HABERLER>MAGAZİN
28 Eylül 2022 Çarşamba - 12:33

Hadise'nin boşanma tarihi belli oldu!

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma süreci gündemden düşmüyor. Hadise’nin boşanma açıklamasının ardından Dinçerler’in ünlü şarkıcıya psikolojik baskı uyguladığı, boşanmak için 3 milyon liralık tektaşı ve düğün takılarını istediği öne sürülmüştü. Dinçerler sessizliğini dava dosyasına verdiği dilekçeyle bozdu. Ünlü şarkıcı Hadise ile eşi Mehmet Dinçerler'in boşanma davası tarihi de belli oldu. Duruşma, 30 Eylül cuma günü görülecek.

Hadise nin boşanma tarihi belli oldu!

Mehmet Dinçerler, avukatı Dilara Recepoğlu aracılığıyla mahkeme sunduğu dilekçede asıl mağdurun kendisi olduğunu dile getirdi. Dilara Recepoğlu dilekçede müvekkilinin Hadise’nin yanında olmak istemesine rağmen uzaklaştırıldığını, yapılan paylaşımlar ve söylemlerle kamuoyunda Dinçerler hakkında algı oluşturulduğunu belirtti.

YANINDA OLMA İSTEKLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKILDI

Mehmet Dinçerler’in ilişkinin en başından beri Hadise’nin yanında olup sanat hayatını desteklediğini öne süren dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Hadise Açıkgöz’ün konserlerinde ve çalışma ortamında yanında olma istekleri karşılıksız bırakılmış, son bir aydır da konserlerde sahnelenen şovların ve ilgili paylaşımların, kendisine karşı kamuoyunda belli bir algı oluşturulmak üzere tasarlandığı düşüncesini doğurmuştur.

‘ÖZGÜRLÜĞÜ KISITLAYICI EŞ’ GİBİ LANSE EDİLDİ

Davacı yana karşı tutumunda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen basında ‘özgürlüğü kısıtlayıcı’ bir eş gibi lanse edilmiştir. Dava dilekçesine konu olan asılsız iddialar ve bunlara ilişkin yukarıda yer alan beyanlarımız doğrultusunda müvekkilim Mehmet Dinçerler’in talebi, temelinden sarsılan bu evliliğin bir an önce sonlandırılmasıdır. Davacı yana armağan edilmiş olan tüm takıların davacı Hadise Açıkgöz’e ait olduğu tartışmasız olup; müvekkilimin kendisinden maddi, manevi hiçbir talebi yoktur.” Hadise ile büyük aşk yaşayarak evlenen Mehmet Dinçerler’in boşanma sürecinde moralinin çok bozuk olduğu, yaşananlardan dolayı büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma duruşmasının önümüzdeki hafta görüleceği de iddialar arasında.

CUMA GÜNÜ BOŞANACAKLAR!

Hadise Açıkgöz boşanmak için avukatı Hakan Öncel aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi'ne dava açmıştı.

Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler'in 30 Nisan 2022'de evlendikleri belirtilen boşanma dilekçesinde, Mehmet Dinçerler'in evlendikten kısa bir süre sonra, Hadise'nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı iddia edilmişti.

Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denilmişti. Hadise maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayarak "Evlilik Birliğinin Sarsılması" başlıklı Medeni Kanun 166. maddesi uyarınca boşanmayı talep etmişti.

TARAFLARA DAVETİYE GÖNDERİLDİ

Mahkeme taraflar tarafından sunulan dilekçelerin değerlendirmesini tamamlayarak 30 Eylül'e duruşma tarihi verdi. Her iki tarafa da davetiye çıkarılmasına karar veren mahkeme, "sulh için gerekli hazırlığı yapmaları, duruşmaya sadece taraflardan birinin gelmesi ve yargılamaya devam etmek istemesi durumunda gelmeyen tarafın yokluğunda yapılan işlemlere itiraz edemeyeceği ve diğer tarafın onun muvafakati olmadan iddia ve savunmasını genişletip değiştirebileceği" açıklaması yapılmasını da kararlaştırdı. Çekişmeli boşanma davasına Hadise ve Mehmet Dinçerler'in gelip gelmeyeceği belirsiz. (Özden ATİK/DHA)

 
Altınordu Kürşad'ın cezası için Tahkim Kurulu'na gitti
 
Çelik'ten sert açıklama: Siyasi sahtekarlıktır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet Dinçerler, Zehra Çilingiroğlu ile görüntülendi!
Ünlü şarkıcı Hadise ile boşanma aşamasında olan Mehmet Dinçerler, Rodos'taki ...
İrem Derici'den zehir zemberek açıklama
Şarkıcı İrem Derici, Elazığ'da vereceğin konserin iptal edilmesine sert ...
Aleyna Tilki ödülünü Orhan Gencebay'dan aldı
Yaptığı paylaşımın ardından konseri iptal edilen genç şarkıcı Aleyna Tilki, ...
 
"Dünyanın En Güzel 14 Müslüman Kadını" listesinde 3 Türk oyuncu
"Dünyanın En Güzel 10 Müslüman Kadını" listesinde üç Türk oyuncu da yer ...
Haluk Levent yanlışlıkla Adana'ya gitti!
Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Adana Valisi Süleyman Elban tarafından İstanbul'daki ...
Demet Akalın, Müge Anlı ve ekibine ateş püskürdü
Fuhşa zorlanan genç kadın çocuklarını bulmak için başvurduğu Müge Anlı ...
 
Survivor Mert sevgilisi Sude'ye evlilik teklifi etti
Survivor 2022'de beraber yarışan Mert Öcal ve Sude Burcu, evlilik yolunda ...
Rihanna 2023 Super Bowl'da sahne alacak
Amerikan futbolu ligi NFL'in şampiyonunu belirleyen ve dünyanın en çok ...
Mehmet Ali Erbil'in günlük kazancı dudak uçuklattı!
Mehmet Ali Erbil’in sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Sosyal medya fenomeni ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva