmadan sürdürülmesi, bölge ekonomisi ve sosyal hayatın devamı açısından kritik önem taşıyor. İkinci husus ise ekiplerimizin girişimleri sürdürülebilir çevre politikalarının yaygınlaşmasınada öncülük ediyor. Böylece kurumumuz, modern şehircilik ilkeleri ile bütünleşen ve yerinde çözüm odaklı yaklaşımla adından söz ettiriyor” diye konuştu.

Tesisteki çalışmalar hakkında bilgi veren Köseoğlu, “Günlük 22 bin metreküp kapasite ile çalışan tesisimizdeki havalandırma havuzları ve giriş yapısında revizyon ve güçlendirme işlemlerine devam ediyoruz. Bu doğrultuda dekantörler, mikserler, difüzör hatları, geri devir pompaları ve ekonomik ömrünü tamamlamış diğer ekipmanları yenileniyoruz. Böylece buradaki verimi artırmayı hedefliyoruz. Biz, sürekli iyileştirmeye odaklanan bir kurumuz. Diğer bir ifadeyle yılın her günü, iş akış süreçlerinden ekipmanların yenilenmesine fiziki iyileştirmelerden kapasite artırımına kadar birçok konuyu aynı anda ele alıyoruz” ifadesinde bulundu.

'YAZ SEZONUNA ODAKLANDIK'
Ramazan Bayramı ile birlikte yaz sezonu için de hazırlıklara başladıklarını kaydeden Köseoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaşlarımızın yıl boyunca kesintisiz hizmet almaları için gayret gösteriyoruz. Özellikle Çeşme’de, yaz ayları için de planlarımız bulunuyor. Şu anda sezona odaklanmış durumdayız. Ekiplerimiz hem altyapı çalışmalarına hem de kontrollerine devam ediyor. Hiç kimseyi mağdur etmeden süreci kontrollü şekilde yürüteceğiz. Bu noktada olağanüstü gayret gösteren İZSU ekiplerine teşekkür ediyoruz.”

 
Beşiktaş'ta Ghezzal gerçeği ortaya çıktı
 
Valilik duyurdu: O şehirde eğitime kar engeli
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Saadet Çetinkaya 27 Mart 2024 Çarşamba 09:57

Dikili Salihler mah de bir el atsalar şebeke suyu yok yollar çok kötü

Yorumu oyla      0      0  
Miktat soyluoglu 26 Mart 2024 Salı 17:20

Alihidir bey işinde başarılı degergi bir insan yılardır kamudan emekliyim ama işine bukadar başarılı bir kamu yönetici görmedim işinde uzman inşallah böyle İzmir''e emek veren bir insanı harcamazlar çünkü yapılan izsuda tüm işleri bizzat kendisi gecede olsa incelemeye gider

Yorumu oyla      0      0  
Kskli 26 Mart 2024 Salı 14:12

Ali Bey İzmir için bir kazanımdır. Çalışkan yerinde durmayan sürekli proje üretmek için düşünen bir bürokrattır. İzmir e daha uzun yıllar hizmet etmesini temenni ederim.

Yorumu oyla      2      0  
öneri 26 Mart 2024 Salı 12:14

Sayın " mert" rumuzlu yorumcuya önerim; sadece resme bakmakla yetinmeyip yazıları da okumasıdır. Yazılanları okusaydı,( eminim okumamıştır) bu yorumu yapmazdı. İsterseniz bir daha okuyun ve sonra bir yorum daha yapın Sayın "mert" rumuzlu yorumcu. Ne dersiniz?

Yorumu oyla      4      0  
mert 26 Mart 2024 Salı 11:40

Türkiyenin en pahalı suyunu İzmir li kullanıyor. Ve Tunç SOYER hiç bir şekilde kılını kıpırdatmıyor. Birde neden İZSU genel müdürünün resmi sürekli basında. Sonuçta İZSU kişiye endeksli değil, ne zaman İZSU ile ilgili haber çıksa genel müdürün resmi ön planına çıkarılarak haber yapılıyor , O zaman diğer birimlerin daire başkanlarıda, bağlı bulunduğu müdürlüklerin yaptığı işleri kendi resimlerini ön plana çıkararak haberleştirsin. Lütfen buralar kamu kurumu yapılan işler rutin yapılması gereken işler. İZSU kimsenin tekelinde değil. Sürekli yapılan işlerde genel müdürün kendi resminin verilmesi hiç hoş değil ve anlaşılan sürekli bu kişinin resmi ile birlikte yapılan işin haberleştirilmesi hiç hoş olmuyor.

Yorumu oyla      0      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çerçioğlu Çakırbeyli'de vatandaşlarla buluştu
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Çakırbeyli Mahallesi'nde ...
İZSU'dan 'şoför eylemi' açıklaması: Kadro sözü vermedik!
İZSU'da çalışan kiralık araç şoförleri yaptıkları eylemle maaşlarının ...
Çerçioğlu Atça'da vatandaşlarla buluştu!
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Belediye ...
 
Kemalpaşa'daki can dost katliamına tepki!
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde belediyeye ait hayvan barınağında çekildiği ...
'100. Yılın Öyküsü, Şiiri' yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet’in kurucu değerlerine ithafen ...
Soyer’den ‘personel sayısı’ ve ‘memleketçilik’ iddialarına yanıt!
İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan işçilerin sayısı ve memleketi ...
 
Soyer'den adaylara ‘vaat’ uyarısı: Suda indirimin yasal dayanağı yok!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde kaldığı 5 yıllık süreçte ...
Soyer çifti ‘Şato’ya veda etti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Varyant’ta bulunan ve konut ...
‘Genel başkanlığa aday mısınız?’ sorusuna yanıt: Bunların hepsi olabilir ancak…
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada “Bundan ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva