HABERLER>SPOR
10 Ocak 2022 Pazartesi - 12:54

Göztepe'den müthiş başlangıç!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 15 puanla düşme potasında tamamlayıp en kötü performansını sergileyen Göztepe, ikinci devreye müthiş başlayarak aylar sonra düşme hattından sıyrıldı. Maçın ardından konuşan teknik direktör Maestro, "Aslında biz haftalardır bu skorları yakalayacak oyunu oynuyorduk" dedi. Düşme potasından çıkan Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya ise birlik mesajı yayımladı.

Göztepe den müthiş başlangıç!

Gürsel Aksel Stadı'nda Fraport Tav Antalyaspor'u konuk eden sarı-kırmızılılar, rakibini 4-0 yenerek derin bir nefes aldı. Bu sonuçla 18 puana yükselen Göztepe, tam 105 gün sonra düşme hattından kurtuldu. Averajla 16'ncı sıraya yükselen İzmir ekibi, oynadığı futbolla taraftarına umut verirken, ilk yarıda bekleneni veremeyen takıma yeni transferlerin de katılacak olması yüreklere iyice su serpti. 

İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ 
Göztepe, bu maçta ilkleri gerçekleştirdi. Bu sezon ilk kez 2'nin üzerinde gol atmayı başaran Göztepe, bu sezon kalesinde de ilk defa gol görmedi. Antalyaspor maçına kadar tüm karşılaşmalarda gol yiyen Göz-Göz, kalesini savunmayı başarırken, hücumda da çok etkili oldu. Göztepe, son olarak geçen sezonun 19'uncu haftasında 4 gollü galibiyet alabildi. O maçta Gençlerbirliği'ni 4-0 yenen Göztepe, bir daha rakip ağlara 4 gol bırakamamıştı.



NDIAYE PATLAMA YAPTI
Göztepe'de bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan golcü Ndiaye ise adeta patlama yaptı. Antalyaspor ağlarına ikinci yarıda 28 dakika içinde 3 gol birden bırakan Senegalli, karşılaşmanın kahramanı oldu. N'Diaye 32 yıl sonra iç sahada hat-trick yapan ilk Göztepeli futbolcu unvanını aldı. Son olarak 1978-1979 sezonunda Sadullah Acele, Göztepe formasıyla bir iç saha maçında 3 gol attı. 20 Mayıs 1979 tarihinde Göztepe'nin Ankaragücü'nü 5-1 yendiği maçta 3 gol atan Sadullah Acele'nin ardından Ndiaye bu başarıyı yakaladı. 

MAESTRO İLK KEZ RAHAT
Teknik direktör Nestor El Maestro ise Göztepe'ye geldiği günden bu yana ilk kez bu kadar rahat bir maç çıkardı. Müsabakanın ardından oldukça mutlu gözüken Sırp teknik adam, "Aslında biz haftalardır bu skorları yakalayacak oyunu oynuyorduk. Ancak bir türlü golleri atamıyorduk. Nihayet bu maçta başardık. Büyük ve önemli bir galibiyet aldık. Bu sonuç bize inanç ve güven verecektir" diye konuştu. 

3 İMZA TAMAM, 2 TAKVİYE DAHA GELECEK 
Transfer çalışmalarını da sürdüren sarı-kırmızılıların en az 2 oyuncu takviyesi daha gerçekleştireceği bildirildi. Şu ana kadar listesindeki isimlerden kaleci Kenan Piric, sol bek Francois Moubandje ve orta sapa Ousaama Tannane ile resmi sözleşme imzalayan Göz-Göz'ün bir kanat, bir de santrfor alacağı bildirildi. Yeni transferler 12 Ocak Çarşamba günü ara transfer döneminin resmen açılmasıyla haftaya kadroda olacak. Nestor El Maestro, ayrılan oyuncuların da olabileceğini vurgulayarak, "Aramıza katılanlar da ayrılanlar da olabilir. Bunu sürpriz olarak değerlendirmemek lazım" yorumunu yaptı.

TALAT PAPATYA: BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında evinde Fraport Tav Antalyaspor'u 4-0 yenerek haftalar sonra düşme potasından çıkan Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya açıklamalarda bulundu.

Önemli bir galibiyete imza attıklarına değinen Talat Papatya, "Aslında dünkü maç uzun haftalardır oynadığımız oyun ve mücadelenin bir kopyasıydı. Oyuncu, hoca, yönetim, taraftar aynıydı fakat takımdaki inanmışlık ve futbolculara maçın sonuna kadar verilen destek fark yarattı. Tüm dinamiklerimizle tek vücut olunca çıkacak sonucu gördük. Taraflı tarafsız herkesin keyif aldığı bir oyun izlettiren oyuncu ve teknik ekibe, tribünlerde müthiş destek olan taraftarımıza teşekkür ederiz. Ancak bu maç bitti ve çok daha önemli, zor maçlar bizi bekliyor. Ayrıca Kovid tehlikesi ile tüm dengelerin değişebileceği lig maratonundayız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Son olarak camianın bu inanç, azim ve desteğinin devamı, transferi biten ve transfer süreci devam eden oyuncuların da takıma katılmalarıyla ligi arzuladığımız noktada bitireceğimizden hiç şüphem yoktur" dedi. (DHA)

 
TÜİK verileri yayımladı... İzmir yine lider!
 
Sertel: Vatandaş isyan ediyor, TüvTürk kasasını dolduruyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemenspor'da yüzler gülüyor
Nasadoge Menemenspor, zirve adaylarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la ...
Rize'de 4 gol, 2 kırmızı kart
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş 2-2 ...
Altay zorladı ama başaramadı!
ALTAY, Süper Lig’de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Yukatel Kayserispor’e ...
 
Göz-Göz 'farklı' başladı!
İlk yarıda topladığı 15 puanla ligi düşme hattında tamamlayan Göztepe, ...
Karşıyaka'yı yoğun hafta bekliyor
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ara transfer döneminde ilk yarıda bekleneni ...
Pınar Karşıyaka fren yapmadı
ING Basketbol Süper Ligi'nde iç sahada üst üste 2 mağlubiyetle sarsıldıktan ...
 
Altınordu'nun rakibi Keçiörengücü
Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının son 5 maçından 4 galibiyet çıkararak ...
Kayserispor, Altay maçına Turkovac ile çıkacak
Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor, bugün oynayacağı ...
Göztepe, Antalyaspor maçına hazır
Spor Toto Süper Lig'de yarın Fraport TAV Antalyaspor'u konuk edecek Göztepe, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva