HABERLER>POLİTİKA
18 Şubat 2021 Perşembe - 12:04

İnce’den İzmir’e özel hassasiyet!

Çok sayıda ismin kendilerine katıldığını belirten Memleket Hareketi İzmir temsilcisi Cüneyt Oğuz, "Biz İzmir'de Memleket Hareketi'ne böyle bir talebin olmasını bekliyorduk. Ancak tabi bu talebin ve ilginin böyle olması beni daha çok heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor. Geleceğe karşı daha umutlu bakıyoruz. İzmir konusunda özel bir hassasiyeti var Sayın Muharrem İnce'nin" diye konuştu.

İnce’den İzmir’e özel hassasiyet!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi ile yollarını ayıran, 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin, canlı yayında “En kısa zamanda partimizi kuruyoruz” sözleri sonrası gözler İzmir’e çevrilmişti.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı sırasında İzmir Mitingi’nde yüz binlerce vatandaşın Gündoğdu Meydanı’nda toplanmasını sağlayan Muharrem İnce’nin, İzmir'e ayrı önem verdiği kulislerde konuşulurken, İnce'nin CHP'den resmi olarak istifa etmesinin ardından ise parti içinde istifalar art arda gelmişti.

Parti içinde önemli görevler almış isimlerin Memleket Hareketi'ne katılacağını açıklaması sonrası gözler İzmir'deki geçişlere çevrilirken konuyla ilgili gazetemize konuşan Memleket Hareketi İzmir Temsilcisi Cüneyt Oğuz,  "Biz rakamlarla çok fazla ilgilenmiyoruz. Bizim için başlatmış olduğumuz hareket ve onun ilke ve değerleri önemli. Bizimle birlikte hareket etmek isteyen arkadaşlar geliyor yanımıza. Bunun haricinde şu an bir rakam takibi yapmıyoruz" dedi.

CHP'NİN KURULUŞ TEMELLERİNDEN VE İLKELERİNDEN KOPMADIK
Memleket Hareketi'nin kurucusu olan Muharrem İnce'nin İzmir'e özel bir hassasiyeti olduğunu belirten Oğuz, "Biz İzmir'de Memleket Hareketi'ne böyle bir talebin olmasını bekliyorduk. Ancak tabi bu talebin ve ilginin böyle olması beni daha çok heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor. Geleceğe karşı daha umutlu bakıyoruz. İzmir konusunda özel bir hassasiyeti var Sayın Muharrem İnce'nin. Ben gerekçeli istifa kararımı geçtiğimiz günlerde açıklamıştım. Oradaki maddeler ve gerekçelere bakarsanız,  benim gibi hisseden ve düşünen arkadaşlarımız mutlaka olacaktır. Bu geçişler ayrıca sadece Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde değil, toplumun diğer kesimlerinden de geçişlerin önemli olduğunu düşünüyoruz biz. CHP'yi dağıtmak ya da bölmek gibi bir hedefimiz ve amacımız yok. CHP'nin kuruluş temellerinden ilkelerinden kopmadık, sadece partinin geldiği durumda, içindeki yönetimsel sıkıntıdan ve yönetimin içerideki demokratik bir takım yolları tıkanmasından kaynaklı partiden ayrılarak yeni yol açtık. Bu konuda da bizim gibi düşünen arkadaşlar da bizimle birlikte hareket edecektir. Ancak bunun rakamını yarışır gibi, rekabet eder gibi 'şu kadar insan CHP'den istifa etti bize geldi' gibi bir durumun içine asla girmem" diye konuştu.

NABZI YÜKSELTMEK İSTEYEN YÜKSELTEBİLİR
Gösterilen ilgiyi Muharrem İnce'nin de beklediğini ifade eden Cüneyt Oğuz, kendisinin İzmir'de iddialı olduğunu belirtti. Oğuz, "Kendilerinin İzmir'de bu ilgiyi bekliyordu. Biz İzmir'de en iyi olmamız gereken illerden bir tanesi olduğunu, en iyilerden bir tanesi olacağımız konusunda bir beklentimiz vardı. İzmir'de çok başarılı olacağız. Eleştirileri arttırmanın çok doğru olduğunu düşünmüyoruz. Biz barışmak için geldik. Bizim amacımız Türkiye'yi barıştırmak, büyütmek ve bu büyük pastadan da adaletli bir şekilde dağıtım sağlamak. Onun için biz bu anlayışla hareket ettiğimiz için nabzı yükseltmek isteyen yükseltebilir, bizim öyle bir davranışımız olmayacak" ifadelerini kullandı.

 
Alaşehir'de 2 evden 20 römork dolusu çöp çıktı
 
Bucaspor 1928 1-1'e abone oldu
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Caner 19 Şubat 2021 Cuma 23:04

Ahmet piriştina öldüğünden beri izmire aadam akıllı hizmet yapılmıyor oyları çantada keklik görüp hiç bir şey yapmayan chp den bıktık artık yerel seçimlerde aday çıkarın oyum size

Yorumu oyla      2      3  
Vatanda 18 Şubat 2021 Perşembe 20:48

Sayın ince izmir de CHP hiç çalışmadan oy alıyor belediye başkan atamaları kontenjan milletvekili yerleştirme hepsi burada partiye gönülden bağlı olanlar ise siz oy verin gerisini biz genel merkezden idare ederiz mantığı uzun süreden beri devam ediyor şayet siz de diğerleri gibi rakı balık çalışmaları yapacaksanız izmir bunu kaldırmaz artık tercih sizin...

Yorumu oyla      5      3  
Rafet 18 Şubat 2021 Perşembe 18:05

Yorumunuz:dîğer bölgeler önemlidir doğu .iç.güneydnğu.karadeniz çok önemli oralardaki katılımlar ne kadar çoksa millet ittifakı o kadar çok güçlenir.önemli olan cumhur ittifakını geriletip millet ittifakını iktidar yapmak

Yorumu oyla      5      4  
CHPLİ 18 Şubat 2021 Perşembe 17:07

Oylar sana başkanım bundan sonra !!!

Yorumu oyla      8      5  
izmirli 18 Şubat 2021 Perşembe 13:41

artık izmirde sevilmiyorsun

Yorumu oyla      4      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel açıkladı: Basın kartlı gazeteci sayısı azaldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel’in soru ...
DEVA İzmir'den Menemen'e destek: Mağdur emekçilerin yanındayız
DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı, Menemen'de yaşanan olaylar hakkında basın açıklamasında bulundu.
CHP’li Bakan: Orduyu Hulusi Akar’a göre dizayn ettiniz!
Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik ...
 
TBMM Genel Kurulu'nda 'Boğaziçi' tartışması
TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti ile CHP arasında, Boğaziçi tartışması yaşandı.
Erdoğan açıkladı: Kademeli normalleşme Mart'ta başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrasında kameraların karşısında önemli ...
İzmir İktisat Kongresi'ne görkemli anma
Konak Belediyesi, İzmir İktisat Kongresi’nin 98. yıldönümünü özel etkinliklerle ...
 
CHP'li Susmuş'tan o iddialara sert yanıt: Bazıları Bayraklı'da sorun olsun istiyor!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile uyuşmazlık iddialarını değerlendiren ...
CHP'li Bayır duyurdu: Pandemi'de 2 bin 412 hekim istifa etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Sağlık ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Gara' tepkisi!
AK Parti Ankara Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara katliamıyla ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva