HABERLER>SPOR
6 Nisan 2016 Çarşamba - 13:27

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için OHAL!

TT Arena'da 13 Nisan'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi İl Güvenlik Kurulu yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için OHAL!

Geçtiğimiz gün yapılan toplantıda bu önlemler iki kulüp yetkilileri ile paylaşıldı. Buna göre, derbide taraftarlar TT Arena'ya metro ile gelemeyecek. Futbolseverler, TT Arena'dan bir önceki durak olan Sanayi durağında inip, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği ücretsiz 25 otobüsle gün boyunca stada ulaşabilecek.

TT Arena'da yıl boyunca otopark kartı sahipleri ise maça arabaları ile giriş yapabilecek. Taraftarlar, TT Arena'nın otoparkına arabalarını bırakıp derbiyi tribünde izleyebilecek.

Derbi öncesi TT Arena etrafında da güvenlik seviyesi en üst düzeyde olacak. Taraftarlar stada giriş yapmadan önce bir çok arama noktasından geçecek. Passolig'i olmayan futbolseverler kesinlikle TT Arena'ya yaklaştırılmayacak.

MAÇLAR İÇİN TRAFİK DÜZENLEMESİ
İstanbul Kadıköy'deki Ülker Stadı, Ataşehir'deki Ülker Sports Arena ve Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena'da bu sezon bitimine kadar düzenlenecek spor müsabakaları dolayısıyla bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak.

Kadıköy'deki Ülker Stadı, Ataşehir'deki Ülker Sports Arena ve Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena'da, bu sezon bitimine kadar düzenlenecek spor müsabakaları dolayısıyla bazı güzergahlarda trafik değişecek.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün duyurusuna göre, bu yıl sezon bitimine kadar yapılacak spor müsabakaları öncesi, müsabaka anı ve sonrasında trafik düzenlemesine yönelik bazı tedbirler alındı.

Buna göre, Türk Telekom Arena'da yapılacak futbol karşılaşmalarında, A ve B noktalarında, Seyrantepe Metro Kavşağı-Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları maç başlama saatinden 4 saat önce araç trafiğine kapatılacak.

Bu stadda 1 numaralı noktada, TEM kuzey yan yoldan stat istikametine giden yan yol girişinin maç başlama saatinden 4 saat önce araç trafiğine kapatılması uygun görülürken, 2 numaralı noktada ise TEM kuzey yan yoldan TEM güney yan yola dönüş varyant girişi (Stat Karşısı Varyant Girişi) maç başlamadan 2 saat öncesi ve maç bitiminde 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapatılı olacak.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
A ve B noktalarında, Seyrantepe Metro Kavşağı-Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışlarını kullanacak araç sürücülerinin alternatif olarak Ayazağa Ayışığı Sokak'tan Deniz Sokak üzerinden İmam Çeşme Yolu Caddesi'ne yönelmesi, Seyrantepe'den gelerek Ayazağa istikametine gidecek sürücüler ise İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'ni ve İmam Çeşme Yolu Caddesi'ni kullanarak Cendere Caddesi istikametine devam etmesi gerekecek.

Ülker Stadı'ndaki spor müsabakalarında, D-100 güney yan yol Boğaziçi Köprüsü'nden geliş Üsküdar-Harem ayrımından itibaren stada kadar devam eden güney bağlantı yolu, Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi kavşağına kadar olan kısım), Bağdat Caddesi'nin (Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi kavşağına kadar olan kısım) maç tedbirlerinin başlamasından itibaren maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapatılacak.

Ülker Sports Arena'daki karşılaşmalarda, Ihlamur Sokak'ın (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısım) tedbirlerinin başlamasından itibaren maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapatılması uygun görüldü.

 
3 partiden ayrı ayrı Şanlıurfa teklifi!
 
Yüksel’den Delican’a çağrı: El ele tutuşalım, atlayalım, yüzelim!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk futbolu, 'penaltı kralı'nı kaybetti
A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Yorgo "Koço" Kasapoğlu, hayatını kaybetti.
Bucaspor’da Başkan’dan veda sinyali
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor'da ...
İzmir derbisinde tribünler yarı yarıya
PTT 1. Lig'de 10 Nisan Pazar günü oynanacak Göztepe - Karşıyaka derbisindeki ...
 
Türkiye Ralli Şampiyonası’nın startı İzmir’den
Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Saygılı Rulman Ege Rallisi, ...
Karşıyaka Arena’da korkutan ‘kedi-fare’ kavgası!
Spor Toto Basketbol Ligi'nde play off oynamayı garantilemeye yaklaşan ...
Kaf-Kaf’ın çifte kupası 29 yaşında!
Karşıyaka’ya basketbolda 1986-87 sezonunda tarihinin ilk şampiyonluğunu ...
 
Karşıyaka’nın hentbolcuları 1. Lig’de
Karşıyaka Belediye Spor’un Hentbol Takımı, final müsabakalarında büyük ...
Flaş! Göztepe derbi haftasında hocasız kaldı
PTT 1'inci Lig takımlarından Göztepe, Metin Diyadin'in yerine 21'nci haftada ...
Altınordu kazanmayı unuttu: 1-2
İzmir ekibi Giresunspor’a 90+3’te yediği golle boyun eğerken galibiyet hasreti 7 haftaya çıktı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva