HABERLER>MAGAZİN
5 Haziran 2022 Pazar - 12:02

İzmir'de 10 milyon liralık Hint düğünü

İngiltere’de yaşayan Raveena Thakrar ile Krishen Patel, 5 yıldızlı Korumar Ephesus Otel’de 3 gün 3 gece süren rüya gibi bir düğünel dünya evine girdi. Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, düğüne 10 milyon lira harcandığını söyledi.

İzmir de 10 milyon liralık Hint düğünü

Daha önce Antalya ve Bodrum'da yapılan milyonluk Hint düğünleri, rezervasyonların yoğunluğundan dolayı İzmir'e kaydı. Hintli dolar milyarderlerinin yeni düğün rotası İzmir oldu. İngiltere'de yaşayan Hintli gelin Raveena Thakrar ile damat Krishen Patel, İzmir'in Selçuk ilçesindeki 5 yıldızlı Korumar Ephesus Otel'de 3 gün 3 gece süren rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Korumar Ephesus Oteli Genel Müdürü Tacettin Özden, 10 milyon lira harcanan düğün için hazırlıkların 2 yıl önceden başladığını söyledi.

Bir arkadaşlık sitesinde tanışarak evlenmeye karar veren gelin Raveena Thakrar ile damat Krishen Patel, birkaç ülkede araştırma yaptıktan sonra Kuşadası'nı tercih etti. Organizasyon için 4 kamyon malzeme ile sahne dekoru hazırlanırken, düğüne İngiltere, Kenya, Hollanda, İsviçre, Hindistan ve Almanya'dan 300 misafir katıldı. Hindistan geleneklerine göre yapılan düğün, bekarlığa veda partisi olarak da bilinen "Hoş geldiniz" partisiyle başladı. Yöresel kıyafetlerin giyildiği ikinci günde ise kına merasimi gerçekleştirildi. Davetlilerin ellerine kınayla özel çizimler yapıldı. Katılımcılara, Türk aşçılar tarafından hazırlanan Hindistan'a özgü yemekler ikram edildi. Dini ritüelin ardından davetliler, Hint sanatçılar eşliğinde eğlendi.

BİR İLKE İMZA ATILDI
Korumar Ephesus Oteli Genel Müdürü Tacettin Özden, gazetecilere, hazırlıkları 2 yıl süren özel bir düğüne ev sahipliği yaptıklarını belirtti. Hintlilerin çok farklı bir düğün kültürüne sahip olduğunu dile getiren Özden, "Çok detaylı ve uzun çalışmalar gerektiren uzun bir süreçti. Pandemiden sonra Ege Bölgesi'nde Bodrum dışında, Hint düğününe ilk kez biz ev sahipliği yapmış olduk. Bu da ayrı bir heyecan oldu. Pandeminin bittiğini, her şeyin normalleştiğini gösteren, ülkemiz, turizm ve bizler açısından moral kaynağı olan büyük bir işti" dedi.

MÜKEMMEL BİR YER
Bilişim sektöründe çalışan gelin Raveena Thakrar da "Başka ülkeleri de araştırdık ama Türkiye'de düğün yapmaya karar verdik. Buradaki insanlar çok iyi ve kibarlar. Türkiye'de olmaktan çok mutluyuz. Her şey çok güzel ve biz çok heyecanlıyız." diye konuştu. Lojistik sektöründe çalışan damat Krishen Patel ise "Daha iyi bir destinasyon seçemezdik. Mükemmel bir yer." dedi. DÜĞÜNÜ organize eden Sun Sea ve Shaadi şirketinin sahibi Ceren Yüksel Kabaoğlu, böyle bir organizasyonun İzmir'de yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, bölgede daha fazla Hint düğünü yapılması için girişimlerinin sürdüğünü söyledi.

MORAL VEREN BÜYÜK BİR ORGANİZASYONDU
Düğün organizasyonunu büyük bir titizlikle eşi Marieke ve kızı Esma Özden ile birlikte takip eden Korumar Ephesus Oteli Genel Müdürü Tacettin Özden, "Ülkemiz, turizm ve bizler açısından moral kaynağı olan büyük bir organizasyonu gerçekleştirdik" dedi. (Yeni Asır)

 
Avcılar ‘erken teslimi’ geleneksel hale getirdi
 
Altınordu golcü Ömer Şişmanoğlu'nu istiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ayşe Nazlı annesi Nilüfer'in doğum gününü kutladı
Türk pop müziğinin başarılı ismi Nilüfer 67 yaşına bastı. Ünlü şarkıcının ...
Çağla Şıkel'den Edis'e: Seni seviyorum
Edis'in Harbiye Açıkhava’da üç gün üst üste vereceği konserlerin ilki ...
Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi el ele!
'İnci' karakterini canlandırdığı 'Masumlar Apartmanı' dizisinden geçtiğimiz ...
 
Melek Mosso'nun yerine sahneye çıkacak olan Işın Karaca sessizliğini bozdu
Isparta'da iptal edilen Melek Mosso konseri yerine sahne alacak olan Işın ...
Olaylı davada jüri kararını verdi
Dünya kamuoyunun ilgisini üzerinde toplayan Johnny Depp ve Amber Heard ...
Teoman'ın İzmir konserinden ilginç anlar... Ruj sürdü, kondom şişirdi!
Ünlü şarkıcı Teoman'ın İzmir'deki konserinde ilginç anlar yaşandı. Bir ...
 
Lucien Arkas, gençlik iksirini buldu!
İzmir'in en ünlü iş insanlarından Lucien Arkas, dördüncü kez evlilik hazırlığında.
Mehmet KARABEL yazdı... Bir şarkısın sen...
Mehmet KARABEL yazdı... Bir şarkısın sen..
Pakize Suda'nın yeğeni konuştu: Öldü haberleri gerçek dışı
Oyuncu, yazar Pakize Suda'nun vasisi olan yeğeni Dilara Elagözlü, teyzesinin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Acil çözüm şart!’
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva