HABERLER>POLİTİKA
30 Temmuz 2020 Perşembe - 18:44

İzmir bayramlaşmasından mesaj seli: Parti içi çekişmenin faydası yok!

CHP İzmir İl Örgütü Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği düzenledi.

İzmir bayramlaşmasından mesaj seli: Parti içi çekişmenin faydası yok!

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü Kurban Bayramı’nın sebebiyle Kültürpark İzmir Sanat’ta bayramlaştı.

Bayramlaşma etkinliğine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekilleri; Kamil Okyay Sındır, Kani Beko, İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Ednan Arslan, Parti Meclisi Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, il yöneticileri ve ilçe başkanları katıldı.

Etkinlik kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel konuşma yaptı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de konuşmasında, bugün ülkede ibadetlerin özgürce yapılabiliyor olmasını Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Mücadelesinin kahraman şehitlerine borçlu olduğumuzu belirterek, “Kimileri içlerindeki hilafet özlemini, cumhuriyet düşmanlığını ahlaksızca konuşadursunlar. Bizler bu cennet vatana, al bayrağa ve Cumhuriyetimiz için önce Allah’a şükrediyoruz. Sonra da sadece Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve tüm şehitlerimize minnet duyuyoruz” dedi.

YÜCEL: PARTİ İÇİ ÇEKİŞMENİN FAYDASI YOK!

Yücel yaptığı konuşmada, “Özlenen refah, adalet ve huzur Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla birlikte Türkiye'de yeniden yaşanmaya başlayacak. İktidar yolunda bizlere düşen önemli sorumluluklar var. Özellikle İzmir'de yönetim kademelerinde yer alan partililerimizin bu sorumluluklara uygun davranması ve çalışması şart. Parti içi çekişmenin ve mücadelenin kimseye faydası yok. Ekipçilik, adamcılık, klikçilik partiye bir faydası yok. Biz önce birbirimizi kucaklayacağız, sonra toplumu kucaklayacağız. Biz birbirimizi kucaklayamazsak toplumu kucaklayamayız. Birbirimizin enerjisini tüketecek, İzmir'deki uyum ve çalışmalarımıza gölge düşürecek, bizleri sen-ben kavgasındaymış gibi gösterecek her eylem ve söylemden uzak durmak en önemli görevimizdir. Geride bıraktığımız kurultayımız göstermiştir ki, bizim hedefimiz iktidar, amacımız halkımızın huzuru ve refahıdır. bu hedef ve amaca uygun çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Halkımızın tüm ülkede desteğini almışken, iktidara koşar adımlarla giderken, gencimizle, kadınlarımızla ve tüm örgütümüzle tek ses, tek yumruk olmalıyız. 31 Mart yerel seçimlerde kazanılan başarılar, bu birliktelik sayesinde gelmiştir. İktidar hedefimize de birlik ve beraberlik içinde ulaşacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

'CHP İLE ÇÖZÜLEMEYECEK HİÇBİR SORUN YOK!'
 Mavişehir’de bulunan ve imar planlarında yeşil alan ile spor tesisi olarak görünen parsellerin, astronomik bedellerle satıldığı eleştirisinde bulunan Deniz Yücel, şunları söyledi: “Halkımız artık şunu çok iyi biliyor; CHP ile çözülmeyecek sorun yok. Özlenen refah, adalet ve huzur CHP iktidarıyla birlikte Türkiye’de yeniden yaşanmaya başlayacak.” İktidar yolunda CHP'lilere düşen önemli sorumlulukların bulunduğunu da kaydeden Yücel, “İzmir’de yönetim kademelerinde yer alan arkadaşlarımızın, bu sorumluluklara uygun davranması ve bu sorumluluklara uygun çalışması şart” dedi.

SOYER: İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARIN TEMELİ, CUMHURİYETTEN UZAKLAŞMAK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise konuşmasında, “Bugün Cumhuriyetin ikinci yüzyılına 3 kaldı ve cumhuriyetin yeni bir yüzyıla taşınacak olmasının heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak gibi bir hedef, bir ödev kondu önümüze. Hakikaten bugün içinde bulunduğumuz sıkıntıların, sorunların en temelinde demokrasiden uzaklaşıyor olunması var. Demokrasiyi bu topraklarda hakim kılmak ve Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak için hepimiz çok önemli bir görev üstlendik, sorumluluk üstlendik. Ben inanıyorum ki; burada bulunan sizler bu görevin önderi olacaksınız ve hep beraber yeni bir yüzyıla cumhuriyetimizi taşıyor olmanın gururunu yaşayacağız. Ben bu duygularla ve bu heyecanla burada bulunan yeni parti meclisi üyelerimizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Onlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İzmir’i gururla temsil edeceklerini biliyorum. Biz de her daim onların yanında olacağız, onların Ankara’da İzmir’i iyi temsil etmesi için eksiksiz temsil etmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Onların da Ankara’da İzmir’le gurur duymasını sağlayacağız. Ben hepinize iyi bayramlar diliyorum. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu bir kez daha söylemek istiyorum. Aileleriniz, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum” diye konuştu.

 
CİMER'den kurbanlık istedi, Bakan koç hediye etti
 
CAS Trabzonspor'un itirazını reddetti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CİMER'den kurbanlık istedi, Bakan koç hediye etti
Antalya'da yaşayan Cumhur Atar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) ...
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Benden lider değil, iyi bir yol arkadaşı olur
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, "Bizim görevimiz bu topluma, insanlara ...
AK Parti Ödemiş'te yeni başkan belli oldu!
AK Parti Ödemiş’te yeni ilçe başkanı belli oldu. İstifası alınan Ramazan ...
 
AK Parti il başkanı Sürekli'den bayram mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Kurban Bayramı dolayısı ile ...
Karşıyaka, o fotoğrafları konuşuyor: CHP'li Meclis üyesinden eski başkana sert sözler!
Takkeli, sakallı tarikatçı insanlarla fotoğrafları sosyal medyada dolaşan ...
AK Partili Kırkpınar'dan bayram mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
MHP'li Enginyurt partisinden ihraç edildi
MHP Merkez Disiplin Kurulu, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un parti ...
AK Partili Ünal'dan sosyal medya açıklaması!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, sosyal medya düzenlemesine ilişkin ...
CHP İzmir Milletvekilli Bayır'dan Kurultay yorumu: Soyer'e sitem ettim, çünkü...
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır hafta sonu gerçekleşen CHP kurultayı ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva