HABERLER>GÜNCEL
3 Şubat 2023 Cuma - 12:07

Gençlere mesaj: Umudunuzu asla kaybetmeyin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tematik Kış Kampları Kapanış Programına gönderdiği video mesajda, "Sizleri batıdan devşirdikleri tanımlara ve harflere hapsetmeye çalışanlara inat TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz. bu ülkenin gençlerinin neleri başarabileceğini çok iyi biliyorum. Yeter ki siz, çalışın, üretin, hayal kurun, geleceğe dair umutlarınızı asla kaybetmeyin" dedi.

Gençlere mesaj: Umudunuzu asla kaybetmeyin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tematik Kış Kampları Kapanış Programına video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gönderdiği mesajda kampların gelecek dönemde de devam edeceği müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu süreçte, sizlerden tek beklentimiz devletinize güvenmeniz, kendinize inanmanız, büyük bir milletin evladı olduğunuzu asla unutmamanızdır" ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST GENÇLİĞİNİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ GÖSTERDİNİZ 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili gençler, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. 15 farklı ilimizde, 15 farklı temada hayata geçirilen kış kamplarının 7'ncisini tamamlamış bulunuyoruz. 7'nci Tematik Kış Kamplarının düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. 30 Ocak Pazartesi gününden bu yana devam eden kamplarımızda benzer ilgi alanlarına sahip gençlerimiz olarak bir araya geldiniz. Arkeolojiden kış sporlarına, dijital iletişimden güzel sanatlara, mühendislikten psikoloji ve edebiyata geniş bir yelpazede eğitim aldınız. Hem daha önce ziyaret etmediğiniz şehirlerimizi gezme, hem de akademik ve entelektüel birikiminizi geliştirme imkanı buldunuz. Sizler büyük bir kardeşlik halesi oluşturarak dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediniz. Sizleri batıdan devşirdikleri tanımlara ve harflere hapsetmeye çalışanlara inat TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz. Her birinizin bu kamp dönemini yeni dostluklar kurmak, yeni beceriler kazanmak suretiyle, verimli bir şekilde değerlendirdiğinize inanıyorum" ifadelerini kullandı.  

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUMUZU SİZ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ 
Kampların gelecek dönemlerde de devam edeceğini ifade eden Erdoğan, "Biz de ülkemizin farklı illerinden binlerce gencimizin kamp programlarına gösterdiği teveccühünden dolayı son derece memnunuz. Tüm bu kazanımların hayatınız boyunca yolunuzu aydınlatmasını temenni ediyor, kamplarımızda konuşmacı ve eğitimci olarak iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Tematik kamp ve faaliyet çalışmalarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğinin müjdesini buradan sizlerle paylaşmak istiyorum. Son 20 yılda, gençlerimizle omuz omuza vererek, nasıl ülkemizi tarihinin en büyük başarıyla tanıştırmışsak inşallah Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu da yine siz gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz" dedi.  

BEKLENTİMİZ DEVLETİNİZE GÜVENMENİZ, KENDİNİZE İNANMANIZ 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu süreçte, sizlerden tek beklentimiz devletinize güvenmeniz, kendinize inanmanız, büyük bir milletin evladı olduğunuzu asla unutmamanızdır. Yaklaşık 40 senedir gençlerle beraber yol yürümüş bir siyasetçi olarak inandığı ve azmettiği zaman bu ülkenin gençlerinin neleri başarabileceğini çok iyi biliyorum. Yeter ki siz, çalışın, üretin, hayal kurun, geleceğe dair umutlarınızı asla kaybetmeyin. Allah'ın izniyle gerisi muhakkak gelecek ve zafer sizlerin olacaktır. Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık etsin diyorum. Bu düşüncelerle 7'nci Tematik Kış Kampları'nın bir kez daha siz gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Kamplara katılan tüm genç kardeşlerime Rabbimden sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir gelecek niyaz ediyorum. Hepinize sevgilerimi sunuyorum, kalın sağlıcakla" diye konuştu. 

 
Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uluslararası Afiş Yarışması sonuçlandı
 
Azami kar yerine insan hakları... 'Alman Modeli' İzmir'de tartışıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de hortum paniği!
İzmir’de dün gece saatlerinden itibaren yağışlı hava etkili oluyor. Yağışlar ...
Deniz Poyraz cinayetinde gerekçeli karar açıklandı... Suç işleme eğilimi var!
İzmir'de, HDP il binasında Deniz Poyraz'ı (38) tabancayla öldüren Onur ...
'Kardan gelin'e çevre esnaftan 350 gram altın!
Muş’ta kar yağışını eğlenceye dönüştüren esnaf, kardan adam yerine 'kardan ...
 
Ezgi'nin katili 188 gündür firari!
İzmir’de boşanmak üzere olduğu eşi Ezgi Özarslan’ı canice öldürdükten ...
Zincirleme kaza... İstanbul yönü trafiğe kapandı!
Anadolu Otoyolu'nun Bolu-Yedigöller mevkiinde meydana gelen zincirleme ...
AK Partili Sürekli'den 'ulaşım yatırımı' yanıtı: Soyer'in durumu acıklı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Türkiye Yüzyılı Buluşmaları ...
 
Çekicinin üzerindeki arabayla zehir sevkiyatı!
Uyuşturucu tacirleri, İstanbul'dan Samsun'a hap götürmek için ilginç bir ...
İzmir'de limanların yeni başkanları belli oldu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atama ile yakın zamanda ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bugünleri 22 yıl önce anlatmıştı!
Mehmet KARABEL yazdı... Bugünleri 22 yıl önce anlatmıştı!
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva