HABERLER>SPOR
7 Şubat 2023 Salı - 14:09

İzmirli taraftarlardan deprem seferberliği!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelip 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler tüm Türkiye'yi yasa boğarken, İzmir'in spor kulüpleri seferberlik ilan etti. Kulüpler ve taraftarlar, yaralanan ve mağdur olan binlerce vatandaşımız için yardım kampanyası başlattı. Dün sabah başlatılan yardım kampanyalarında deprem bölgelerine gıda, içecek, kıyafet, ısıtıcı, bebek ve hasta bezi, elektrik malzemeleri, battaniye, ayakkabı gibi birçok malzeme gönderildi.

İzmirli taraftarlardan deprem seferberliği!

Göztepeli taraftar Simge Yılmaz Bağcı, gönüllerin çok hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Öncelikle vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılandığı bilgisini veren Simge Yılmaz Bağcı, "Herkes taşın altına elini koymaşa çalışıyor. Taraftarlarımız ve sivillerimiz aldıkları ihtiyaç malzemelerini stada getiriyor. Burada koliler halinde ihtiyaç malzemeleri insanlarımıza iletiliyor. Kuru gıda, battaniye, bebek ve haste bezleri en temel ihtiyaçlar" dedi. Göztepe Spor Kulübü de lisanslı ürün mağazalarında bulunan kışlık tüm ürünleri depremzelere ulaştırmak için çalışma başlattı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle Göz-Göz Mağazaları depomuzda bulunan kış koşullarına uygun tüm ürünler kulübümüz tarafından ilgili kamu kurumlarıyla ve taraftarımızla koordine edilerek deprem bölgesine ulaştırılacaktır" denildi. 

Karşıyaka'da da taraftarlar vatandaşlar için seferber oldu. Yaşanan deprem felaketinin ardından Karşıyaka Belediyesi'nin organizasyonuyla Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda toplanan Karşıyakalı taraftarlar ve gönüllüler, yardım malzemelerini depremzeledelere göndermeye başladı. Yüzlerce koli hazırlayan gönüllülerin şu ana kadar 7 kamyonu deprem bölgesine yolladığı açıklandı. Karşıyakalı taraftartar Yekta Esat Doğan, deprem sonrası herkesin çok yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek, "Herkese çok teşekkür ediyorum. Gönüllülerimiz ilk andan itibaren ihtiyaç sahiplerine gereken malzemeleri temin etti. Gıdadan kıyafete, uzatma kablolarından şarj aletlerine kadar, her şeyi temin etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 



Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Altay'ın taraftarları da deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızı unutmadı. 1914 Altay Taraftarlar Derneği'nde toplanan siyah-beyazlılar Alsancak'taki binayı yardım noktasına dönüştürdü. Yüzlerce malzemeyi derneğe getiren Altaylılar, sosyal medya hesaplarından destek çağrısında bulundu. Altınordu Kulübü de bir açıklama yayınlayarak depremzedelere iletilmek üzere Sait Altınordu Tesisleri'nde yardım toplama merkezi kurulduğunu duyurdu. Altınordulu yetkililer eldiven, bere, mont, çorap, ayakkabı, polar, battaniye, uyku tulumu, bebek maması, el feneri, kalem pil vb ürünlerin tesislere getirilmesi çağrısını yaptı. 

EGE'DEN BÜYÜK SEFERBERLİK
Ege'deki bütün spor kulüpleri ve taraftarları, ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası seferber oldu. Denizlispor, Nazilli Belediyespor, Balıkesirspor, Efeler 09, Ayvalıkgücü gibi birçok kulüp ve taraftarları, deprem felaketini yaşayan illerimize ulaştırılmak için yardım toplamaya başladı.




 

 
Altınordu'da Taner yası
 
Voleybolcu çift depremde yaşamını yitirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da Taner yası
Spor Toto 1'inci Lig'deki İzmir temsilcilerinden Altınordu'nun altyapısında ...
Ürünler depremzedelere… Göz-Göz depoları boşaltıyor!
Göztepe Spor Kulübü, merkez üssü Kahramanmaraş'ta art arda yaşanan depremin ...
Hataysporlu Atsu ve sportif direktör hâlâ enkaz altında
Hatayspor Basın Sözcüsü Mustafa Özat, Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına ...
 
Hatayspor'da 3 isme ulaşılmaya çalışılıyor
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, ...
15 sporcu enkaz altında kaldı!
Malatya'da çöken otelde, 11'i voleybolcu, 4'ü ampute futbolcu olmak üzere ...
Ülkedeki tüm spor organizasyonları durduruldu!
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, spor organizasyonlarının durdurulduğunu açıkladı
 
Altay'da görev sırası kaleci Eren'de
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde Adanaspor'a 1-0 yenilerek 6 haftadır galibiyet ...
Altınordu rakiplerine yakalandı
Spor Toto 1'inci Lig'de 23'üncü haftayı bay geçen düşme hattındaki Altınordu, ...
Göztepe'ye Gençlerbirliği çelmesi
 Spor Toto 1'inci Lig'de Erzurumspor FK ve Beyçimento Bandırmaspor maçlarını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva