HABERLER>SPOR
6 Şubat 2018 Salı - 15:52

Göztepeli Beto, Türkiye'nin gündeminde

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak puanını 32'ye çıkaran Göztepe'de kaleci Beto'nun müthiş performansı gündem oldu. 

Göztepeli Beto, Türkiye nin gündeminde

Maç sonrası bütün ulusal gazete ve televizyon kanalları 9 net kurtarış yaparak takımına puanı getiren Beto'yu manşetlerine taşıdı. Daha önce kurtardığı penaltı ve pozisyonlarla alkış alan Portekizli file bekçisi, Trabzon deplasmanında tam 9 kurtarışla Süper Lig'de kariyer rekoru kırdı. 90 dakika bitiminde Beto'yu ilk kutlayanlar özellikle 3 şutunda gole geçit vermediği Okay Yokuşlu ile Trabzonsporlu oyuncular ve takım arkadaşları oldu. Teknik direktör Tamer Tuna da tecrübeli file bekçisine övgü yağdırdı.

Taraftarlar ise Beto'nun müthiş kurtarışlarını sosyal medyada özel olarak hazırladıkları görsellerle taçlandırdı. "Beto kendisinden daha iyi bir kaleciyle tokalaşıyor", "Trabzonspor Betona çarptı" gibi paylaşımlar, sosyal medyada taraftarlar arasında binlerce beğeni aldı. Kulübün resmi twitter hesabı da Beto'yla ilgili ünlü dizi Breaking Bad göndermesi yaparak İngilizce, "Ben tehlikede değilim, tehlikeyim" mesajını paylaştı. Beto ise maçın ardından performansını, "Zorlu bir deplasman olacağını, Trabzon'un baskılı oynayacağını biliyorduk ama beklediğimizden de fazla üzerimize geldiler. Önemli olan puandı. Takıma teşekkür ediyorum. Sadece ben değil tüm takım bunun üstesinden geldik" diyerek değerlendirdi.  



TUNA'DAN TELEFON ŞAKASI
Süper Lig'de Galatasaray, Fenarbahçe, Kayserispor ve Trabzonspor'la karşılaştığı son 4 haftalık periyotta 2 beraberlik, 2 yenilgiyle 2 puan toplayabilen Göztepe, bu sezon ikinci kez üst üste 4 maçını kazanamadı. Ara transferde ilk yarıda 14 gol atan en önemli hücum silahı Jahovic'i Atiker Konyaspor'a göndererek Demba Ba'yı transfer eden Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna, Trabzon maçı sonrası, "Jahovic'i arar mısınız" şeklindeki soruya, "Telefonla ararız belki" diye esprili şekilde yanıt verdi.

Jahovic'i aramayacaklarını belirten Tuna, "Transfer anlamında Göztepe bazı kararlar aldı. Jahovic'in gitmesi de radikal bir karardır. Göztepe'nin bugün aldığı bu kararlar, ileride Göztepe'yi çok olumlu etkileyecek. Demba Ba kararı da bizim için öyleydi. İleride faydasını göreceksiniz. Jahovic'in eksikliğini hissetmeyeceğimizi biliyorum" açıklamasını yaptı. 

Sarı-kırmızılı formayı ilk kez Trabzon deplasmanının ikinci yarısında sırtına geçiren dünyaca ünlü golcü Demba Ba ise tam hazır olmamasına rağmen gelecek için olumlu sinyaller verdi. 

TAYFUR SÜRPRİZİ
Göztepe'de Tayfur, Trabzonspor maçı öncesi ilk 11'de olmadığı için teknik direktör Tamer Tuna'ya tepki gösterince 20 kişilik kadroya alınmadı. Bu sezon 15 maçta 4 kez ağları sarsan, geçen hafta Kayserispor karşısında attığı golle takımına 1 puanı kazandıran Tayfur'un kadroda olmaması taraftarlar arasında şaşkınlık yaratırken ardından genç futbolcunun Tuna'yla tartıştığı ortaya çıktı. Göztepe'de haftalardır yedek kalan Scarione ise bu kez kadroya bile giremedi. (DHA)

 
Altay'da Muharrem üzüntüsü
 
Günlerden 6 Şubat... Yer: Bodrum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da Muharrem üzüntüsü
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda aldığı 2-1'lik Şanlıurfaspor yenilgisinin ...
Bucaspor gençlerine güveniyor
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Hatayspor'a deplasmanda 4-0 ...
Altınordu'dan süper start!
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde Balıkesirspor Baltok'u 2-1 mağlup ederek ...
 
İzmir 'iyilik' için koşacak
Omurilik felcinin tedavisi için yürütülen araştırmalara kaynak yaratmak ...
Menemen Belediyespor yeniden liderlik peşinde
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta deplasmanda İnegölspor'a 2-1 ...
Kaf-Kaf son anda kurtuldu!
TFF 2. Lig Beyaz Grup'un düşme hattındaki Karşıyaka, eski futbolcularından ...
 
Göztepe'de Beto fırtınası... Gecenin yıldızı konuştu!
Göztepe'nin başarılı file bekçisi Beto, Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Geçit yok! Trabzonspor: 0 Beto: 0
Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın kapanış maçında Göztepe deplasmanda ...
Altınordu dolu dizgin!
Spor Toto 1'inci Lig'de 20'nci haftanın kapanış maçında Altınordu evinde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva