HABERLER>GÜNCEL
28 Ağustos 2020 Cuma - 08:27

İzmir'de 16 yaşındaki Ceren'i çöplüğe gömdüler: İlk ifade çıktı... Korku filmi gibi!

İzmir'in Bornava ilçesinde, Ceren Duman'ın (16) cansız bedeni bir moloz döküm alanında gömülü halde bulundu. Duman'ın bir hafta önce iddiaya göre S.Ö. ve T.Y. ile birlikte uyuşturucu madde kullandığı ve fenalaşması sonucu öldüğü, daha sonra S.Ö. ve T.Y. tarafından moloz döküm alanına gömüldüğü ortaya çıktı.

İzmir de 16 yaşındaki Ceren i çöplüğe gömdüler: İlk ifade çıktı... Korku filmi gibi!

İddiaya göre, dün akşam saatlerinde L.Y. isimli bir kişi Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, oğlu T.Y. ve arkadaşı S.Ö.'nün genç bir kızı moloz döküm alanına gömdüğü ihbarını verdi. Bunun üzerine polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, L.Y. oğlu T.Y.'nin suçsuz olduğu ileri sürerek, Ceren Duman olduğu öğrenilen genç kızı Naldöken Mahallesi'ndeki moloz döküm alanına gömdüklerini belirtti. Harekete geçen polis ekipleri, söz konusu moloz döküm alanında keşif yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda, Ceren Duman'ın gömüldüğü yer bulundu. Yapılan kazı çalışmasında, saat 02.00 sıralarında genç kızın cesedine ulaşıldı. Savcının incelemesinin ardından genç kızın cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ceren Duman, T.Y. ve S.Ö.'nün 20 Ağustos Perşembe günün Çamdibi Mahallesi'nde bulunan bir sitede uyuşturucu aldıkları ortaya çıktı. İddiaya göre, uyuşturucu aldıktan sonra fenalaşan genç kız evde hayatını kaybetti. Olayın ardından S.Ö. ve T.Y., genç kızın cesedini, Naldöken Mahallesi'nde bulanan moloz döküm alanına gömdü. Yaklaşık 1 metrelik çukura koyulan genç kızın cansız bedeni, olaydan bir hafta sonra babanın ihbarı üzerine bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar adliye sevk edildi.

'UYUŞTURUCU KULLANIP İLİŞKİYE GİRDİK'
Ceren Duman'ın (16) cansız bedeninin moloz döküm alanında gömülü bulunmasıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Olayın ardından Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan 2 şüpheliden Duman'ın erkek arkadaşı S.Ö. (16), ifadesinde, geçen 21 Ağustos'ta Bornova'da günlük olarak kiraladıkları bir eve gittiklerini belirtip, "Burada uyuşturucu kullandık. Ceren ile ilişkiye girdim. Ceren fenalaştı ve ağzından köpükler gelmeye başladı. Daha sonra nefes almadığını fark edince, öldüğünü anladım. Önce korkup, kimseye bir şey söyleyemedim. Ceset evde bir gün boyunca kaldı. Bu arada ne yapacağımı düşündüm. Arkadaşım T.Y.'yi aradım. Birlikte Naldöken Mahallesi’ndeki moloz döküm alanını gidip, gündüz vakti çukur kazdık. Gece de battaniyeye sarıp götürüp, gömdük. Vicdanım el vermedi, kendimi rahat hissedemedim ve buraya gelip, teslim oldum" dedi. Diğer şüpheli T.Y.'nin de aynı ifadeyi verdiği öğrenildi.

'VÜCUDUNDA KESİK, KURŞUN VE DARP İZİ YOK'
Öte yandan Duman'ın ön otopsisinde, cesedinde kesici ve delici alet, kurşun, saçma yarası ya da darp izine rastlanmadığı, ölümünün uyuşturucu kullanımına bağlı olarak meydana geldiği üzerinde durulduğu bildirildi. Duman'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi raporunun beklendiği belirtildi.

FOTOĞRAFLARINI SİLMİŞ
Olayın ardından anne ve babasının telkinleriyle teslim olduğu öğrenilen S.Ö.'nün, polise gitmeden önce Ceren Duman ile birlikte çektirdiği ve sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarını ve diğer paylaşımlarını sildiği de öğrenildi.

CEREN DUMAN'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN S.Ö.'NÜN BABASI KONUŞTU
İzmir'in Bornova ilçesinde, 16 yaşındaki Ceren Duman'ın cansız bedeni moloz döküm alanında gömülü bulunması olayında gözaltına alınan S.Ö.'nün babası Abdülselam Ö., açıklamada bulundu. Oğlunun Bonova ilçesi Mevlana Mahallesi'nde berber dükkanı işlettiğini belirten Abdülselam Ö., "Olaydan sonra oğlum eve geldiğinde bir değişiklik olduğunu anlamıştım. Ateşi vardı, titriyordu. Hastaneye gitti. Bir şeyler olduğu içime doğdu. 'Hayırdır oğlum? Sen bir işler mi çevirdin?' dedim. Çocuğumun uyuşturucu haplarla ilgisi yok. Oğlum daha önce böyle ortamlarda hiç bulunmamıştı. Sonra bana olayı anlattı. Kendisi de pişman olduğunu söyledi, arkadaşı T.Y.'yi aradı. T.Y. gelmedi. Oğlumu karakola götürdüm. Orada T.Y.'nin annesi, kız kardeşi ve avukatını gördüm" dedi.

'BÖYLE BİR OLAY YAŞANDIĞI İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZ'
Olayı oğlundan dinlediğini aktaran Abdülselam Ö., "Kızla bir hafta önce internetten tanıştıklarını söyledi. Kız Eski İzmir Mahallesi'nde oturuyormuş. Kızın telefonu yokmuş, arkadaşının telefonundan oğluma ulaşmış. Daha sonra ev kiralamışlar. Arkadaşı bira getirmiş, içmişler ve eğlenmişler. Kız çantasından hap çıkarmış. O hapın ne olduğunu da bilmiyorum. Aradan 15-20 dakika geçtikten sonra kız bayılmış. Bayılınca başında bekliyorlar, kız kendine gelmemiş. O gece kızın başında bekliyorlar, evden çıkmıyorlar. Ertesi gün akşam, kızın öldüğünü anlıyorlar. Kızı alıp Naldöken mahallesinde toprağa vermişler. O da genç bir kız. Onun da anne, babası var. Böyle bir olay yaşandığı için çok üzgünüz" diye konuştu. (DHA - AA)

 
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı!
 
Mehmet KARABEL yazdı... İşsiz sayısı artık çalışandan fazla!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Caner 29 Ağustos 2020 Cumartesi 21:44

ALLAH ISLAH ETSİN HEPİMİZİ

Yorumu oyla      2      3  
Zeyni 29 Ağustos 2020 Cumartesi 17:29

Bornova mevlana mahallesinde hapçılar çoğalmaya başladı parklarda fink atıyorlar anne babaları çok ilgisiz böyle olaylar olunca çocuk hiç kullanmadı diyorlar acaba kendı çocuklarını taniyorlarmi

Yorumu oyla      2      3  
Ümit 28 Ağustos 2020 Cuma 17:00

16 yaşındaki bir çocuğa günlük ev kiralayanda suçlu... Bunların ne amaçla orayı kiraya verdiği belli. Hani yasaktı cezası vardı...

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı!
İzmir merkezli 13 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, hakkında ...
Mayına basan uzman çavuş şehit oldu
Ordu’nun Çaybaşı ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Çetin Ak, mayına basması sonucu şehit oldu.
Ege sularında can pazarı
İzmir'in Dikili ilçesinde, Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına itilen ...
 
Dikili'de tedbirlere uymayanlara ceza yağdı
İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği 'Koronavirüs Denetimleri' ...
'Sosyal Koruma Kalkanı kapsamındaki desteklerimiz 31 milyar lirayı aştı'
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal Koruma ...
İzmir'de tinerci dehşeti: Doğancan hayata tutunamadı...
Bornova Belediyesi çalışanı Doğancan Kalkan kendisini gasp eden tinerciler tarafından bıçaklandı.
 
Adalet Bakanlığı'ndan yeni korona tedbirleri
Adalet Bakanlığınca, yeni adli yıl dolayısıyla, başsavcılıklara ve istinaf ...
Ağaca çarptı canından oldu
İzmir'in Bornova ilçesinde ağaca çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
İzmir'de feci kaza: 2'si polis, 3 yaralı!
İzmir'in Buca ilçesindeki trafik kazasında 2'si polis memuru 3 kişi yaralandı.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva