HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
31 Aralık 2014 Çarşamba - 13:42

İşçilerden Selvitopu’na yeni yıl sürprizi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu 2014’ün son günlerini personeline ayırdı. İki gün boyunca tüm birimleri ziyaret eden Başkan Selvitopu, tüm personeline aileleriyle birlikte mutlu bir yıl geçirmesi dileğinde bulundu. Bu arada Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçiler Selvitopu’na sürpriz yaparak daha önce hazırlattıkları yeni yıl pastasını Başkan’la birlikte kestiler. İşçilerle el ele yeni yıl pastasını kesen Selvitopu, “Bu pastayı hak ettik. Sizlerin de bu mutluluk pastasına büyük katkısı var. Dilerim 2015 yılında daha da başarılı çalışmalara birlikte imza atar, bu başarılarımızı bol bol pastalar keserek yine birlikte kutlarız” dedi.

İşçilerden Selvitopu’na yeni yıl sürprizi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yeni yıl kutlama programına personelinden başladı. Veteriner İşleri, Sağlık İşleri, Zabıta, Sosyal Yardım İşleri, Mali Hizmetler, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Spor İşleri Müdürlükleri ile KARBEM’i (Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi) ziyaret eden Selvitopu, personelin elini sıkarak yeni yılını kutladı. Kutlama programına Karabağlar Belediyesi’nin Başkan Yardımcıları Ali Asker Yevimli, Tayfun Yiğitoğlu, Hüseyin Hepşengünler, Rahim Ürünveren ve belediye bürokratları katıldı.
 
Ziyaret programına iki gün ayıran Başkan Selvitopu günün sonunda tüm birimleri ziyaret ederek programını tamamladı ve yeni yılın barış ve huzur getirmesini, insanların daha huzurlu, mutlu yaşam sürmelerini diledi. Tüm insanların mutlu yaşamaya hakkı olduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Geçtiğimiz yıl dünyada ve ülkemizde bazı olumsuzluklar yaşandı. Bütün insanlar barış içinde ve mutlu yaşamayı hak ediyor. Umarım yeni yılda tüm dünyada ve ülkemizde barış hakim olur. Bu ülkenin kaynakları oldukça zengin, hepimize yeter. Yeter ki kavgalar, savaşlar olmasın. İnsanlarımız mutlu bir hayat sürsün” dedi.
 
KAR-BEL İŞÇİLERİNDEN PASTA SÜRPRİZİ 
Uzundere'de bulunan Temizlik İşçileri Şantiyesi’nde işçilerle biraraya gelen Selvitopu'na işçiler yeni yıl pastası sürprizi yaptı. Belediye bürokratları ve sendika yetkililerinin yanı sıra çok sayıda işçinin katıldığı kutlamada, 2014 yılının zor bir yıl olduğunu ifade eden Selvitopu “Dilerim 2015 yılı ülkemiz için aydınlık bir yıl olur. Başta siz ve aileniz olmak üzere tüm Karabağlar halkının yeni yılını kutluyorum.” Dedi. İşçilerin pasta sürprizi karşısında mutlu olan Başkan Selvitopu, “Pasta için teşekkürler, Bunu hak ettik. Sizlerin de bu pastada katkısı büyük. 2015 yılında dilerim daha da başarılı çalışmalara imza atarız ve bol bol pastalar keser,  güzel kutlamalar yaparız.” Değerlendirmesinde bulundu.  Selvitopu işçilerle beraber pasta kestikten sonra tek tek tokalaşarak onların yeni yılını kutladı.

KURSİYERLERDEN BAŞKAN’A YENİ YIL İKRAMI
Eskiizmir’de bulunan kurs merkezindeki kursiyerleri de ziyaret eden ve kursiyerlerin de yeni yıllarını kutlayan Başkan Selvitopu’na pastacılık kursunda  eğitim gören kursiyerler hazırladıkları pasta ve börekleri ikram etti. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Selvitopu hazırlanan pasta, börek ve sarmalardan tattı ve el emeği bu ürünleri çok lezzetli bulduğunu da ifade ederek kursiyerleri kutladı. Kursiyerler ise düzenlenen kurslardan dolayı başkana teşekkür etti.  
 
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe'de coşkulu yeni yıl kutlaması
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye personeliyle yeni yıl ...
İzmir’de kar alarmı: Büyükşehir’den anında müdahale
Türkiye genelinde dünden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle İzmir’de ...
Başkan'dan 'ekibe' yeni yıl mesajı: Sizden tek dileğimiz...
2014’te yaşanan sıkıntılara dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
Bornova’nın yeni mahallelerinde karla mücadele!
2014 yılına veda ederken gelen soğuk havanın İzmir’de en şiddetli şekilde ...
Çiğli'nin yeni spor salonu gün sayıyor
Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen Ataşehir Mahallesi Çok Amaçlı ...
Karşıyaka'ya yeni yılda yatırım yağmuru
Fiziki ve sosyal projeleriyle 2014’te pek çok yeniliğe imza atan Karşıyaka ...
 
Engelsiz Kafe’de yeni yıl kutlaması
Foça Belediyesi Foça Kent Konseyi Engelsiz Kafe’de, engelliler ve engelli ...
Bakıcı: Kadın olan yerde başarı kaçınılmazdır
Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, kadınların olduğu yerde başarının ...
Pekdaş'tan 2015 mesajı: Konaklıların yüzü gülecek
Konak Belediyesi çalışanları yeni yılı Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva